Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cinsiyeti belli mi peki. Catlamada tuttuysa bizim teoriye uyuyor mu acaba

20.haftada ayrıntılı usg de kesin belli olacak. Çünkü doktor bir erkek dedi sonra kız gibi gördü yani bende ayrıntılıyı beklemeye karar verdim. Çatlama anında tuttuysa y daha hızlı ulaşmıştır diye düşünüyorum en fazla 5 saat sonra ilacı içtim

Evet gelmek isteyen geliyor biz ne yaparsak yapalım :) amin hepimizinki sağlıkla gelsinler inşallah
Çatlama gününe rağmen kız bebek demiş ikinci tahminde. Ben catlamadan iki gün önce iki saat aralıklı iki birliktelik ile(iki birliktelik yazma sebebim y sperm sayısı düşüyor bu durumda) erkek bebeğe hamile kaldım. Kız bebeği çok istediğim için vajinal duş, magnezyum, kalsiyum ağırlıklı beslenme yaptım. Demek ki Allah ne dilerse o oluyor bizim çabalarımız yazılanı yaşamaya sebep oluyor sadece. Böyle düşündükçe nasibin, kaderin etkisini görüp kabullenmem kolay oluyor sanirim. Keşke diyecek bir şey bırakmadım ama her çaba, plan boşuna. Allah kendi taktir ettiğini yaşatıyor.

Kaçıncı Haftada erkek kaçta kız dedi?

Ben klasik bir başak burcuyum çok plancıyımdır en az 1 sene çocuk düşünmüyordum üstüne coronada başlayınca tamamen ertelemiştik eşimle ama biz ne kadar plan yaparsak yapalım hepsi boş Allah ne isterse o oluyor. Ben cinsiyet planlamayı da yumurta takibini de bilmiyordum 7 aylık evliydim şimdi araştırdıkça yeni öğrendim :)

Kaçıncı Haftada erkek kaçta kız dedi?

11 de erkek 13 de kız gibi gördü 13. Haftada gittiğimizde sırtı hep bize dönüktü ordan nasıl tahminde bulundu bilemiyorum :) zaten doktorumuzu değiştirdik. Kızımızda oğlumuzda yok önce hayırlı ve sağlıklı olsun ama yumurtlamaları araştırınca bu başlığı inceledim benim 13. güne denk geliyor üstünede ella içtiğim için hemen tutunmuş olması lazım diye kendimce teori yürüttüm :) yeni doktorum prof gittiğimde teorimi paylaşacağım bakalım ne diyecek

Allah hayırlı eylesin. Hayırlı evlat versin.Benim de yükselenim başak bir Başak gibi planciyim ama bazen Allah kendi planlarıyla bizim planlarımızı alt üst ediyor. Defalarca yaşadım bunu ama plan yapmaktan alıkoyamıyorum kendimi. Bu gebeligimi eşim istemedi pek ama ben planlar yaparak kendimce kıza göre çaba gösterdim ama doktor erkek dedi. Kız olmaihtimaline çok inandırdı kendimi erkek olduğunu duyunca ve iki tane can oğlum olunca etkilenmdim değil. Sağlıkla hayırla gelsin diye bekliyorum minigimi

Amin hepimize inşallah. Çok haklısınız gönül olmayanıda istiyor. İnşallah miniğiniz size sürpriz yapmış olsun :) çok duydum son ana kadar değişeni siz Allah'a dua edin bol bol önce sağlıklı, hayırlı olsun sonra da kızınız doğsun inşallah

10. Hafta da cinsiyet söylediği ultrasonunuzun resmi var mı acaba çok merak ettim Ve 13. Haftada kız dediği ultrasonunun.

Kızlar ya bebeği ne zaman hissetmeye başladınız
biz 18 i doldurcaz hala birşey yok. Diğerlerini 14lerde hissetmiştim bu sefer çok garip geliyor hiç hissetmemek

10. Hafta da cinsiyet söylediği ultrasonunuzun resmi var mı acaba çok merak ettim ☺ Ve 13. Haftada kız dediği ultrasonunun.

10. hafta bacak arası usg. 13. haftada sırtı bize dönüktü :) belki de kordonla karıştırmıştır

Eklentiler

• 31952CF6-3FE1-4798-8BD3-F36ED74B709D.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 70
  • E4FFEAD1-E2F8-4191-BF0D-79B1892B109A.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 72
12. Hafta icerisinde hissetim canim baya erken oldu bnmki
Massallah benimde 2. Hamileligim normalde erken hissedilir 2. Derler ama bizde tik yok . Gobegimin altibda top gibi birsey var bazan geriliyir falan ama hareket yok kizim da 15. Hafta da hissetmiştim.

İnşallah Allah bize böyle bir mucize verirse elbette çok mutlu oluruz:) ama doktor erkek derse de tekrar, baş göz üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…