Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ovulasyon testim şimdi elime ulaştı kzuum. Adetim bugün bitti. Birazdan banyo yapacağım. Ovulasyona ne zaman başlayayım
Adetin bittgi ertesi gun olmasi lazim canim bir gebenin gunlugu var instgramda ordan bak bi istersen birde minnak kurabiyeler var instgramda ordan bak canim tam net bilmedgm icin yanls birsey demiyim

Kızlar ovulasyon testim tam zamanında geldi. Adetim bugün bitiyor. Teste ne zaman başlayayım. Ne şartlarda yapılacak. Aç yok sabah akşam vb. Hadi bana bir el atın canlar

Amin çok teşekkür ederim ☺
siz sanırım geçen gün adet bitimi hamile kalan var mı diye sormuştunuz
Benim bu hamileliğim adetin bittiği gün oldu
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin es icin takviye ne onerirsiniz ben keci boynuzu ozu kullandiriuorum kabak cekirdegi iyi diye suymuatum onu aldim

Gıda olarak hazır suya başladık. Keçiboynuzu özünden sadece eşimm mi yiyecek ben de yiyebilir miyim. Süt ürünlerini azalttık ikimizde başka neler var aklınıza gelen kızlar. Adetim bitti ovulasyona 5gün sonra başlayayım mı.

5 gun sonra başla cif çizgi oluyor ya sonra siliniyor silindiginde erkek bebeği olagi fazla diyorlar bende bu ay denıcem testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…