- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.381
çok mu sanki iki tane prensesim var dünyaya bedel tatlılar mavişlerm benim. Zaten benim bu son gebelik olacak.Allah bildiği gibi yapsın onları. Aslında kız diyeceksin gerçek yüzlerini göreceksin. Çocuk doğunca da hepsi ağzının payını alacak.
Benim bir tane kızım varken bile neler işittim görmen lazım. Başta kaynanam tarafi beni çok üzdü. Halbuki kaynana tarafında ilk kız torundu kızım. Ama sanki 10 tane kız dogurmusum gibi benim psikolojimi bozdular Allah bildiği gibi yapsın o insanlariçok mu sanki iki tane prensesim var dünyaya bedel tatlılar mavişlerm benim. Zaten benim bu son gebelik olacak.
Canım belki de onların büyük konuşması yüzünden oğlun oluyordur bu kez.O yüzden onlara teşekkür etmelisin Rabbim dedi ki siz ne konuşursanız konusun ben istersem erkek veririmAh şu insanlardan bahsetme cahileyetin geri kalmış toplumu öyleleri bizi bile tuzaklarına çekiyorlar. Neymiş bu da kız oğlu yok size ne insafsızlar hayırlı evlat olsun yeter ki. Ben çok umursadım bu durumu pskoljim hala düzelmiş sayılmaz ya bebk erkek diyorum yine inanmıyorlar
Benim bir tane kızım varken bile neler işittim görmen lazım. Başta kaynanam tarafi beni çok üzdü. Halbuki kaynana tarafında ilk kız torundu kızım. Ama sanki 10 tane kız dogurmusum gibi benim psikolojimi bozdular Allah bildiği gibi yapsın o insanlari
[/QU
İnsanlar seçim hakkımız olmayan ve tamamen Allah'ın seçimiyle oluşan bir durum için neden bu kadar ileri geri konuşurlar ne yöre olarak ne din ne bilim hiç birisine yakıştıramıyorum aklım almıyor.O zaman biz bunu değiştireceğiz kızlar.İster oğlumuz olsun ister olmasın eğer bizim değiştireceğiz konularda eksiğimiz varsa amenna gayret edeceğiz ama tamamen kader olan bir konuda ne çok üzülüp ne de çok sevineceğiz.Elimizden gelen dua ,fiziki sebepler neyse muracat ederiz gerisi nasip..
Çok haklsın bende öyle düşünüyorumCanım belki de onların büyük konuşması yüzünden oğlun oluyordur bu kez.O yüzden onlara teşekkür etmelisin Rabbim dedi ki siz ne konuşursanız konusun ben istersem erkek veririm
Anlıyorum seni canım benim zaten o kaynana derdini hiç anlatma. En iyisi boşvermekBenim bir tane kızım varken bile neler işittim görmen lazım. Başta kaynanam tarafi beni çok üzdü. Halbuki kaynana tarafında ilk kız torundu kızım. Ama sanki 10 tane kız dogurmusum gibi benim psikolojimi bozdular Allah bildiği gibi yapsın o insanlari
Kadınının kadınına yaptığını kimse yapmıyor zaten. Kız oldu diye burun kıvıran sende kız çocuğuydun belki zamanında seni de istemediler. Nekadar yanlış şeyler ya nasıl bir cahillik bide neyin var dediklerinde 2 kızım diyorum yaaa olsun hayırlı evlat olsun diolar çok şükür kızlarımı 10 erkeğe değişmem, erkek çocuk istememin tek nedeni ne çevre ne kendim eşim için istiyorum hep bi oğlum olsun hafız olsun derdi içinde kalmasın istiyorum.
[/QUOT
Çok haklısınız kendini iyi tanımak en önemlisiÇok teşekkür ederim Allah size de nasip etsin. Öncelikle kendinizi tanımanız lazım. Benim adet döngüm 28 ve 29 oluyordu. İlk testlere başladığımda piklerim çok uzun sürüyordu. Sonra epey bir zaman geçtikten sonra pik kısa olmaya başladı. Her deneme yaptığımda hafif silinme olunca oluyordu ama hamile kalamıyordum. Sonra ultra pik Olunca deneme yaptım. Yanı benim testim pozitif oldu oniki saat sonra ultra pik oldu ben deneme yaptım. Deneme olduktan 8 saat sonra çatladı. Yani ben çatlamadan önce demedim. Ama en önemlisi kendinizi tanımanız umarım açıklayıcı olmustur
Tabii onlarida göndereceğiz inşallah ikisi içinde elimizden geleni yapacağız ama daha bekarken hep öyle dediği için biliyorum istediğiniCanım inşallah oğlun olur ne güzel bir niyet etmişsiniz.Benim de eşim tek oğlan olduğu için ve ben de onun için çok istiyorum bir de oğlu olsun.Kizlarinizi da hafız yapabilirsiniz ben de hafızım.Oglum olursa ben de istiyorum bir kızım bir de oğlum hafız olsunlar diye
Kızlarınızı Allah bagıslasın inşallqh hafız olurlar.Büyük kızınız kac aylıkken kucuk kızınıza hamile kalmiştınız acaba aralarında tam olarak ne kadar varTabii onlarida göndereceğiz inşallah ikisi içinde elimizden geleni yapacağız ama daha bekarken hep öyle dediği için biliyorum istediğiniKızlarım 7 ve 5 yaşında ikiside Kur-an'ı Kerim okumayı biliyorlar. Ama hafızlık kaç yaşında göndermek doğru olur şuan onu araştırıyoruz.
Amin Allah razı olsun aralarında tam 2 yaş var mayis/2013 mayis/2015 doğum tarihleriKızlarınızı Allah bagıslasın inşallqh hafız olurlar.Büyük kızınız kac aylıkken kucuk kızınıza hamile kalmiştınız acaba aralarında tam olarak ne kadar var
Tabii onlarida göndereceğiz inşallah ikisi içinde elimizden geleni yapacağız ama daha bekarken hep öyle dediği için biliyorum istediğiniKızlarım 7 ve 5 yaşında ikiside Kur-an'ı Kerim okumayı biliyorlar. Ama hafızlık kaç yaşında göndermek doğru olur şuan onu araştırıyoruz.
Cok tesekkurler canım.16 aylık bır kızım var erkek bebek istıyorum o nedenle kızlarınız arasındakı ay farkını sordum.Amin Allah razı olsun aralarında tam 2 yaş var mayis/2013 mayis/2015 doğum tarihleri
Aslıbda sacma degıl canım. Y ler X lere gore azsa genelde kız oluyormus.anca y lerı cogaltmak için yada canlandırmak için erkege takvıye kullanabılınır.Arkadaşlar çok şaçma olabilir ama biz konuşuyoruz da peki erkekte hiç yada çok az y varsa ne yapsak boş degil mi o zaman
Evet canim takviyeyle y ler çogalirmi bence çok önemli bir ayrintiAslıbda sacma degıl canım. Y ler X lere gore azsa genelde kız oluyormus.anca y lerı cogaltmak için yada canlandırmak için erkege takvıye kullanabılınır.
Canım hersey kısmet Allah kızınızı kucagınıza almayı nasıp etsın.herswyı denemıssınız en azından bunuda yapsaydım belkı erkek olurdu dıyecegınız ıcınızde bişi kalmamiş.Gerısı taktır ılahıye kalmiş oluyor.Esiniz takvıye vıtamin E vıtamını cınko kullanmişmıydıÖyle cnm kısmet alışmak zorundayım. Kendimi çok kaptırdığım için büyük yıkım oldu
Sanırım onlari da kullandıCanım hersey kısmet Allah kızınızı kucagınıza almayı nasıp etsın.herswyı denemıssınız en azından bunuda yapsaydım belkı erkek olurdu dıyecegınız ıcınızde bişi kalmamiş.Gerısı taktır ılahıye kalmiş oluyor.Esiniz takvıye vıtamin E vıtamını cınko kullanmişmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?