Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah bildiği gibi yapsın onları. Aslında kız diyeceksin gerçek yüzlerini göreceksin. Çocuk doğunca da hepsi ağzının payını alacak.
çok mu sanki iki tane prensesim var dünyaya bedel tatlılar mavişlerm benim. Zaten benim bu son gebelik olacak.

çok mu sanki iki tane prensesim var dünyaya bedel tatlılar mavişlerm benim. Zaten benim bu son gebelik olacak.
Benim bir tane kızım varken bile neler işittim görmen lazım. Başta kaynanam tarafi beni çok üzdü. Halbuki kaynana tarafında ilk kız torundu kızım. Ama sanki 10 tane kız dogurmusum gibi benim psikolojimi bozdular Allah bildiği gibi yapsın o insanlari

Canım belki de onların büyük konuşması yüzünden oğlun oluyordur bu kez.O yüzden onlara teşekkür etmelisin Rabbim dedi ki siz ne konuşursanız konusun ben istersem erkek veririm

Canım belki de onların büyük konuşması yüzünden oğlun oluyordur bu kez.O yüzden onlara teşekkür etmelisin Rabbim dedi ki siz ne konuşursanız konusun ben istersem erkek veririm
Çok haklsın bende öyle düşünüyorum

Anlıyorum seni canım benim zaten o kaynana derdini hiç anlatma. En iyisi boşvermek

Kadınının kadınına yaptığını kimse yapmıyor zaten. Kız oldu diye burun kıvıran sende kız çocuğuydun belki zamanında seni de istemediler. Nekadar yanlış şeyler ya nasıl bir cahillik bide neyin var dediklerinde 2 kızım diyorum yaaa olsun hayırlı evlat olsun diolar çok şükür kızlarımı 10 erkeğe değişmem, erkek çocuk istememin tek nedeni ne çevre ne kendim eşim için istiyorum hep bi oğlum olsun hafız olsun derdi içinde kalmasın istiyorum.

Canım inşallah oğlun olur ne güzel bir niyet etmişsiniz.Benim de eşim tek oğlan olduğu için ve ben de onun için çok istiyorum bir de oğlu olsun.Kizlarinizi da hafız yapabilirsiniz ben de hafızım.Oglum olursa ben de istiyorum bir kızım bir de oğlum hafız olsunlar diye

Çok haklısınız kendini iyi tanımak en önemlisi cevabınız için teşekkür ederim

Tabii onlarida göndereceğiz inşallah ikisi içinde elimizden geleni yapacağız ama daha bekarken hep öyle dediği için biliyorum istediğini Kızlarım 7 ve 5 yaşında ikiside Kur-an'ı Kerim okumayı biliyorlar. Ama hafızlık kaç yaşında göndermek doğru olur şuan onu araştırıyoruz.

Kızlarınızı Allah bagıslasın inşallqh hafız olurlar.Büyük kızınız kac aylıkken kucuk kızınıza hamile kalmiştınız acaba aralarında tam olarak ne kadar var

Arkadaşlar çok şaçma olabilir ama biz konuşuyoruz da peki erkekte hiç yada çok az y varsa ne yapsak boş degil mi o zaman
Aslıbda sacma degıl canım. Y ler X lere gore azsa genelde kız oluyormus.anca y lerı cogaltmak için yada canlandırmak için erkege takvıye kullanabılınır.

Öyle cnm kısmet alışmak zorundayım. Kendimi çok kaptırdığım için büyük yıkım oldu
Canım hersey kısmet Allah kızınızı kucagınıza almayı nasıp etsın.herswyı denemıssınız en azından bunuda yapsaydım belkı erkek olurdu dıyecegınız ıcınızde bişi kalmamiş.Gerısı taktır ılahıye kalmiş oluyor.Esiniz takvıye vıtamin E vıtamını cınko kullanmişmıydı

Sanırım onlari da kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…