- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.681
Canim sakin ol daha çok erken ben 7+4 duydum lütfen kalbini bozma saglikla kucağına al inşallah kuzunuKızlar 6 haftalık hamileyim demiştim daha önce. Bugün ilk defa doktora gittim. Kalp sesini duyamadi. Ben daha öncede 7 haftalık bir düşük yaptım.kalbi çalışmamisti. Şu an o kadar kötüyüm ki. 6 haftayı doldurduk 7.haftadan gün alıyoruz. Hala kalp sesi yok.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Dua edin bana. Sizler kaç haftalıkken duydunuz kalp seslerini. Çok moralim bozuk.
Oğlumunda 9+4 te var bacak arası resmi ama sizin 10 haftalıktan çok farklı görünüyor çok daha büyüktü bizimki ☺ Ama 13 haftalık ultrasonunuzda sanki yukarı açılı nubu var gibi geldi bana yani bence erkek öğrenince yazın olur mu☺
Daha erken bi dur canım 7+0 da duyuldu benim
[/QUOo
Öncesinde gittiğiniz halde duyulmamış miydi. Ya kesenin içinde doktor bebek aradı bulamadı.icinde bir şey görünmüyor dedi
Cnm öncesinde doktora gittigin halde duyulmamış miydi merak ettim. Daha önce başımdan iş geçtiği için çok korkuyorumCanim sakin ol daha çok erken ben 7+4 duydum lütfen kalbini bozma saglikla kucağına al inşallah kuzunu
İçinizi ferah tutun daha çok küçük herkes de değişebilir bu durum 6.hafta için doktorum kalp atışı duyamayız daha demişti. Ultrason cihazı iyiydi sanırım çoook uzaktan cılız bir ses duymuştuk.Kızlar 6 haftalık hamileyim demiştim daha önce. Bugün ilk defa doktora gittim. Kalp sesini duyamadi. Ben daha öncede 7 haftalık bir düşük yaptım.kalbi çalışmamisti. Şu an o kadar kötüyüm ki. 6 haftayı doldurduk 7.haftadan gün alıyoruz. Hala kalp sesi yok.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Dua edin bana. Sizler kaç haftalıkken duydunuz kalp seslerini. Çok moralim bozuk.
İns cnm ya. Kese etrafında kanama falan yok dedi. Haftasına göre normal dedi. Haftaya kadar bekleyelim duyamazsak ona göre yol izleriz dedi.kadin doğumda özeller de bile sıra yok. Burası çok kötü Suriyeli dolu hastaneler. Her zaman gidemiyoruzCanım üzülme bazen sadece ultrason makinesinden kaynaklı olarak bile duyulmayabiliyor. Mesela benim doktorumun cihazı da çok eski ve 10 haftalıkken çağırıp alttan muayene ederek duyduk. Üzülme inşAllah herşey yolunda gidecek
İns ya haftaya kadar duyarız. Alttan bakarsak duyarız belki ama gerek yok bekleyelm dedi.İçinizi ferah tutun daha çok küçük herkes de değişebilir bu durum 6.hafta için doktorum kalp atışı duyamayız daha demişti. Ultrason cihazı iyiydi sanırım çoook uzaktan cılız bir ses duymuştuk.
İnş cnm ya nasıl ağladım doktor zor sakinleştirdi. 2 gün sonraya bir de kadın doktordan sıra aldık. İns o zaman duyarız.6+0 da duyulmadı canım bekledim 1 hafta sonra gittim duyuldu panik yapma, her seferinde aynısı olacak diye bisey Yok
Moralinizi bozmayın 6+4te kalp atışlarını daha duyamayız demişti ama duyduk cihazdandı belkide ama her hamilelik her bebek aynı olmaz 7. Haftada inşallah duyarsiniz stres daha kötü etkiliyor iyi düşünün iyi olsun inşallahKızlar 6 haftalık hamileyim demiştim daha önce. Bugün ilk defa doktora gittim. Kalp sesini duyamadi. Ben daha öncede 7 haftalık bir düşük yaptım.kalbi çalışmamisti. Şu an o kadar kötüyüm ki. 6 haftayı doldurduk 7.haftadan gün alıyoruz. Hala kalp sesi yok.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Dua edin bana. Sizler kaç haftalıkken duydunuz kalp seslerini. Çok moralim bozuk.
İns cnm iyi düşünmeye calisiyorum. Moral oldu yazdiklariniz.Moralinizi bozmayın 6+4te kalp atışlarını daha duyamayız demişti ama duyduk cihazdandı belkide ama her hamilelik her bebek aynı olmaz 7. Haftada inşallah duyarsiniz stres daha kötü etkiliyor iyi düşünün iyi olsun inşallah
Duyarsınız canım içini ferah tutİnş cnm ya nasıl ağladım doktor zor sakinleştirdi. 2 gün sonraya bir de kadın doktordan sıra aldık. İns o zaman duyarız.♥
Bunda kıza benziyor ama şimdi bilemedimBu da en son 14. haftada gittiğim usg di. Sonrasında gitmedim 20.haftaya kadar bekliyorum :) ben hiç anlamıyorum artık usgleri
Evet doktor kalp atışı yok daha erken sonra gel dedi 1 hafta sonra falan gittik duyduk çok şükürCnm öncesinde doktora gittigin halde duyulmamış miydi merak ettim. Daha önce başımdan iş geçtiği için çok korkuyorum
Cnm keseyi gördü doktor ama içinde bir seyler aradı bulamadı. Haftaya gel dedi.Evet doktor kalp atışı yok daha erken sonra gel dedi 1 hafta sonra falan gittik duyduk çok şükür
Sen o zaman kese yolk sac ı gördün demi
Annesi Paşa da üzülür bak sakin olCnm keseyi gördü doktor ama içinde bir seyler aradı bulamadı. Haftaya gel dedi.
Canım benim çok teşekkür ederim. Şuan biraz daha iyiyim. Sizlerden gelen mesajlar kendimi biraz da olsa iyi hissetmemi sağladı. İns sağlıklı ve hayırlı bir paşa gelsin. İsteyen herkese versin yüce Rabbim.Annesi Paşa da üzülür bak sakin olben burdayım diyecek
Bi duş al güzel bi papatya çayı iç ayaklarını uzat bebeğine isim düşün ❤
Valla ben de bilmiyorum ki yapıyorlar mı yaptıran var mı aktif bi grup olduğu için buraya yazayım dedimSperm incelemesini de sanırım tüp bebekte yapiyorlar ama erkek istiyorum deyince yapıyorlarsa iyiymis her doktor bir değil bitkisel takviye olur ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?