Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canim sadece test yapacagin zaman tuvalete gidicen
Hadi inşallah deneme yaparken yine testleri filan atarım size haberleşiriz burda, bakalım ben denemeyi Ekim kasım gibi düşünüyorum inşallah, Çin takvimi de o ayları erkek gösteriyor hepsini bi araya getirmem bakalım nasip

Kizlar ovulasyon testinde dun cift cizgiyi gorunce deneme oldu bugun siliklesmeye basladi yarim saat once erkek bebek icin tekrar deneme olsami acaba

Merhaba hangi siteden bakıyorsunuz Çin takvimine ben emin olamıyorum bi türlü

Ben adetten sonra hamile kaldım bu yöntemleri ilk defa burda gördüm siz usg ye erkek dediniz inşallah tahmininiz tutar bakalım çok merak ediyorum burdaki yorumları okudukça gerçekten tutuyormu
Adet sonrasıda erkek yumurta gunleride erkek ama yumurtadan 2 gun öncesi kız bebek diyorlar tabi en iyisini rabbim bilir

Selamun aleyküm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım size 3 günlük ovi. Testimi atsam yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…