- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.421
Ginlunu ferah tut canim hakkinda hayirlisi olsun kaderimizde ne varsa onu yasicaz gorcez sen daha gencsin ilerde belki cok daha farkli yontemler cikarAz önce farkettim de ultrason kağıdında 12+2 yazıyor. Oysa ben 13+3 olmam gerekirdi. Geriden mi geliyor. 12. Haftaya göre tahmin yaptıysa o zmn yanılma payı daha yüksek olmaz mı. Üf benimde bi ümit işte
Çok ilginç ya demek ki y spermi hiç çıkmıyorsa öyledir gerçekten.Ee ama erkekten sadece x mi geliyor ya da y den fazla x.Sasirdim doğrusu.Eşit miktarda üretildiği söylensede bence öyle değil, buralarda pgt yöntemi yaptırmak için kibrisa gidenleri duydum, erkek bebek icin. Ama mesela hic y sperm yokmuş kişide. Ya da tam tersi bakarsın x sperm bulunmaz. Performansla alakalı olduğunu düşünmüyorum spermin canım, çok çok güzel cinsel hayatı olup,hic bir sağlık sorunu olmayan insanlarda bakıyosun çocuk olmuyor(sperm yada ileri hız ya yok yada çok dusuk) bu da bi örnek.
Benim demek istediğim şu, evet takviye alır gayet düzenli beslenir spermi çoğaltır yada guclendirirsin. Ama bi takviyr alırken bunun sadece y spermi guclendirmesinin imkanı olduğunu düşünmüyorum.
Azram mesaji okuyunca lutfen alinma bana ikinizinde hamileliginizi ogrenince sizinki erkek azramm kiz diye dogdu icime oyle iste hissInşallah kuzum nasipte varsa erkektir inşallahçok umudum yok ama bakalim
Ne guzel yazmışsınız ağzınıza sağlık, Allah evlatlarımızı bağışlasınYıllar önce buraya arasıra yazıyordum 2.bebeğime hamileyken 1 kızım 1 oğlum var 2.yi de kız istemiştim kızımın bir kız kardeşi olsun diye ama nasip kısmet şükür sağlıklı evlatlarım var belki 35 yaşımdan sonra bir bebek daha yaparım kız olma ümidiyle ama elbette herşeyin başı sağlık. Ben her iki evladıma da yumurtlama öncesi hamile kalmıştım, beslenmemiz daha çok kız bebeğe göreydi açıkçası diyet olayının doğruluğuna inanmıyorum çünkü yoksul aile olup da meyveyi eti zor alan insanların çifter çifter oğlu oluyor, zamanlama olayı belki şansı artırıyor ama çevremde ben dahil ovulasyondan önce hamile kalanların, diyabet, azospermi, iltihap gibi rahatsızlığı olanların da çifter kızı veya çifter oğlu oluyor yani tamamen nasip kısmet. Çevreyi takmayın çünkü oğlunuz olsa bile bu sefer erkek delisiydi nihayet buldu diye dalga geçerler yani konuşan her türlü konuşur. Eski insanlar erkek egemenliği altında büyüdüler ama yeni nesil öyle değil bu saçma düşünceyi yıkmak da kadınların elinde, artık devir kadınların devri. Kim ne dersi desin hemcins kardeşliği bana göre büyük avantaj, erkeğin erkek kızın da kız kardeşe ihtiyacı var yani bu eksikliği mutlaka hissediyorlar. Ama herşeyden önce gerçekten evladın hayırlısı kızlar gerisi bomboş, oğlu veya kızı oldu diye kimsenin başı göğe ermedi, hayırlı evlat yetiştirecek olan biri bu ayrımı yapmaz zaten. İçinizi karartmayın, unutmayın erkek olduğunda iyi bir adam, kız doğduğunda ise koca bir toplumu yetiştirmiş oluyorsunuz. Allah hepimizin evladını korusun, hayırlı kılsın.
Çok doğru katılıyorum hepsine.Erkegi bir başka kadın için yetiştiriyoruz kız her zaman anne babasına düşkün oluyor.Tabi kız olup hayırsız olan da var evladın hayırlısı olsun inşallahYıllar önce buraya arasıra yazıyordum 2.bebeğime hamileyken 1 kızım 1 oğlum var 2.yi de kız istemiştim kızımın bir kız kardeşi olsun diye ama nasip kısmet şükür sağlıklı evlatlarım var belki 35 yaşımdan sonra bir bebek daha yaparım kız olma ümidiyle ama elbette herşeyin başı sağlık. Ben her iki evladıma da yumurtlama öncesi hamile kalmıştım, beslenmemiz daha çok kız bebeğe göreydi açıkçası diyet olayının doğruluğuna inanmıyorum çünkü yoksul aile olup da meyveyi eti zor alan insanların çifter çifter oğlu oluyor, zamanlama olayı belki şansı artırıyor ama çevremde ben dahil ovulasyondan önce hamile kalanların, diyabet, azospermi, iltihap gibi rahatsızlığı olanların da çifter kızı veya çifter oğlu oluyor yani tamamen nasip kısmet. Çevreyi takmayın çünkü oğlunuz olsa bile bu sefer erkek delisiydi nihayet buldu diye dalga geçerler yani konuşan her türlü konuşur. Eski insanlar erkek egemenliği altında büyüdüler ama yeni nesil öyle değil bu saçma düşünceyi yıkmak da kadınların elinde, artık devir kadınların devri. Kim ne dersi desin hemcins kardeşliği bana göre büyük avantaj, erkeğin erkek kızın da kız kardeşe ihtiyacı var yani bu eksikliği mutlaka hissediyorlar. Ama herşeyden önce gerçekten evladın hayırlısı kızlar gerisi bomboş, oğlu veya kızı oldu diye kimsenin başı göğe ermedi, hayırlı evlat yetiştirecek olan biri bu ayrımı yapmaz zaten. İçinizi karartmayın, unutmayın erkek olduğunda iyi bir adam, kız doğduğunda ise koca bir toplumu yetiştirmiş oluyorsunuz. Allah hepimizin evladını korusun, hayırlı kılsın.
Hangisi çoksa ondan gelir canım, biz bilemeyiz eşimizde hangisi çok hangisi az,, milyon tane sperm gidiyor içeriye, en hızlı olan hangisiyse o yumurtaya ulaşıyor işte, burda da zamanlama olayı devreye giriyor işte,Çok ilginç ya demek ki y spermi hiç çıkmıyorsa öyledir gerçekten.Ee ama erkekten sadece x mi geliyor ya da y den fazla x.Sasirdim doğrusu.
Yanı ben kendimden çok onun bebeğinin erkek olduğunu düşünüyordum, yine de çok erken henüz,değişme ihtimali var,, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahAzram mesaji okuyunca lutfen alinma bana ikinizinde hamileliginizi ogrenince sizinki erkek azramm kiz diye dogdu icime oyle iste hiss
Canım bana da bir tahmin de bulun merak ettim çıkacak.mi. hayırlı evlatlar olsunlar sağlıklı olsunlar yeter.Azram mesaji okuyunca lutfen alinma bana ikinizinde hamileliginizi ogrenince sizinki erkek azramm kiz diye dogdu icime oyle iste hiss
Maalesef doğanın kanunu bu, benim de oğlum var kesinlikle kız erkekten daha iyi demiyorum ama Allah hepimizi bir düzen içinde yarattı erkek başka bir kadına gittikten sonra ona ait oluyor çünkü doğası bu fakat kadın yaratılış gereği daha anaç ve merhametli olduğu için her iki aileye de yetişmeye çalışır. Bazı kesimler erkek çocuklarını çok yanlış yetiştirdi halbuki kadına saygılı ve kadını eşit gören bir erkek her iki taraf için de bulunmaz bir nimet. Evladın hayırlısı olsun.Çok doğru katılıyorum hepsine.Erkegi bir başka kadın için yetiştiriyoruz kız her zaman anne babasına düşkün oluyor.Tabi kız olup hayırsız olan da var evladın hayırlısı olsun inşallah
Güzel anlatmışsın arkadaşım. Oğlu oldu diye başı göğe ermiyor kimsenin. Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz icinYıllar önce buraya arasıra yazıyordum 2.bebeğime hamileyken 1 kızım 1 oğlum var 2.yi de kız istemiştim kızımın bir kız kardeşi olsun diye ama nasip kısmet şükür sağlıklı evlatlarım var belki 35 yaşımdan sonra bir bebek daha yaparım kız olma ümidiyle ama elbette herşeyin başı sağlık. Ben her iki evladıma da yumurtlama öncesi hamile kalmıştım, beslenmemiz daha çok kız bebeğe göreydi açıkçası diyet olayının doğruluğuna inanmıyorum çünkü yoksul aile olup da meyveyi eti zor alan insanların çifter çifter oğlu oluyor, zamanlama olayı belki şansı artırıyor ama çevremde ben dahil ovulasyondan önce hamile kalanların, diyabet, azospermi, iltihap gibi rahatsızlığı olanların da çifter kızı veya çifter oğlu oluyor yani tamamen nasip kısmet. Çevreyi takmayın çünkü oğlunuz olsa bile bu sefer erkek delisiydi nihayet buldu diye dalga geçerler yani konuşan her türlü konuşur. Eski insanlar erkek egemenliği altında büyüdüler ama yeni nesil öyle değil bu saçma düşünceyi yıkmak da kadınların elinde, artık devir kadınların devri. Kim ne dersi desin hemcins kardeşliği bana göre büyük avantaj, erkeğin erkek kızın da kız kardeşe ihtiyacı var yani bu eksikliği mutlaka hissediyorlar. Ama herşeyden önce gerçekten evladın hayırlısı kızlar gerisi bomboş, oğlu veya kızı oldu diye kimsenin başı göğe ermedi, hayırlı evlat yetiştirecek olan biri bu ayrımı yapmaz zaten. İçinizi karartmayın, unutmayın erkek olduğunda iyi bir adam, kız doğduğunda ise koca bir toplumu yetiştirmiş oluyorsunuz. Allah hepimizin evladını korusun, hayırlı kılsın.
Bence de canım bizim iki oğlumuz var napalım Allah ne nasip ederde hayırlısını nasip etsin çünkü hem kız hem erkek hayırsızı çok zorBırsey syluyecegım kusura bakmayın yazdgnz yorumda hayrlısı kız evlat demıssınzde bence CK yanlıs knusmussunz burada
Buna gorede yanls bır dsunce oldgunu sylyrm bende bunda kızacak bır drum yok tepki gösterecekHayırlısınin kız evlat olduğuna o kadar çok inanıyorum ki.... Dedim lütfen doğru okuyun mesajımı. Ben böyle olduğuna inanıyorum dedim doğrusu budur demedim. Herkesin görüşü farklı. Tabiki kız olup da hayırsız olanlar erkek olup da hayırlı olanlar da vardır. Çevremde gördüğüm şeyler hayırlı olanın kız evladı olduğuna dair inancımı artırdı hepsi bu.
Aynen öyle bu yoruma biraz burkuldm acıkcası mevlam hayrlı evlatlar nsıp etsın sadeceBence de canım bizim iki oğlumuz var napalım Allah ne nasip ederde hayırlısını nasip etsin çünkü hem kız hem erkek hayırsızı çok zor
Evet ılı oglum var daha kcukler hayrlımı hayrszmı bunu ancak ilerde anlayablırmOlur öyle yanlış anlaşılmalar canım, bizim kızımız var biz erkek tadı bilmiyoruz, o arkadaşında oğlu var kızın tadını bilmiyor, o yüzden olabilir böyle şeyler hepimiz kendimizdekine göre konusuyoruzikisinden de tadalım inşallah
KatılıyorumBırsey syluyecegım kusura bakmayın yazdgnz yorumda hayrlısı kız evlat demıssınzde bence CK yanlıs knusmussunz burada
Rabbim güzel huylu evlatlar yetiştirmeyi nasıp etsin canimEvet ılı oglum var daha kcukler hayrlımı hayrszmı bunu ancak ilerde anlayablırm
Düşünceleri sorgulamak daha büyük yanlış olsa gerek. Tepkim bu yüzden. Ben orda arkadaşa moral vereyim diye birkaç cümle kurdum, ki bu bnm benim düşüncem, genel ve kesin konussaydim yanlış konuşuyorsunuz diyebilirdiniz. Ama öyle bir durum da yok. Neyse uzatmiycam Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.Buna gorede yanls bır dsunce oldgunu sylyrm bende bunda kızacak bır drum yok tepki gösterecek
Ben dsuncenızı srgulamadım yorumunuzun ynls oldgunu beyan ettim ozamn madem kız cocgu hayrlı neden erkek ıstnıyor yada kız neyın hayrlı oldgunu bseyler yaşamdan bılemzssnz bunun ıcnde zaman gerekir ben 4 yasndakı oglmn hyrlımı hayrszmı oldgunu yaslndgmda anck anlrm dedgm gbı yrumunaza katlmadgımı syledm bundan daha doğal bseyde olamzDüşünceleri sorgulamak daha büyük yanlış olsa gerek. Tepkim bu yüzden. Ben orda arkadaşa moral vereyim diye birkaç cümle kurdum, ki bu bnm benim düşüncem, genel ve kesin konussaydim yanlış konuşuyorsunuz diyebilirdiniz. Ama öyle bir durum da yok. Neyse uzatmiycam Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.
Yukarıdaki mesajınızda " buna göre yanlış bir düşünce olduğunu söyledim" diye yazıyorsunuz. İlk mesajınızda da " kusura bakma ama çok yanlış düşünüyorsunuz" diyorsunuz. Bir şeylerin doğruluğu ya da yanlışlığı kişiden kişiye degisir. Yanlış düşünüyorsunuz diyerek elbetteki bnm düşüncelerimi sorgulamis oluyorsunuz. Üstelik ben kesin ve genel konusmamisken bunu yapıyorsunuz. Benm hiçbir mesajımda erkek hayırsız kız hayırlıdır göremezsiniz. " Kızın daha hayırlı olduğuna o kadar inanıyorum ki" dedim. Buradan erkeklerden de hayirli evlat çıkar ama kızlar daha çok merhametli ve aileye düşkün olduğu için erkeklere göre daha hayırlı mesajını çıkarmanız gerekir. Neyse ya bu kadar gereksiz bir mevzuya fazla bile yazdım.Ben dsuncenızı srgulamadım yorumunuzun ynls oldgunu beyan ettim ozamn madem kız cocgu hayrlı neden erkek ıstnıyor yada kız neyın hayrlı oldgunu bseyler yaşamdan bılemzssnz bunun ıcnde zaman gerekir ben 4 yasndakı oglmn hyrlımı hayrszmı oldgunu yaslndgmda anck anlrm dedgm gbı yrumunaza katlmadgımı syledm bundan daha doğal bseyde olamz
Tamamsiz arkadaşa moral veriyorsunuz bir taraftan erkek çocukları hayırsız evlat olarak nitelendiriyorsunuz (dolaylı da olsa ben de bunu anladım)Düşünceleri sorgulamak daha büyük yanlış olsa gerek. Tepkim bu yüzden. Ben orda arkadaşa moral vereyim diye birkaç cümle kurdum, ki bu bnm benim düşüncem, genel ve kesin konussaydim yanlış konuşuyorsunuz diyebilirdiniz. Ama öyle bir durum da yok. Neyse uzatmiycam Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?