- 1 Ocak 2020
- 263
- 606
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.921
Çoook mutlu oldum canımmmmSelamun aleykum kizlar,
Yeniler beni pek bilmez
Ben bugun doktora gittim erkege benzetti.
Hazirlik yapma simdilik, 1 ay sonra tekrar gel dedi
Sizinle paylasmak istedim
Başın sağ olsun rabbim aabır versin bende son haftalarımda ayni durumu yaşadım :-( rabbim inşallah hayırlısi bşr erkek evlat nasip etsinMerhaba kızlar oğlumun kalbi durdu öldü. Bi yandan beklemek istiyorum bir yandanda bir an önce denemeye başlamayı düşünüyorum şuan piskolojim çok kötü. Erkek bebek için yapmam gerekenleri söylermisiniz Bir kızım var şükür yaradana. Oğlumdan önce hiç umrumda değildi cinsiyet ama şuan çok istiyorum bir oğlum olsunlütfen önerilerinizi bilgilerinizi benimle paylaşın. Rabbim hamile olan arkadaşlara karnındaki yavrularını bağışlasın
Canım seninde gözün aydın sağ salim kavuş yavruna inşallahSelamlar herkese. Bende bugün doktora gittim. Bebeğim kızmış. Rabbim herkesin hakkında hayırlısini versin
Allah Razi olsun canimÇoook mutlu oldum canımmmm
Daha önce çatlamış olmalı ki testte çıkması içinde bi zaman var, dediğin gibi ben olsam deneme yapmam, ama sen bilirsin tabi ki içinden ne geçiyorsa onu yap,
Kızlar S sabirin adlı üye epey tecrübeli tüm yorumlarını okudum yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat geçerli diyor erkek bebek için hatta 4-5 mesajını tek tek arayıp okudumCanim bu ay deneme yapma
Gec kalmis olursun
hepsi ayrı güzel ya :)Bende tam tersini düşünüyorum kız bebiş çok tatlısın ama çok zorsun nasıl bulmaz bilmem nasip etsin Rabbim
Suan pik bu üç saat te bi yapmaya devam edin daha önce kaç saat sürmüştü pikHepinize yorumlarınız için teşekkür ederim alıntı yapamıyorum. Bu testi de bugün saat 15:00 da yaptım daha koyu sanki ne zaman silikleşir 3 saate bir yapıyorum ama su içmemek çok zor oliyor
Birqz riskli ortam asidik oluyor o zaman bende iki gün degerlendirmiştim hatta biri 36 saat sonra ilkide silinmeden 4.5 saat sonra ama takvime ve notlarıma bakınca testimi sadecee pik gördüm ve 8 saat sonra kontröl ettim silikleşmişti sıkı takip yapmamıştım yanii baya riskliydi kız ihtimali yüksekti ama kısmet işte doktor erkek deyince şaşrdım. Bence sen yinede bu ayı pes geç dört dörtlük yapıp kızı olan yine var
Tekrar 3 saat sonra yapman lazım. Hafif bi silinme oldugun da deneme olsunHepinize yorumlarınız için teşekkür ederim alıntı yapamıyorum. Bu testi de bugün saat 15:00 da yaptım daha koyu sanki ne zaman silikleşir 3 saate bir yapıyorum ama su içmemek çok zor oliyor
İlk defa yapiyorumSuan pik bu üç saat te bi yapmaya devam edin daha önce kaç saat sürmüştü pik
Tamam teşekkür ederimTekrar 3 saat sonra yapman lazım. Hafif bi silinme oldugun da deneme olsun
Rica ederim, Lütfen suya çok dikkat et seni yanıltır yoksa. Allah nasıp etsin inşallahTamam teşekkür ederim
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versinRica ederim, Lütfen suya çok dikkat et seni yanıltır yoksa. Allah nasıp etsin inşallah
Tamam canımBekle siliklessin testin yap ama test bugün bidaha akşama doğru
Valla sen bilirsin canım
Karar veremedim henüz
Hayırlı olsun bebeğinizBirqz riskli ortam asidik oluyor o zaman bende iki gün degerlendirmiştim hatta biri 36 saat sonra ilkide silinmeden 4.5 saat sonra ama takvime ve notlarıma bakınca testimi sadecee pik gördüm ve 8 saat sonra kontröl ettim silikleşmişti sıkı takip yapmamıştım yanii baya riskliydi kız ihtimali yüksekti ama kısmet işte doktor erkek deyince şaşrdım. Bence sen yinede bu ayı pes geç dört dörtlük yapıp kızı olan yine var
Canim eskiler oyle yapiyormus evet
Canim cok dikkat etmen gerekHepinize yorumlarınız için teşekkür ederim alıntı yapamıyorum. Bu testi de bugün saat 15:00 da yaptım daha koyu sanki ne zaman silikleşir 3 saate bir yapıyorum ama su içmemek çok zor oliyor
Canim cok dikkat etmen gerek
Sıkı takip yap hafif acilma olunca dene
Ama oncesi esine sert bi kahve icir
Namaz ve erkek bebek duasini unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?