Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Durumunuza çok şaşırdım,Allah hayırlisini nasip etsin.ella kullanmadan onceki iliskinizde fln hamile kalmis olabilir misin?

Durumunuza çok şaşırdım,Allah hayırlisini nasip etsin.ella kullanmadan onceki iliskinizde fln hamile kalmis olabilir misin?
Ayy maşallah ya istikrarli bebiş
Bnmde bebisim 37.hafta da usg de ters duruyordu,dr kendine çeki düzen ver böyle doğamazsin demisti.38 de makat geliş normal doğdu :) dr bu bebisler cok istikrarli istediklerini yapiyorlar simdiden demisti :)sizinkide oyle olmus hayirlisi olsun sağlıkla doğsun bebişiniz

Canim evet en başta nasip nasip nasip.. Boynumuz kıldan ince yüce taktire.Ama erkeğin sperm kalitesi yapısı çok önemli arkadaşlarin dediği gibi demek ki

Amin hepimizinki inşallah :) bizimki sen ne yaparsan yap ben geliyorum dedi

Kızlar 6 haftalık hamileyim demiştim daha önce. Bugün ilk defa doktora gittim. Kalp sesini duyamadi. Ben daha öncede 7 haftalık bir düşük yaptım.kalbi çalışmamisti. Şu an o kadar kötüyüm ki. 6 haftayı doldurduk 7.haftadan gün alıyoruz. Hala kalp sesi yok.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Dua edin bana. Sizler kaç haftalıkken duydunuz kalp seslerini. Çok moralim bozuk.

Daha erken bi dur canım 7+0 da duyuldu benim

10. hafta bacak arası usg. 13. haftada sırtı bize dönüktü :) belki de kordonla karıştırmıştır
Oğlumunda 9+4 te var bacak arası resmi ama sizin 10 haftalıktan çok farklı görünüyor çok daha büyüktü bizimki Ama 13 haftalık ultrasonunuzda sanki yukarı açılı nubu var gibi geldi bana yani bence erkek öğrenince yazın olur mu

Canım üzülme bazen sadece ultrason makinesinden kaynaklı olarak bile duyulmayabiliyor. Mesela benim doktorumun cihazı da çok eski ve 10 haftalıkken çağırıp alttan muayene ederek duyduk. Üzülme inşAllah herşey yolunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…