Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anladım cnm bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
[/QUOTE]
Azracgım kızın hayrlı olsn saglıkla glsın herkesin ıstedgı olmuyo bu hayatta BK bnde kız ıstyrm ck gec blkı ama 12 saat oncekı deneme ıyı olamıs erkek bebek ıcın cnm tanıkı rabbm verse hersekılde olurdu nasıp dyede bırsey var 13 haftada yanılmada olablıyo bnada 12+3 te kız gbı demıstı 15 ye erkek ınsallh yanılmstr senınde

Aslıbda sacma degıl canım. Y ler X lere gore azsa genelde kız oluyormus.anca y lerı cogaltmak için yada canlandırmak için erkege takvıye kullanabılınır.
Y leri tek başına cogaltamazsin malesef. Kullandığın her takviye y ile beraber x leri de çoğaltıp güçlendiriyor, çok olmasından ziyade doğru zamanda ilişki olup y lerin daha hızlı olması. Tek şans bu

Bana da şimdiden diyolar buda mi kız acaba inş erkektr diyen bisuru kişi var geçen karşı komşu dedi çok.sinirlendim belli olmadimi yoksa budami kız yoksa soylemiyon dedi sanki.10tane kizm varmış gibi.bende kavga ettim resmen sizemi kaldı ne olduğu be dedim kimseyi ilgilendirmez dedim acayip sinir oldm hala geçmedi insanlara kaldı derdi sanki ya

İnsanların niyetlerini bilemiyoruz tabi. Ama bazıları gerçekten canimizi yakmak için laf söylüyorlar. Hayırlısınin kız evladı olduğuna o kadar çok inanıyorum ki. Ama millet çenesini kapasin laf söz olmasın diye bir tane olsun istiyoruz. Çok eski Türklerde bile şölenlerde kızı olani kara çadıra oğlu olanı kizil çadıra oturturlarmis. Halkımızın çok eskiden bilinçaltında bu erkek furyası var. Ama rabbim hayırlı ve sağlıklı olanı versin hepimize.

Her zaman diyorum çok akıllı bilgili kadinsin

Aynen öyle cnm çok doğru yazmışsın insanlar cahil resmen boş boş konuşan okadar çok insan var ki hepsini Allah ıslah etsin.benim kızım var bitane çok şükür Rabbime iyiki de var Allhim yokluğunu göstermesin insan içten içe ikiside olsun istiyor ama de Rabb'im neyi yazmışsa alnimiza o olur herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Bırsey syluyecegım kusura bakmayın yazdgnz yorumda hayrlısı kız evlat demıssınzde bence CK yanlıs knusmussunz burada

Bırsey syluyecegım kusura bakmayın yazdgnz yorumda hayrlısı kız evlat demıssınzde bence CK yanlıs knusmussunz burada
Iki cinsiyetinde hem hayırlısı hem hayırsizi çok fazla. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsin

L Laladunya performans olarak gayet normal hatta bazen normal üstü bir erkekte y sperminin az olması gibi bir durum olabilir mi çok bilimsel oldu belki ama y ve x ker eşit miktarda mi oluyor yoksa beslenme ve genetik olarak y az mı oluyor

Hayırlısınin kız evlat olduğuna o kadar çok inanıyorum ki.... Dedim lütfen doğru okuyun mesajımı. Ben böyle olduğuna inanıyorum dedim doğrusu budur demedim. Herkesin görüşü farklı. Tabiki kız olup da hayırsız olanlar erkek olup da hayırlı olanlar da vardır. Çevremde gördüğüm şeyler hayırlı olanın kız evladı olduğuna dair inancımı artırdı hepsi bu.

Eşit miktarda üretildiği söylensede bence öyle değil, buralarda pgt yöntemi yaptırmak için kibrisa gidenleri duydum, erkek bebek icin. Ama mesela hic y sperm yokmuş kişide. Ya da tam tersi bakarsın x sperm bulunmaz. Performansla alakalı olduğunu düşünmüyorum spermin canım, çok çok güzel cinsel hayatı olup,hic bir sağlık sorunu olmayan insanlarda bakıyosun çocuk olmuyor(sperm yada ileri hız ya yok yada çok dusuk) bu da bi örnek.
Benim demek istediğim şu, evet takviye alır gayet düzenli beslenir spermi çoğaltır yada guclendirirsin. Ama bi takviyr alırken bunun sadece y spermi guclendirmesinin imkanı olduğunu düşünmüyorum.

Iki cinsiyetinde hem hayırlısı hem hayırsizi çok fazla. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsin
Kuzum zaten bütün kızlar hayırlı bütün erkekler hayırsız demedim. Mesajımı arkadaş anlamak istediği gibi anlamış. Mesajı güzelce okuyup anlamadan bnim yanlış konustiguma karar vermiş aklınca

Azram ah ah nasıl anlıyorum seni hatta hepimiz anlıyoruzdur o çevre yok mu inan ben de bu yüzden erkek istiyorum yoksa hayırlı sağlıklı olsun ne önemi var ama o çevrenin lafları paşaları bitmez. Bizi strese sokuyorlar yarın bi gün bişey olsa yanımızda bi tanesi olmaz ama

Olur öyle yanlış anlaşılmalar canım, bizim kızımız var biz erkek tadı bilmiyoruz, o arkadaşında oğlu var kızın tadını bilmiyor, o yüzden olabilir böyle şeyler hepimiz kendimizdekine göre konusuyoruz ikisinden de tadalım inşallah

Yıllar önce buraya arasıra yazıyordum 2.bebeğime hamileyken 1 kızım 1 oğlum var 2.yi de kız istemiştim kızımın bir kız kardeşi olsun diye ama nasip kısmet şükür sağlıklı evlatlarım var belki 35 yaşımdan sonra bir bebek daha yaparım kız olma ümidiyle ama elbette herşeyin başı sağlık. Ben her iki evladıma da yumurtlama öncesi hamile kalmıştım, beslenmemiz daha çok kız bebeğe göreydi açıkçası diyet olayının doğruluğuna inanmıyorum çünkü yoksul aile olup da meyveyi eti zor alan insanların çifter çifter oğlu oluyor, zamanlama olayı belki şansı artırıyor ama çevremde ben dahil ovulasyondan önce hamile kalanların, diyabet, azospermi, iltihap gibi rahatsızlığı olanların da çifter kızı veya çifter oğlu oluyor yani tamamen nasip kısmet. Çevreyi takmayın çünkü oğlunuz olsa bile bu sefer erkek delisiydi nihayet buldu diye dalga geçerler yani konuşan her türlü konuşur. Eski insanlar erkek egemenliği altında büyüdüler ama yeni nesil öyle değil bu saçma düşünceyi yıkmak da kadınların elinde, artık devir kadınların devri. Kim ne dersi desin hemcins kardeşliği bana göre büyük avantaj, erkeğin erkek kızın da kız kardeşe ihtiyacı var yani bu eksikliği mutlaka hissediyorlar. Ama herşeyden önce gerçekten evladın hayırlısı kızlar gerisi bomboş, oğlu veya kızı oldu diye kimsenin başı göğe ermedi, hayırlı evlat yetiştirecek olan biri bu ayrımı yapmaz zaten. İçinizi karartmayın, unutmayın erkek olduğunda iyi bir adam, kız doğduğunda ise koca bir toplumu yetiştirmiş oluyorsunuz. Allah hepimizin evladını korusun, hayırlı kılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…