Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim de amacım tartışmak dgl. Anlamak istedgnz yerden anliyorsnz ben genel ve kesin konuşmadım zaten. Şöyle deseydim mesela : bütün erkek evlatlar hayirsizdir ama kızlar hayırlıdır deseydim her şeyi soyleyebilirsin bu konuyu tartisabilirdik. Ama ben diyorum ki erkek evlat da hayırlıdır,fakat benm inancim kız evladının daha hayırlı olduğu yönünde diyorum. Ne genel bir yargı ne de kesin bir söylem var. Yanlış anlaşılacak ya da erkek annelerinin bunu yanlış anlayacak bir durumu yok. Bu bnm düşüncem diyorum başkası ne düşünür onu bilemem karışmam da diyorum.
Yanlış anlamak ve yorumlamak yerine keşke anlatmak istediğim şeyi anlayabilseydnz.

Erkek evladı dışlayan hayirsizdir diyen bir soylemim yok. Olamaz da zaten. Umarım anlatabilmisimdir.

Pardon siz güzel anlatmışsınız bi Ayse efem ve bende yaradılış gereği yanlış anlama var. Bence yazdığınız yazıyı gözden geçirin.

Canım bana da bir tahmin de bulun merak ettim çıkacak.mi. hayırlı evlatlar olsunlar sağlıklı olsunlar yeter.
Saglikla al8n bebeginizi kucaginiza sizi cok hatirlayamadim azram 2 kiz 1 anne prenses bunlar cok aktifti grupta ben heyecanla takip ediyordum prensesim de erkek olcagini hissetmistim azramm bundan sonra erkek diye dusunuyorum hemde ikiz sizinde saglikla gelsin en onemlisi gonlunuzden gecen onunuze ciksin

Çok sağ olasın cnm amin. Evet epey konuşmalarımız oldu 3 aydır. Sana özelden yazarim

Canım özelikle günümüzde erkekler evlenince daha ziyade eşinin istekleri üzere bir hayat kuruyor hatta öyle bir dereceye geldi ki kız kendi annesine ailesine,erkek de evlendiği kızın ailesine daha çok gider oldu duyuyoruz hatta bir espri vardı ama tamamen espri yanlış anlaşılmasın eskiden erkek adamın erkek oğlu olur denirmis,şimdi erkek damadı olur deniliyor diye. arkadaş onu demek istedi sanırım elbette hayırlı olan da çok erkekler var başta benim eşim asla ailesini eş geçmez her bayram her özel gün mutlaka önce ailesidir.Bu biraz da yetişme mevzusu gibi hayırlı etsin Rabbim kızlarımızı oğullarimizi.

Yazdım cnm özele bakar misin

Ya kızlar bir şey soracağım ben geçen sene bir düşük yaşadım. 7 haftalıkken kalbi çalışmadı ve düştü. O hamileliğimde de bulantım kusmam kasık ağrım falan yoktu. Bunda biraz kasık ağrım var ama bulantı falan başka belirtim yok. Kızımda 3 haftalıkken kusmalarim başlamıştı. Düşüğümde doktor hamilelik hormonların yukselmedigi ve kese buyumedigi için belirtilerin olmamış demişti. Şimdi 5 hafta 4 günlük oldum hala belirti yok. Hafif kasık ağrılarım var. Korkmaya başladım doktora gitsem kalp sesini bu hafta duyabilirler mi acaba.dusugumde 5 hafta 2 günlük görünüyordu ama 7 hafta 2 günlüktu. Kese gelişmedi yani. Başına böyle bir durum gelen oldu mu.

Pardon siz güzel anlatmışsınız bi Ayse efem ve bende yaradılış gereği yanlış anlama var. Bence yazdığınız yazıyı gözden geçirin.
Bosver canım yanls anlamadık arkadasn anltmak ıstdgı gbı anldık bırde sz kız cocklarının hayrlı oldgunu savunursanz tabıkı yorumunuzu yargılarız bz erkek evlat hayrlı demıyorzkı zaten ıkısnnde hayrlsı var hayrszı var onmlı olan cocgun yetstrılmesı 10 cocgn olur boru bakmak 1 tane olur basının tacı eder bılemyz bunuda bzm ogullarmz oldgu ıcn bıze dokunuyor yazılanlar üst komsm demıstkı 10 oglum olcana 10 kızım olsun ( daha ogluda yok nerden bılıyosa o duyguyu) sonra baktım yum gunu vs erkek bebek ıcın bacalıyo yanı bazı dsunceler erkek cocgun hayrsz ana babaya asi oldgunu dsunuyo

Erkek çocuk anneleri yanlış anlamanıza sebebiyet verdiysek hakkınızı helal edin.Hayirli bir oğlum olmasını gönülden isterim çok da severim erkek çocuklarını kız babaya oğlan anneye düşkün olur derler bilmiyorum tabi ama bilmek isterim.İnsallah Rabbim hayırlı gelinlerle karsilastirsin sizi sonra da bizleri hayırlısıyla.

Kesinlikle katılıyorum.hııı bi de şu var hayırlı evlat kız ama erkek topiğinde :)))
Bari kız daha hayırlı evlat oluyor denmese hayırlı olup olmayacağını zaten ALLAH bilir sen her ikisi için de elinden geleni yaparsın

Ama arkadaşın anlatmak istediği başkaymış halen onu savunuyor

Ayse efem sana cevabım nedense böyle cıkmış

6 hafta dolsun öyle git canım birşey yoktur merak etme.Daha çok erken belirti için.

6 hafta dolsun öyle git canım birşey yoktur merak etme.Daha çok erken belirti için.
Yani 6.hafta dolunca kesin kalp sesini duyar doktor dimi. Ben virüs olduğu için sürekli hastaneye gitmek istemediğim için bekliyorum şimdi. Sağlık ocağına gittim bekle hemen gitme hastaneye dediler.

Mide bulantisi olmadi diye gebelik olumsuz yada kotu ilerleyecek diye dusunme. Allahin izniyle saglikli bi gebeliktir insallah ve umarim mide bulantisi olmadan sorunsuz sıkıntısız atlatirsin bu sureci.iyi dusunelim iyi olsun
Benim kalp atisi gec gorundu ama daha erken goren arkadaslar var, bence haftaya git doktora

Anladım cnm çok sağ olasın. Ben şimdi giderim kalp sesi duyulmazsa telaş ederim diye gitmek istemedim biraz da. Aynen iyi düşünelim iyi olsun. Nasip olursa önce sen doğum yapacaksın sonra ben aramızda 15 gün falan var.

Insallah canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…