- 20 Eylül 2018
- 608
- 418
- 103
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.401
Anladım cnm bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBenimde catlamadan 12 saat once bide catlafiktan sonra 4,5 saat sonra bi deneme daha oldu. Evet bende sonra pisman olmamak icin biseyler yaptim elimden geldigi kadar geri kalani Allah bilir. Yakiniz o zaman... tam 7 haftalik mi canim?Benim bundan once bir gebeligimde kalbi durmusti 8 haftalik. Onda belirtiler cok farkliydi bunda biraz farkli... kafam karisti.
Aynen kuzu y yoksa herşey bosArkadaşlar çok şaçma olabilir ama biz konuşuyoruz da peki erkekte hiç yada çok az y varsa ne yapsak boş degil mi o zaman
Y leri tek başına cogaltamazsin malesef. Kullandığın her takviye y ile beraber x leri de çoğaltıp güçlendiriyor, çok olmasından ziyade doğru zamanda ilişki olup y lerin daha hızlı olması. Tek şans buAslıbda sacma degıl canım. Y ler X lere gore azsa genelde kız oluyormus.anca y lerı cogaltmak için yada canlandırmak için erkege takvıye kullanabılınır.
Bana da şimdiden diyolar buda mi kız acaba inş erkektr diyen bisuru kişi var geçen karşı komşu dedi çok.sinirlendim belli olmadimi yoksa budami kız yoksa soylemiyon dedi sanki.10tane kizm varmış gibi.bende kavga ettim resmen sizemi kaldı ne olduğu be dedim kimseyi ilgilendirmez dedim acayip sinir oldm hala geçmedi insanlara kaldı derdi sanki yaAh şu insanlardan bahsetme cahileyetin geri kalmış toplumu öyleleri bizi bile tuzaklarına çekiyorlar. Neymiş bu da kız oğlu yok size ne insafsızlar hayırlı evlat olsun yeter ki. Ben çok umursadım bu durumu pskoljim hala düzelmiş sayılmaz ya bebk erkek diyorum yine inanmıyorlar
İnsanların niyetlerini bilemiyoruz tabi. Ama bazıları gerçekten canimizi yakmak için laf söylüyorlar. Hayırlısınin kız evladı olduğuna o kadar çok inanıyorum ki. Ama millet çenesini kapasin laf söz olmasın diye bir tane olsun istiyoruz. Çok eski Türklerde bile şölenlerde kızı olani kara çadıra oğlu olanı kizil çadıra oturturlarmis. Halkımızın çok eskiden bilinçaltında bu erkek furyası var. Ama rabbim hayırlı ve sağlıklı olanı versin hepimize.Bana da şimdiden diyolar buda mi kız acaba inş erkektr diyen bisuru kişi var geçen karşı komşu dedi çok.sinirlendim belli olmadimi yoksa budami kız yoksa soylemiyon dedi sanki.10tane kizm varmış gibi.bende kavga ettim resmen sizemi kaldı ne olduğu be dedim kimseyi ilgilendirmez dedim acayip sinir oldm hala geçmedi insanlara kaldı derdi sanki ya
Her zaman diyorum çok akıllı bilgili kadinsinY leri tek başına cogaltamazsin malesef. Kullandığın her takviye y ile beraber x leri de çoğaltıp güçlendiriyor, çok olmasından ziyade doğru zamanda ilişki olup y lerin daha hızlı olması. Tek şans bu
CanımsınHer zaman diyorum çok akıllı bilgili kadinsin
Aynen öyle cnm çok doğru yazmışsın insanlar cahil resmen boş boş konuşan okadar çok insan var ki hepsini Allah ıslah etsin.benim kızım var bitane çok şükür Rabbime iyiki de var Allhim yokluğunu göstermesin insan içten içe ikiside olsun istiyor ama de Rabb'im neyi yazmışsa alnimiza o olur herşeyin hayırlısı olsun inşallahİnsanların niyetlerini bilemiyoruz tabi. Ama bazıları gerçekten canimizi yakmak için laf söylüyorlar. Hayırlısınin kız evladı olduğuna o kadar çok inanıyorum ki. Ama millet çenesini kapasin laf söz olmasın diye bir tane olsun istiyoruz. Çok eski Türklerde bile şölenlerde kızı olani kara çadıra oğlu olanı kizil çadıra oturturlarmis. Halkımızın çok eskiden bilinçaltında bu erkek furyası var. Ama rabbim hayırlı ve sağlıklı olanı versin hepimize.
Bırsey syluyecegım kusura bakmayın yazdgnz yorumda hayrlısı kız evlat demıssınzde bence CK yanlıs knusmussunz buradaİnsanların niyetlerini bilemiyoruz tabi. Ama bazıları gerçekten canimizi yakmak için laf söylüyorlar. Hayırlısınin kız evladı olduğuna o kadar çok inanıyorum ki. Ama millet çenesini kapasin laf söz olmasın diye bir tane olsun istiyoruz. Çok eski Türklerde bile şölenlerde kızı olani kara çadıra oğlu olanı kizil çadıra oturturlarmis. Halkımızın çok eskiden bilinçaltında bu erkek furyası var. Ama rabbim hayırlı ve sağlıklı olanı versin hepimize.
Iki cinsiyetinde hem hayırlısı hem hayırsizi çok fazla. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsinBırsey syluyecegım kusura bakmayın yazdgnz yorumda hayrlısı kız evlat demıssınzde bence CK yanlıs knusmussunz burada
Y leri tek başına cogaltamazsin malesef. Kullandığın her takviye y ile beraber x leri de çoğaltıp güçlendiriyor, çok olmasından ziyade doğru zamanda ilişki olup y lerin daha hızlı olması. Tek şans bu
Y leri tek başına cogaltamazsin malesef. Kullandığın her takviye y ile beraber x leri de çoğaltıp güçlendiriyor, çok olmasından ziyade doğru zamanda ilişki olup y lerin daha hızlı olması. Tek şans bu
Hayırlısınin kız evlat olduğuna o kadar çok inanıyorum ki.... Dedim lütfen doğru okuyun mesajımı. Ben böyle olduğuna inanıyorum dedim doğrusu budur demedim. Herkesin görüşü farklı. Tabiki kız olup da hayırsız olanlar erkek olup da hayırlı olanlar da vardır. Çevremde gördüğüm şeyler hayırlı olanın kız evladı olduğuna dair inancımı artırdı hepsi bu.Bırsey syluyecegım kusura bakmayın yazdgnz yorumda hayrlısı kız evlat demıssınzde bence CK yanlıs knusmussunz burada
Eşit miktarda üretildiği söylensede bence öyle değil, buralarda pgt yöntemi yaptırmak için kibrisa gidenleri duydum, erkek bebek icin. Ama mesela hic y sperm yokmuş kişide. Ya da tam tersi bakarsın x sperm bulunmaz. Performansla alakalı olduğunu düşünmüyorum spermin canım, çok çok güzel cinsel hayatı olup,hic bir sağlık sorunu olmayan insanlarda bakıyosun çocuk olmuyor(sperm yada ileri hız ya yok yada çok dusuk) bu da bi örnek.
Kuzum zaten bütün kızlar hayırlı bütün erkekler hayırsız demedim. Mesajımı arkadaş anlamak istediği gibi anlamış. Mesajı güzelce okuyup anlamadan bnim yanlış konustiguma karar vermiş aklıncaIki cinsiyetinde hem hayırlısı hem hayırsizi çok fazla. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsin
Azram ah ah nasıl anlıyorum seni hatta hepimiz anlıyoruzdur o çevre yok mu inan ben de bu yüzden erkek istiyorum yoksa hayırlı sağlıklı olsun ne önemi var ama o çevrenin lafları paşaları bitmez. Bizi strese sokuyorlar yarın bi gün bişey olsa yanımızda bi tanesi olmaz amaKesin dedi üstüne basa basa kesin kesin dedi
Cnm sen doğum mu yaptın gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Bilmiyorum valla adam net konuştu hayırlısı ne diyim
Attım yan durduğu için çıkaramadı nubu görünmüyor
Bende erkek bekliyordum inan nasıl şaşırdım bilemezsin. İnan 10 kızım olsa üzülmem vallahi billahi. Sadece çevredeki bakışlardan kurtulmak için. Batsın çevrem
Olur öyle yanlış anlaşılmalar canım, bizim kızımız var biz erkek tadı bilmiyoruz, o arkadaşında oğlu var kızın tadını bilmiyor, o yüzden olabilir böyle şeyler hepimiz kendimizdekine göre konusuyoruzKuzum zaten bütün kızlar hayırlı bütün erkekler hayırsız demedim. Mesajımı arkadaş anlamak istediği gibi anlamış. Mesajı güzelce okuyup anlamadan bnim yanlış konustiguma karar vermiş aklınca
Sizin bebeginiz erkek gibi geliyo bana oyle hissediyorum saglikla gelsin insallahAmin canim benim, yolumuz ayni hepimizin, yardim etmeyip napicaz
Inşallah kuzum nasipte varsa erkektir inşallahSizin bebeginiz erkek gibi geliyo bana oyle hissediyorum saglikla gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?