- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.361
Evet canım hep 15 veya 14 günde oluyor yumurtlamamCok tesekkür ederim canim cevabin icinbirde yumurtlaman normal zamandami oluyor 14. gpnlerde
Nub tahmini yapan biri var burda ona attınmı usg resmini 11 12 13. Haftalarda bakıyor.Az önce farkettim de ultrason kağıdında 12+2 yazıyor. Oysa ben 13+3 olmam gerekirdi. Geriden mi geliyor. 12. Haftaya göre tahmin yaptıysa o zmn yanılma payı daha yüksek olmaz mı. Üf benimde bi ümit işte
Canım bebeğine haksızlık olmasın ama gerçekten şaşırdım. Ben seninkini de erkek bekliyordum. Ama en önemlisi sağlıklı olmasıKızlar
Amiiin hepimizin gönlüne göre versin inşallah nasibimizde ne varsa onunyasıcazAllah yardımcın olsun gonlundekini nasip olsun canim ve bolca dua
Öncelikle bebeğiniz sağlıkla doğsun inşallahCanım ben diyet yapmaya calistim asilinda ama çok yaptığımı söylemem. Yanı yapmadım ama zayıflamak icin diyet yaptım bol limon ve maydanoz yedim etkisi olabilir sonrasında testlerle kendimi takip etmeyi arkadaşlardan öğrendim. Testim ultra pikken deneme yaptım ve tuttu. Ultra pik yapmamın nedeni silinmeye başladığında hamile kalamıyordum. Ve bolca duaettim. Allah sizlerede nasip etsin insallah
Yani pikken mi yapmak oluyor buKızlar bwnim size tavsiyem çattan 6 7 saat önces
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederimLabaguick olabilir birde innovita
Kesin dedi üstüne basa basa kesin kesin dediTabikide 12 hafta çok erken sadce tahminde bulunmuştur %diye birşey yok daha çok erken haftadasın nuba göre yorumlamıştır. Inşanlah yanılmıştır rabbim kalbine göre versin
Cnm sen doğum mu yaptın gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallahBen 5 6 aydır yazmıyordum zaten Nasip artik
Bilmiyorum valla adam net konuştu hayırlısı ne diyimErken tahmin olmuş bencede cnm USG deki doğrudur benim bildiğim cnm belki değişir cnm daha çok.kucuk okadar erken nasıl kesin konuşms kibnde anlamadm
Attım yan durduğu için çıkaramadı nubu görünmüyorNub tahmini yapan biri var burda ona attınmı usg resmini 11 12 13. Haftalarda bakıyor.
Bende erkek bekliyordum inan nasıl şaşırdım bilemezsin. İnan 10 kızım olsa üzülmem vallahi billahi. Sadece çevredeki bakışlardan kurtulmak için. Batsın çevremCanım bebeğine haksızlık olmasın ama gerçekten şaşırdım. Ben seninkini de erkek bekliyordum. Ama en önemlisi sağlıklı olması
Ne kadar zamandır kullandınız ph damlası bir de yemenize dikkat ettiniz mi?Beni burada bilenler bilir ben pikken denedim birkaç saat sonra silinir gibi oldu tekrar pik yaptı..denemeden 30 saat sonra bile hâlâ pikti
Ben ph damlasi kullandim ve inanıyorum ki vücudumun ph seviyesi yüksek olduğu için tuttu
Canım hangi duaları etmiştin Kur'an hatmi mi yaptın gerçekten şaşırdım ama aslında aynısını ben de ikinci kızımda yaşamıştım erkek diye sartlandirmisim kendimi ben bile farkında değil misim doktor cinsiyet söyleyince uzun süre bunalım durumu oldu.Simdi kızıma bakıyorum iyi ki o olmuş ikinci çocuğum o kadar ısındım ki on erkeğe bedel oldu.Esiniz de dua etmiş mıydı bir de çünkü bu peygamber dualarını erkekler yapsın deniyor daha ziyade.Nasip aşktan da öte canım rabbim sevgisini öyle bir verir ki o kızlar kaç tane erkeğe bedel olur hayırlı evlatlar olurlar inşallah anne babasına.Kesin dedi üstüne basa basa kesin kesin dedi
Cnm sen doğum mu yaptın gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Bilmiyorum valla adam net konuştu hayırlısı ne diyim
Attım yan durduğu için çıkaramadı nubu görünmüyor
Bende erkek bekliyordum inan nasıl şaşırdım bilemezsin. İnan 10 kızım olsa üzülmem vallahi billahi. Sadece çevredeki bakışlardan kurtulmak için. Batsın çevrem
Valla bende öyle düşünüyorum ne yapsak boş Allah kaderimize ne yazdıysa o hayırlı evlat olsun inşallah ama gönül olmayanı istiyoKızlar ben de geçen gün doktordan dinledim alkali meselesini vucudun ph derecesi değişmez diyor istediğin kadar asitli ye veya alkali beslen vücut o ph değerini 7.4 de tutmaya uygun bir mekanizmada yaratılmış yani aslında ne yapsak boş.Ben ikinci kızım doğmadan önceki kan değerime bakmıştım ph 7 ymis benim mesela.Ama zaten 7.2-7.3 ve 4 e kadar normal miş yine de sağlık açısından ve niyet etmek gibi olsun diye ph yüksek su içeceğim seneye kadar.Ama cidden Rabbim ne derse o önceki dogumumda da yaşadım bunu.Ayette açıkça diyor Allahu Teala dilediğime kız dilediğime erkek veririm bazisina da hiç vermem diyor biz o evlat verdikleri arasında olduğumuz için sukretmemiz lazım.
Çok teşekkür ederim Allah size de nasip etsin. Öncelikle kendinizi tanımanız lazım. Benim adet döngüm 28 ve 29 oluyordu. İlk testlere başladığımda piklerim çok uzun sürüyordu. Sonra epey bir zaman geçtikten sonra pik kısa olmaya başladı. Her deneme yaptığımda hafif silinme olunca oluyordu ama hamile kalamıyordum. Sonra ultra pik Olunca deneme yaptım. Yanı benim testim pozitif oldu oniki saat sonra ultra pik oldu ben deneme yaptım. Deneme olduktan 8 saat sonra çatladı. Yani ben çatlamadan önce demedim. Ama en önemlisi kendinizi tanımanız umarım açıklayıcı olmusturÖncelikle bebeğiniz sağlıkla doğsun inşallahadet döngünüz kaç gündü bende pikken yapmayı daha mantıklı buluyorum. Birde ultra pikken demişsiniz ilk pik olduktan kaç saat sonra en koyu halini buldunuz?
Canım bak oldu Ki kızdır bebeğinin sağlığı icin çevreyi görmemizden gel. Hepimizin basında aynı dert. Bide sağlıklı olsun. Sen daha çok gençsin ilerde neden yine denemeyesin ki... hem büyük aile güzel gerçekten. Sen çevreyi boş ver bebeğini ve aileni düşünKesin dedi üstüne basa basa kesin kesin dedi
Cnm sen doğum mu yaptın gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Bilmiyorum valla adam net konuştu hayırlısı ne diyim
Attım yan durduğu için çıkaramadı nubu görünmüyor
Bende erkek bekliyordum inan nasıl şaşırdım bilemezsin. İnan 10 kızım olsa üzülmem vallahi billahi. Sadece çevredeki bakışlardan kurtulmak için. Batsın çevrem
Kuran hatmi yaptım 2 kere. Hergün Taha Muhammed ve Yusuf suresi okudum gebeliği öğrendiğimden beri. Rabbim kabul etmedi. Kısmet. Eşimde dua etti cnm zekat falan verdi hepCanım hangi duaları etmiştin Kur'an hatmi mi yaptın gerçekten şaşırdım ama aslında aynısını ben de ikinci kızımda yaşamıştım erkek diye sartlandirmisim kendimi ben bile farkında değil misim doktor cinsiyet söyleyince uzun süre bunalım durumu oldu.Simdi kızıma bakıyorum iyi ki o olmuş ikinci çocuğum o kadar ısındım ki on erkeğe bedel oldu.Esiniz de dua etmiş mıydı bir de çünkü bu peygamber dualarını erkekler yapsın deniyor daha ziyade.Nasip aşktan da öte canım rabbim sevgisini öyle bir verir ki o kızlar kaç tane erkeğe bedel olur hayırlı evlatlar olurlar inşallah anne babasına.
Eşimde değil insanların bakışı yetiyor. Kurban olsunlar kızlarımaCanım bak oldu Ki kızdır bebeğinin sağlığı icin çevreyi görmemizden gel. Hepimizin basında aynı dert. Bide sağlıklı olsun. Sen daha çok gençsin ilerde neden yine denemeyesin ki... hem büyük aile güzel gerçekten. Sen çevreyi boş ver bebeğini ve aileni düşün
Elbette gönlün olmayana meyl etmesi çok doğal.Duayi bırakmamak lazım.Sabir ve namazla Allah'tan isteyin diyor Rabbim.Ben şunu anladım çok istemek tamam ama hep korku ile ümit arasında olmalıyız.Yani ümitsiz de değil ama emin de değil.Duaya devam ederek inanarak ama her iki ihtimale de yüzde elli hazır olmak.Valla bende öyle düşünüyorum ne yapsak boş Allah kaderimize ne yazdıysa o hayırlı evlat olsun inşallah ama gönül olmayanı istiyo
Ah şu insanlardan bahsetme cahileyetin geri kalmış toplumu öyleleri bizi bile tuzaklarına çekiyorlar. Neymiş bu da kız oğlu yok size ne insafsızlar hayırlı evlat olsun yeter ki. Ben çok umursadım bu durumu pskoljim hala düzelmiş sayılmaz ya bebk erkek diyorum yine inanmıyorlarEşimde değil insanların bakışı yetiyor. Kurban olsunlar kızlarıma
Allah bildiği gibi yapsın onları. Aslında kız diyeceksin gerçek yüzlerini göreceksin. Çocuk doğunca da hepsi ağzının payını alacak.Ah şu insanlardan bahsetme cahileyetin geri kalmış toplumu öyleleri bizi bile tuzaklarına çekiyorlar. Neymiş bu da kız oğlu yok size ne insafsızlar hayırlı evlat olsun yeter ki. Ben çok umursadım bu durumu pskoljim hala düzelmiş sayılmaz ya bebk erkek diyorum yine inanmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?