Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Az önce farkettim de ultrason kağıdında 12+2 yazıyor. Oysa ben 13+3 olmam gerekirdi. Geriden mi geliyor. 12. Haftaya göre tahmin yaptıysa o zmn yanılma payı daha yüksek olmaz mı. Üf benimde bi ümit işte
Ginlunu ferah tut canim hakkinda hayirlisi olsun kaderimizde ne varsa onu yasicaz gorcez sen daha gencsin ilerde belki cok daha farkli yontemler cikar

Çok ilginç ya demek ki y spermi hiç çıkmıyorsa öyledir gerçekten.Ee ama erkekten sadece x mi geliyor ya da y den fazla x.Sasirdim doğrusu.

Ne guzel yazmışsınız ağzınıza sağlık, Allah evlatlarımızı bağışlasın

Çok doğru katılıyorum hepsine.Erkegi bir başka kadın için yetiştiriyoruz kız her zaman anne babasına düşkün oluyor.Tabi kız olup hayırsız olan da var evladın hayırlısı olsun inşallah

Çok ilginç ya demek ki y spermi hiç çıkmıyorsa öyledir gerçekten.Ee ama erkekten sadece x mi geliyor ya da y den fazla x.Sasirdim doğrusu.
Hangisi çoksa ondan gelir canım, biz bilemeyiz eşimizde hangisi çok hangisi az,, milyon tane sperm gidiyor içeriye, en hızlı olan hangisiyse o yumurtaya ulaşıyor işte, burda da zamanlama olayı devreye giriyor işte,

Azram mesaji okuyunca lutfen alinma bana ikinizinde hamileliginizi ogrenince sizinki erkek azramm kiz diye dogdu icime oyle iste hiss
Yanı ben kendimden çok onun bebeğinin erkek olduğunu düşünüyordum, yine de çok erken henüz,değişme ihtimali var,, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Çok doğru katılıyorum hepsine.Erkegi bir başka kadın için yetiştiriyoruz kız her zaman anne babasına düşkün oluyor.Tabi kız olup hayırsız olan da var evladın hayırlısı olsun inşallah
Maalesef doğanın kanunu bu, benim de oğlum var kesinlikle kız erkekten daha iyi demiyorum ama Allah hepimizi bir düzen içinde yarattı erkek başka bir kadına gittikten sonra ona ait oluyor çünkü doğası bu fakat kadın yaratılış gereği daha anaç ve merhametli olduğu için her iki aileye de yetişmeye çalışır. Bazı kesimler erkek çocuklarını çok yanlış yetiştirdi halbuki kadına saygılı ve kadını eşit gören bir erkek her iki taraf için de bulunmaz bir nimet. Evladın hayırlısı olsun.

Güzel anlatmışsın arkadaşım. Oğlu oldu diye başı göğe ermiyor kimsenin. Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz icin

Bırsey syluyecegım kusura bakmayın yazdgnz yorumda hayrlısı kız evlat demıssınzde bence CK yanlıs knusmussunz burada
Bence de canım bizim iki oğlumuz var napalım Allah ne nasip ederde hayırlısını nasip etsin çünkü hem kız hem erkek hayırsızı çok zor

Buna gorede yanls bır dsunce oldgunu sylyrm bende bunda kızacak bır drum yok tepki gösterecek

Evet ılı oglum var daha kcukler hayrlımı hayrszmı bunu ancak ilerde anlayablırm

Buna gorede yanls bır dsunce oldgunu sylyrm bende bunda kızacak bır drum yok tepki gösterecek
Düşünceleri sorgulamak daha büyük yanlış olsa gerek. Tepkim bu yüzden. Ben orda arkadaşa moral vereyim diye birkaç cümle kurdum, ki bu bnm benim düşüncem, genel ve kesin konussaydim yanlış konuşuyorsunuz diyebilirdiniz. Ama öyle bir durum da yok. Neyse uzatmiycam Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.

Ben dsuncenızı srgulamadım yorumunuzun ynls oldgunu beyan ettim ozamn madem kız cocgu hayrlı neden erkek ıstnıyor yada kız neyın hayrlı oldgunu bseyler yaşamdan bılemzssnz bunun ıcnde zaman gerekir ben 4 yasndakı oglmn hyrlımı hayrszmı oldgunu yaslndgmda anck anlrm dedgm gbı yrumunaza katlmadgımı syledm bundan daha doğal bseyde olamz

Yukarıdaki mesajınızda " buna göre yanlış bir düşünce olduğunu söyledim" diye yazıyorsunuz. İlk mesajınızda da " kusura bakma ama çok yanlış düşünüyorsunuz" diyorsunuz. Bir şeylerin doğruluğu ya da yanlışlığı kişiden kişiye degisir. Yanlış düşünüyorsunuz diyerek elbetteki bnm düşüncelerimi sorgulamis oluyorsunuz. Üstelik ben kesin ve genel konusmamisken bunu yapıyorsunuz. Benm hiçbir mesajımda erkek hayırsız kız hayırlıdır göremezsiniz. " Kızın daha hayırlı olduğuna o kadar inanıyorum ki" dedim. Buradan erkeklerden de hayirli evlat çıkar ama kızlar daha çok merhametli ve aileye düşkün olduğu için erkeklere göre daha hayırlı mesajını çıkarmanız gerekir. Neyse ya bu kadar gereksiz bir mevzuya fazla bile yazdım.

Tamamsiz arkadaşa moral veriyorsunuz bir taraftan erkek çocukları hayırsız evlat olarak nitelendiriyorsunuz (dolaylı da olsa ben de bunu anladım)
Peki bende şöyle örnek vereyim ; bir yazı okumuştum kadının tek kızı, bakıyor büyüyor el bebek gül bebek meslek sahibi edindiriyor koz evleniyor çoluk çocuğu oluyor annesi torunlarına bakıyor gel zaman git zaman o kız annesine bakmıyor yaşlı bakım evine bırakıyor sebepte ne; kocası istememiş.öyle koca olmaz olsun o ayrı ama işte burda kız evladının hayırsızlıpı var ne olursa olsun..
Yani bana göre de azram a verdiğiniz destek erkek annelerinin yanlış anlamasına sebep olabilir
Mesele iyi bir evlat olarak yetiştirebilmekte kızı da erkeği de
Kız hayırlı erkek hayırsız diye bişey yok bence. Erkekte duydugum kadar kızda da duyuyorum çevremde.
Kaynanamın iki kızı iki oğlu var valla oğlanlar daha hayırlı herşeyine koşturur
Benim de bir oğlum var (allah bagıslasın herkesin evladını içinde benimkini de) ben evleneceği insan için yetiştirmiyorum,önce kendisi,kendi benliğini bulması için yetiştiriyorum bence kızları da öyle yetiştirmek gerekir
Yani uzun lafın kısası sizin söylemleriniz biraz insanların anlamak istediği şekilde oluyor bilhassa erkek anneleri için

Amacım tartışma değil onu da belirteyim.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…