- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.341
Bu grubu cok seviyorum kimse borbirini tanimadan buyuk bi sabirla cevapliyo yardimci oluyo allah hepimizin gonlune gore versinYarim saat 1 saat yeterli canim
Amin canim benim, yolumuz ayni hepimizin, yardim etmeyip napicazBu grubu cok seviyorum kimse borbirini tanimadan buyuk bi sabirla cevapliyo yardimci oluyo allah hepimizin gonlune gore versin
Cnm sen nasılsın bulantilarin nasıl. Senle aramızda çok yok galiba.5 hafta 3 günlüğüm ben. Sen ne kadarlık oldun. Benm mide bulantım falan henüz yok.uyku haki var biraz o da fazla dgl. Sen de belirtiler nasıl.Ph damlasini bende kullandim ama bende egzama yapti, krem merhem falan kullandim.
Burda hatta vajinal dus bulup onun fotografinida attim buraya. O yuzden sayfalari tek tek okuyup gelmek gerek.
Benim cok kotu geciyor canim haddinden fazla kotu, gunde 4 tane mide bulantisi ilaci iciyorum hic fayda etmiyor, herseyden tiksindim, wc de agliyorum artik kusmaktanCnm sen nasılsın bulantilarin nasıl. Senle aramızda çok yok galiba.5 hafta 3 günlüğüm ben. Sen ne kadarlık oldun. Benm mide bulantım falan henüz yok.uyku haki var biraz o da fazla dgl. Sen de belirtiler nasıl.
Test yapmadan bilemedim şimdi dr kontrolü ve vücudunun ph ni yükseltip deneme yapabilirsinBen ikisini de bilmiyorum. Temmuz ayında denemeyi planlıyorduk. Eşim de ertelemek istemiyor nasip olursa olur diyor ne yapsam bilmiyorum
Ay kıyamam ya Allah yardımcın olsun. Benm de yakında baslar galiba korkuyorum mide bulantısı çok zor kusarken bile insanın ici dışına çıkıyor. Kaç haftalıkken başladı sende.son adet tarihine göreBenim cok kotu geciyor canim haddinden fazla kotu, gunde 4 tane mide bulantisi ilaci iciyorum hic fayda etmiyor, herseyden tiksindim, wc de agliyorum artik kusmaktan7+2 bugun
Amin canim,,Ben hamileligi daha ogrenmeden bazi seylerden tiksindim canim,oyle anladim zaten. 5.haftada basladi, cok erken yani,Ay kıyamam ya Allah yardımcın olsun. Benm de yakında baslar galiba korkuyorum mide bulantısı çok zor kusarken bile insanın ici dışına çıkıyor. Kaç haftalıkken başladı sende.son adet tarihine göre
Özelden atsana ugs yıAz önce farkettim de ultrason kağıdında 12+2 yazıyor. Oysa ben 13+3 olmam gerekirdi. Geriden mi geliyor. 12. Haftaya göre tahmin yaptıysa o zmn yanılma payı daha yüksek olmaz mı. Üf benimde bi ümit işte
Tmm cnmÖzelden atsana ugs yı
Allah yardımcın olsun gonlundekini nasip olsun canim ve bolca duaBen ikisini de bilmiyorum. Temmuz ayında denemeyi planlıyorduk. Eşim de ertelemek istemiyor nasip olursa olur diyor ne yapsam bilmiyorum
25 Mayıs son adet tarihim benimde. Degerlendirmeden 12 gün sonra test m ve negatif çıkmıştı. Hatta buraya yazdım çıkmadı bu ay da tutmadı diye üzülmüştüm. 25 haziran sonrasında kasık ağrılarım oldu. Ev temizliği falan yapiyordum. Şimdi ağrım yok pek. Demekki temizlik yaparken yorulmusum ondan olmuş. Benm daha önce bir düşüğüm var korkuyorum şimdi de temizlik yaparken çok ağır kaldırdım.duser mi acaba diye.Amin canim,,Ben hamileligi daha ogrenmeden bazi seylerden tiksindim canim,oyle anladim zaten. 5.haftada basladi, cok erken yani,
Hamileligi bilmeden agir isler yapildiginda dusuk olmuyor genelde canim Allah korusun, benimde 12 mayis son adet, cok yok aramizda25 Mayıs son adet tarihim benimde. Degerlendirmeden 12 gün sonra test m ve negatif çıkmıştı. Hatta buraya yazdım çıkmadı bu ay da tutmadı diye üzülmüştüm. 25 haziran sonrasında kasık ağrılarım oldu. Ev temizliği falan yapiyordum. Şimdi ağrım yok pek. Demekki temizlik yaparken yorulmusum ondan olmuş. Benm daha önce bir düşüğüm var korkuyorum şimdi de temizlik yaparken çok ağır kaldırdım.duser mi acaba diye.
Kaçıncı haftada doktora gittin ve kalp sesini duydun. Eşim bir iki hafta bekleyelim virüs var diyorHamileligi bilmeden agir isler yapildiginda dusuk olmuyor genelde canim Allah korusun, benimde 12 mayis son adet, cok yok aramizda
5+0 da kese gorunduKaçıncı haftada doktora gittin ve kalp sesini duydun. Eşim bir iki hafta bekleyelim virüs var diyor
Tabikide 12 hafta çok erken sadce tahminde bulunmuştur %Az önce farkettim de ultrason kağıdında 12+2 yazıyor. Oysa ben 13+3 olmam gerekirdi. Geriden mi geliyor. 12. Haftaya göre tahmin yaptıysa o zmn yanılma payı daha yüksek olmaz mı. Üf benimde bi ümit işte
Ben 5 6 aydır yazmıyordum zaten Nasip artikBen 3 aydır burdayım hiç görmedim yazdıklarınızı hayırlısı olsun artık Rabbime kalmış bir sey
Amin çok teşekkür ederimSaglikla buyutun bebeginozi
Erken tahmin olmuş bencede cnm USG deki doğrudur benim bildiğim cnm belki değişir cnm daha çok.kucuk okadar erken nasıl kesin konuşms kibnde anlamadmAz önce farkettim de ultrason kağıdında 12+2 yazıyor. Oysa ben 13+3 olmam gerekirdi. Geriden mi geliyor. 12. Haftaya göre tahmin yaptıysa o zmn yanılma payı daha yüksek olmaz mı. Üf benimde bi ümit işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?