Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ph damlasini bende kullandim ama bende egzama yapti, krem merhem falan kullandim.
Burda hatta vajinal dus bulup onun fotografinida attim buraya. O yuzden sayfalari tek tek okuyup gelmek gerek.
Cnm sen nasılsın bulantilarin nasıl. Senle aramızda çok yok galiba.5 hafta 3 günlüğüm ben. Sen ne kadarlık oldun. Benm mide bulantım falan henüz yok.uyku haki var biraz o da fazla dgl. Sen de belirtiler nasıl.

Cnm sen nasılsın bulantilarin nasıl. Senle aramızda çok yok galiba.5 hafta 3 günlüğüm ben. Sen ne kadarlık oldun. Benm mide bulantım falan henüz yok.uyku haki var biraz o da fazla dgl. Sen de belirtiler nasıl.
Benim cok kotu geciyor canim haddinden fazla kotu, gunde 4 tane mide bulantisi ilaci iciyorum hic fayda etmiyor, herseyden tiksindim, wc de agliyorum artik kusmaktan 7+2 bugun

Benim cok kotu geciyor canim haddinden fazla kotu, gunde 4 tane mide bulantisi ilaci iciyorum hic fayda etmiyor, herseyden tiksindim, wc de agliyorum artik kusmaktan 7+2 bugun
Ay kıyamam ya Allah yardımcın olsun. Benm de yakında baslar galiba korkuyorum mide bulantısı çok zor kusarken bile insanın ici dışına çıkıyor. Kaç haftalıkken başladı sende.son adet tarihine göre

Amin canim,,Ben hamileligi daha ogrenmeden bazi seylerden tiksindim canim,oyle anladim zaten. 5.haftada basladi, cok erken yani,

Amin canim,,Ben hamileligi daha ogrenmeden bazi seylerden tiksindim canim,oyle anladim zaten. 5.haftada basladi, cok erken yani,
25 Mayıs son adet tarihim benimde. Degerlendirmeden 12 gün sonra test m ve negatif çıkmıştı. Hatta buraya yazdım çıkmadı bu ay da tutmadı diye üzülmüştüm. 25 haziran sonrasında kasık ağrılarım oldu. Ev temizliği falan yapiyordum. Şimdi ağrım yok pek. Demekki temizlik yaparken yorulmusum ondan olmuş. Benm daha önce bir düşüğüm var korkuyorum şimdi de temizlik yaparken çok ağır kaldırdım.duser mi acaba diye.

Hamileligi bilmeden agir isler yapildiginda dusuk olmuyor genelde canim Allah korusun, benimde 12 mayis son adet, cok yok aramizda

Az önce farkettim de ultrason kağıdında 12+2 yazıyor. Oysa ben 13+3 olmam gerekirdi. Geriden mi geliyor. 12. Haftaya göre tahmin yaptıysa o zmn yanılma payı daha yüksek olmaz mı. Üf benimde bi ümit işte
Tabikide 12 hafta çok erken sadce tahminde bulunmuştur % diye birşey yok daha çok erken haftadasın nuba göre yorumlamıştır. Inşanlah yanılmıştır rabbim kalbine göre versin

Az önce farkettim de ultrason kağıdında 12+2 yazıyor. Oysa ben 13+3 olmam gerekirdi. Geriden mi geliyor. 12. Haftaya göre tahmin yaptıysa o zmn yanılma payı daha yüksek olmaz mı. Üf benimde bi ümit işte
Erken tahmin olmuş bencede cnm USG deki doğrudur benim bildiğim cnm belki değişir cnm daha çok.kucuk okadar erken nasıl kesin konuşms kibnde anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…