Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Az önce farkettim de ultrason kağıdında 12+2 yazıyor. Oysa ben 13+3 olmam gerekirdi. Geriden mi geliyor. 12. Haftaya göre tahmin yaptıysa o zmn yanılma payı daha yüksek olmaz mı. Üf benimde bi ümit işte
Nub tahmini yapan biri var burda ona attınmı usg resmini 11 12 13. Haftalarda bakıyor.

Öncelikle bebeğiniz sağlıkla doğsun inşallah adet döngünüz kaç gündü bende pikken yapmayı daha mantıklı buluyorum. Birde ultra pikken demişsiniz ilk pik olduktan kaç saat sonra en koyu halini buldunuz?

Tabikide 12 hafta çok erken sadce tahminde bulunmuştur % diye birşey yok daha çok erken haftadasın nuba göre yorumlamıştır. Inşanlah yanılmıştır rabbim kalbine göre versin
Kesin dedi üstüne basa basa kesin kesin dedi
Ben 5 6 aydır yazmıyordum zaten Nasip artik
Cnm sen doğum mu yaptın gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Erken tahmin olmuş bencede cnm USG deki doğrudur benim bildiğim cnm belki değişir cnm daha çok.kucuk okadar erken nasıl kesin konuşms kibnde anlamadm
Bilmiyorum valla adam net konuştu hayırlısı ne diyim
Nub tahmini yapan biri var burda ona attınmı usg resmini 11 12 13. Haftalarda bakıyor.
Attım yan durduğu için çıkaramadı nubu görünmüyor
Canım bebeğine haksızlık olmasın ama gerçekten şaşırdım. Ben seninkini de erkek bekliyordum. Ama en önemlisi sağlıklı olması
Bende erkek bekliyordum inan nasıl şaşırdım bilemezsin. İnan 10 kızım olsa üzülmem vallahi billahi. Sadece çevredeki bakışlardan kurtulmak için. Batsın çevrem

Ne kadar zamandır kullandınız ph damlası bir de yemenize dikkat ettiniz mi?

Canım hangi duaları etmiştin Kur'an hatmi mi yaptın gerçekten şaşırdım ama aslında aynısını ben de ikinci kızımda yaşamıştım erkek diye sartlandirmisim kendimi ben bile farkında değil misim doktor cinsiyet söyleyince uzun süre bunalım durumu oldu.Simdi kızıma bakıyorum iyi ki o olmuş ikinci çocuğum o kadar ısındım ki on erkeğe bedel oldu.Esiniz de dua etmiş mıydı bir de çünkü bu peygamber dualarını erkekler yapsın deniyor daha ziyade.Nasip aşktan da öte canım rabbim sevgisini öyle bir verir ki o kızlar kaç tane erkeğe bedel olur hayırlı evlatlar olurlar inşallah anne babasına.

Kızlar ben de geçen gün doktordan dinledim alkali meselesini vucudun ph derecesi değişmez diyor istediğin kadar asitli ye veya alkali beslen vücut o ph değerini 7.4 de tutmaya uygun bir mekanizmada yaratılmış yani aslında ne yapsak boş.Ben ikinci kızım doğmadan önceki kan değerime bakmıştım ph 7 ymis benim mesela.Ama zaten 7.2-7.3 ve 4 e kadar normal miş yine de sağlık açısından ve niyet etmek gibi olsun diye ph yüksek su içeceğim seneye kadar.Ama cidden Rabbim ne derse o önceki dogumumda da yaşadım bunu.Ayette açıkça diyor Allahu Teala dilediğime kız dilediğime erkek veririm bazisina da hiç vermem diyor biz o evlat verdikleri arasında olduğumuz için sukretmemiz lazım.

Valla bende öyle düşünüyorum ne yapsak boş Allah kaderimize ne yazdıysa o hayırlı evlat olsun inşallah ama gönül olmayanı istiyo

Çok teşekkür ederim Allah size de nasip etsin. Öncelikle kendinizi tanımanız lazım. Benim adet döngüm 28 ve 29 oluyordu. İlk testlere başladığımda piklerim çok uzun sürüyordu. Sonra epey bir zaman geçtikten sonra pik kısa olmaya başladı. Her deneme yaptığımda hafif silinme olunca oluyordu ama hamile kalamıyordum. Sonra ultra pik Olunca deneme yaptım. Yanı benim testim pozitif oldu oniki saat sonra ultra pik oldu ben deneme yaptım. Deneme olduktan 8 saat sonra çatladı. Yani ben çatlamadan önce demedim. Ama en önemlisi kendinizi tanımanız umarım açıklayıcı olmustur

Canım bak oldu Ki kızdır bebeğinin sağlığı icin çevreyi görmemizden gel. Hepimizin basında aynı dert. Bide sağlıklı olsun. Sen daha çok gençsin ilerde neden yine denemeyesin ki... hem büyük aile güzel gerçekten. Sen çevreyi boş ver bebeğini ve aileni düşün

Kuran hatmi yaptım 2 kere. Hergün Taha Muhammed ve Yusuf suresi okudum gebeliği öğrendiğimden beri. Rabbim kabul etmedi. Kısmet. Eşimde dua etti cnm zekat falan verdi hep

Eşimde değil insanların bakışı yetiyor. Kurban olsunlar kızlarıma

Valla bende öyle düşünüyorum ne yapsak boş Allah kaderimize ne yazdıysa o hayırlı evlat olsun inşallah ama gönül olmayanı istiyo
Elbette gönlün olmayana meyl etmesi çok doğal.Duayi bırakmamak lazım.Sabir ve namazla Allah'tan isteyin diyor Rabbim.Ben şunu anladım çok istemek tamam ama hep korku ile ümit arasında olmalıyız.Yani ümitsiz de değil ama emin de değil.Duaya devam ederek inanarak ama her iki ihtimale de yüzde elli hazır olmak.

Asbei kız olan ev çok neşeli oluyor bak bu çevremden edindiğim tecrübeler ile sabit.
Üç kız evde şenlik havası gibi oluyor hele ki büyüdüklerinde.Size bağlı olurlar hayırlı evlat olurlar.Sen etrafı tamamen gönlünden kopar kendi gönül sesini dinle.Kizlarini güçlü ve eğitimli bir şekilde yetiştir ilerde gör bak o oğlu olup sana acıyarak bakanlara sen gururla kızlarına iftihar ederek bakacaksın.Erkek çocuğu bu zamanda çok zor aileden uzaklaşmaya meyilli oluyorlar oğlun olup hayırsız da olabilirdi hayır gördüğümüz ilerde şer olabilir şimdi şer gördüğümüz ise büyük hayırlar getirebilir önemli olan hayırlı evlat bu senin için hayirliymis canım.O kadar dua ile olmuş yavrum benim

Eşimde değil insanların bakışı yetiyor. Kurban olsunlar kızlarıma
Ah şu insanlardan bahsetme cahileyetin geri kalmış toplumu öyleleri bizi bile tuzaklarına çekiyorlar. Neymiş bu da kız oğlu yok size ne insafsızlar hayırlı evlat olsun yeter ki. Ben çok umursadım bu durumu pskoljim hala düzelmiş sayılmaz ya bebk erkek diyorum yine inanmıyorlar

Allah bildiği gibi yapsın onları. Aslında kız diyeceksin gerçek yüzlerini göreceksin. Çocuk doğunca da hepsi ağzının payını alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…