- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.641
Cinsiyeti belli mi peki. Catlamada tuttuysa bizim teoriye uyuyor mu acabaEvet uzun süre düşündüm sonunda acaba tam çatladığı ana mı denk getirdik dedim çünkü ella içtikten sonra tutunması imkansız gibi geliyor
Cinsiyeti belli mi peki. Catlamada tuttuysa bizim teoriye uyuyor mu acaba
Çatlama gününe rağmen kız bebek demiş ikinci tahminde. Ben catlamadan iki gün önce iki saat aralıklı iki birliktelik ile(iki birliktelik yazma sebebim y sperm sayısı düşüyor bu durumda) erkek bebeğe hamile kaldım. Kız bebeği çok istediğim için vajinal duş, magnezyum, kalsiyum ağırlıklı beslenme yaptım. Demek ki Allah ne dilerse o oluyor bizim çabalarımız yazılanı yaşamaya sebep oluyor sadece. Böyle düşündükçe nasibin, kaderin etkisini görüp kabullenmem kolay oluyor sanirim. Keşke diyecek bir şey bırakmadım ama her çaba, plan boşuna. Allah kendi taktir ettiğini yaşatıyor.Evet gelmek isteyen geliyor biz ne yaparsak yapalım :) amin hepimizinki sağlıkla gelsinler inşallah
Kaçıncı Haftada erkek kaçta kız dedi?20.haftada ayrıntılı usg de kesin belli olacak. Çünkü doktor bir erkek dedi sonra kız gibi gördü yani bende ayrıntılıyı beklemeye karar verdim. Çatlama anında tuttuysa y daha hızlı ulaşmıştır diye düşünüyorum en fazla 5 saat sonra ilacı içtim
Çatlama gününe rağmen kız bebek demiş ikinci tahminde. Ben catlamadan iki gün önce iki saat aralıklı iki birliktelik ile(iki birliktelik yazma sebebim y sperm sayısı düşüyor bu durumda) erkek bebeğe hamile kaldım. Kız bebeği çok istediğim için vajinal duş, magnezyum, kalsiyum ağırlıklı beslenme yaptım. Demek ki Allah ne dilerse o oluyor bizim çabalarımız yazılanı yaşamaya sebep oluyor sadece. Böyle düşündükçe nasibin, kaderin etkisini görüp kabullenmem kolay oluyor sanirim. Keşke diyecek bir şey bırakmadım ama her çaba, plan boşuna. Allah kendi taktir ettiğini yaşatıyor.
Kaçıncı Haftada erkek kaçta kız dedi?
Allah hayırlı eylesin. Hayırlı evlat versin.Benim de yükselenim başak bir Başak gibi planciyim ama bazen Allah kendi planlarıyla bizim planlarımızı alt üst ediyor. Defalarca yaşadım bunu ama plan yapmaktan alıkoyamıyorum kendimi.11 de erkek 13 de kız gibi gördü 13. Haftada gittiğimizde sırtı hep bize dönüktü ordan nasıl tahminde bulundu bilemiyorum :) zaten doktorumuzu değiştirdik. Kızımızda oğlumuzda yok önce hayırlı ve sağlıklı olsun ama yumurtlamaları araştırınca bu başlığı inceledim benim 13. güne denk geliyor üstünede ella içtiğim için hemen tutunmuş olması lazım diye kendimce teori yürüttüm :) yeni doktorum prof gittiğimde teorimi paylaşacağım bakalım ne diyecek
Allah hayırlı eylesin. Hayırlı evlat versin.Benim de yükselenim başak bir Başak gibi planciyim ama bazen Allah kendi planlarıyla bizim planlarımızı alt üst ediyor. Defalarca yaşadım bunu ama plan yapmaktan alıkoyamıyorum kendimi.Bu gebeligimi eşim istemedi pek ama ben planlar yaparak kendimce kıza göre çaba gösterdim ama doktor erkek dedi. Kız olmaihtimaline çok inandırdı kendimi erkek olduğunu duyunca ve iki tane can oğlum olunca etkilenmdim değil. Sağlıkla hayırla gelsin diye bekliyorum minigimi
Bişeyide bilme seni minnoş akıl küpü❤Catladigi saatlerde iliski olmus ki hemen tutunmus, yani iyi denk gelmis saati, catlayip tutunduktan sonra ella etki etmiyor diye duydum
10. Hafta da cinsiyet söylediği ultrasonunuzun resmi var mı acaba çok merak ettim11 de erkek 13 de kız gibi gördü 13. Haftada gittiğimizde sırtı hep bize dönüktü ordan nasıl tahminde bulundu bilemiyorum :) zaten doktorumuzu değiştirdik. Kızımızda oğlumuzda yok önce hayırlı ve sağlıklı olsun ama yumurtlamaları araştırınca bu başlığı inceledim benim 13. güne denk geliyor üstünede ella içtiğim için hemen tutunmuş olması lazım diye kendimce teori yürüttüm :) yeni doktorum prof gittiğimde teorimi paylaşacağım bakalım ne diyecek
12. Hafta icerisinde hissetim canim baya erken oldu bnmkiKızlar ya bebeği ne zaman hissetmeye başladınız ☺
biz 18 i doldurcaz hala birşey yok. Diğerlerini 14lerde hissetmiştim bu sefer çok garip geliyor hiç hissetmemek ☺
10. Hafta da cinsiyet söylediği ultrasonunuzun resmi var mı acaba çok merak ettim ☺ Ve 13. Haftada kız dediği ultrasonunun.
Vücut alkali olsun erkek bebek spermleri uzun yasasin diye canim teşekkür ederim
Massallah benimde 2. Hamileligim normalde erken hissedilir 2. Derler ama bizde tik yok . Gobegimin altibda top gibi birsey var bazan geriliyir falan ama hareket yok12. Hafta icerisinde hissetim canim baya erken oldu bnmki
Sayfanı adı ne cnmBir topik var 13 haftaya kadar doğru tahmin yapıyormuş cinsiyeti belli olan arkadaşlar bi sorsa dogru mu çok emin kendindenAsbei sorsana bi canım
İnşallah Allah bize böyle bir mucize verirse elbette çok mutlu oluruz:) ama doktor erkek derse de tekrar, baş göz üstüneAmin hepimize inşallah. Çok haklısınız gönül olmayanıda istiyor. İnşallah miniğiniz size sürpriz yapmış olsun :) çok duydum son ana kadar değişeni siz Allah'a dua edin bol bol önce sağlıklı, hayırlı olsun sonra da kızınız doğsun inşallah
Canim bence bebeğin erkek. İlk usg öyle görünüyor. Diğer usgde zaten arkası dönükmüs. Allah hayırlı olanı versin10. hafta bacak arası usg. 13. haftada sırtı bize dönüktü :) belki de kordonla karıştırmıştır
Sayfanı adı ne cnm
Saol cnmHAmileler uğrarmısnız
Kızlar cinsiyet tahmini yapıyorum genellikle %99 doğru çıkıyor ama linç edecekler allah aşkına yazmasın sayfama zaten 3gündür sayfam kapalıydı linçler yüzünden baktırmak isteyen varsa buyurun gelin :)www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?