Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ilk defa ovülasyon testi denedim bu ay,hep çok silik cıktı bugun şeffaf akıntı yogunlasti ve son yaptigim test ilk defa koyulasti ama hala pik değil sanırım değil mi? Dün ilişkiyi denemiştim,bugunü es geçip yarın denesem olur mu? Yarın daha pik olmasını beklerken silikleşedebilir? Ne yapayim bilemedim

pinkten sonra siliklesmesi daha iyi çünkü o zaman çatlama oluyor

3-4 saatte 1 siviya dikkat edip yaparsan test kacirmazsin canim erkek bebek icin mi yapiyosun yoksa cinsiyet farketmez mi diyosun

Cok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız icin.Mesajın konusu erkek bebek isteyenlermis ben ovülasyon testleri görünce rastgele burada paylasmişim şimdi farkettim kist ve miyom ameliyatı sonrası ilk denemem clife da kullanmaya basladim ,cinsiyet ayırt etmiyorum allah isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin.önerinizi deneyecegim.Peki 22:00 a kadar yapın testleri diyorlar genelde,gece de yapsam günü kacirmamak icin sıkıntı olur mu

Sivi tuketmediysen 1 test daha yap canim

Hayırlı cumalar cnm. Kaç gündür yazamadım. Grup durgun şu ara. Benim değerlendirmenin üzerinden 12 gün geçti. Test yapsam belli olur mu. Adetime 6 gün var.
Bnece adet geçince yapın ben test yaptım adet den bı gun once silik çıktı sonra hasta oldum adete yakın kimyasal gebelik oluyormuş bekleyin derim hayel kırıklığı yaşamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…