- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 53
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.661
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsunSaol cnm
Durumunuza çok şaşırdım,Allah hayırlisini nasip etsin.ella kullanmadan onceki iliskinizde fln hamile kalmis olabilir misin?Merhabalar herkese ben burdaki tecrübeleri annelere bişey danışmak istiyorum. En son regl tarihim 12 marttı eşimle 24 ünde tek ilişki oldu ve kazara korunmasız oldu. Ben aynı gün 5 saat içinde ella ertesi gün hapı içtim ama reglim gecikince hamile olduğumu öğrendimsorum şu; yumurtam çatladığı için mi hamile kaldım çünkü ella güçlü bir hormon salgılayıp gebeliği önlüyormuş yani o içmediğim 5 saat içinde hamile kalmış olabilir miyim kızlar?
Durumunuza çok şaşırdım,Allah hayırlisini nasip etsin.ella kullanmadan onceki iliskinizde fln hamile kalmis olabilir misin?
Canim bence bebeğin erkek. İlk usg öyle görünüyor. Diğer usgde zaten arkası dönükmüs. Allah hayırlı olanı versin
Miden nasıl kuzum keşke yapabileceğimiz bişey olsaCanım benim
Aynı canım hiç düzelme yok günden güne daha kotu oluyor, günleri sayıyorum artık ☹Miden nasıl kuzum keşke yapabileceğimiz bişey olsa
Ayy maşallah ya istikrarli bebişDurumunuza çok şaşırdım,Allah hayırlisini nasip etsin.ella kullanmadan onceki iliskinizde fln hamile kalmis olabilir misin?
Canim evet en başta nasip nasip nasip.. Boynumuz kıldan ince yüce taktire.Ama erkeğin sperm kalitesi yapısı çok önemli arkadaşlarin dediği gibi demek kiÇatlama gününe rağmen kız bebek demiş ikinci tahminde. Ben catlamadan iki gün önce iki saat aralıklı iki birliktelik ile(iki birliktelik yazma sebebim y sperm sayısı düşüyor bu durumda) erkek bebeğe hamile kaldım. Kız bebeği çok istediğim için vajinal duş, magnezyum, kalsiyum ağırlıklı beslenme yaptım. Demek ki Allah ne dilerse o oluyor bizim çabalarımız yazılanı yaşamaya sebep oluyor sadece. Böyle düşündükçe nasibin, kaderin etkisini görüp kabullenmem kolay oluyor sanirim. Keşke diyecek bir şey bırakmadım ama her çaba, plan boşuna. Allah kendi taktir ettiğini yaşatıyor.
Ah canim allah çektiklerini mükafatlandirsinAynı canım hiç düzelme yok günden güne daha kotu oluyor, günleri sayıyorum artık ☹
Amin kuzum cümlemizin inşallahAh canim allah çektiklerini mükafatlandirsin
Allah gönlündeki duymayı nasip etsin❤
Ayy maşallah ya istikrarli bebiş
Bnmde bebisim 37.hafta da usg de ters duruyordu,dr kendine çeki düzen ver böyle doğamazsin demisti.38 de makat geliş normal doğdu :) dr bu bebisler cok istikrarli istediklerini yapiyorlar simdiden demisti :)sizinkide oyle olmus hayirlisi olsun sağlıkla doğsun bebişiniz
Sızın bebegınız bence erkek yapı olarakta erkek bebege benzıyor.Amin hepimizinki inşallah :) bizimki sen ne yaparsan yap ben geliyorum dedi
Sızın bebegınız bence erkek yapı olarakta erkek bebege benzıyor.
Bende kızımı ilk 12de oğlumu 14 te hissetmiştim bu sefer çok garip hissediyorum hiç alışık değilim12. Hafta icerisinde hissetim canim baya erken oldu bnmki
Daha erken bi dur canım 7+0 da duyuldu benimKızlar 6 haftalık hamileyim demiştim daha önce. Bugün ilk defa doktora gittim. Kalp sesini duyamadi. Ben daha öncede 7 haftalık bir düşük yaptım.kalbi çalışmamisti. Şu an o kadar kötüyüm ki. 6 haftayı doldurduk 7.haftadan gün alıyoruz. Hala kalp sesi yok.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Dua edin bana. Sizler kaç haftalıkken duydunuz kalp seslerini. Çok moralim bozuk.
Benim ilk kızımında 13. Haftada böyle bi pipi resmi var ama bende sizin bebeğinizi erkek bebeğe benzettim10. hafta bacak arası usg. 13. haftada sırtı bize dönüktü :) belki de kordonla karıştırmıştır
Oğlumunda 9+4 te var bacak arası resmi ama sizin 10 haftalıktan çok farklı görünüyor çok daha büyüktü bizimki10. hafta bacak arası usg. 13. haftada sırtı bize dönüktü :) belki de kordonla karıştırmıştır
Canım üzülme bazen sadece ultrason makinesinden kaynaklı olarak bile duyulmayabiliyor. Mesela benim doktorumun cihazı da çok eski ve 10 haftalıkken çağırıp alttan muayene ederek duyduk. Üzülme inşAllah herşey yolunda gidecekKızlar 6 haftalık hamileyim demiştim daha önce. Bugün ilk defa doktora gittim. Kalp sesini duyamadi. Ben daha öncede 7 haftalık bir düşük yaptım.kalbi çalışmamisti. Şu an o kadar kötüyüm ki. 6 haftayı doldurduk 7.haftadan gün alıyoruz. Hala kalp sesi yok.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Dua edin bana. Sizler kaç haftalıkken duydunuz kalp seslerini. Çok moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?