Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim sakin ol daha çok erken ben 7+4 duydum lütfen kalbini bozma saglikla kucağına al inşallah kuzunu

Bu da en son 14. haftada gittiğim usg di. Sonrasında gitmedim 20.haftaya kadar bekliyorum :) ben hiç anlamıyorum artık usgleri

Eklentiler

• F88594DF-7EE3-45AB-BB84-1F46021389FD.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 56
İçinizi ferah tutun daha çok küçük herkes de değişebilir bu durum 6.hafta için doktorum kalp atışı duyamayız daha demişti. Ultrason cihazı iyiydi sanırım çoook uzaktan cılız bir ses duymuştuk.

İns cnm ya. Kese etrafında kanama falan yok dedi. Haftasına göre normal dedi. Haftaya kadar bekleyelim duyamazsak ona göre yol izleriz dedi.kadin doğumda özeller de bile sıra yok. Burası çok kötü Suriyeli dolu hastaneler. Her zaman gidemiyoruz

İns ya haftaya kadar duyarız. Alttan bakarsak duyarız belki ama gerek yok bekleyelm dedi.

Moralinizi bozmayın 6+4te kalp atışlarını daha duyamayız demişti ama duyduk cihazdandı belkide ama her hamilelik her bebek aynı olmaz 7. Haftada inşallah duyarsiniz stres daha kötü etkiliyor iyi düşünün iyi olsun inşallah

İyi ki varsınız kızlar icim rahatladı s
İns cnm iyi düşünmeye calisiyorum. Moral oldu yazdiklariniz.

Annesi Paşa da üzülür bak sakin ol ben burdayım diyecek
Bi duş al güzel bi papatya çayı iç ayaklarını uzat bebeğine isim düşün ❤
Canım benim çok teşekkür ederim. Şuan biraz daha iyiyim. Sizlerden gelen mesajlar kendimi biraz da olsa iyi hissetmemi sağladı. İns sağlıklı ve hayırlı bir paşa gelsin. İsteyen herkese versin yüce Rabbim.

Kızlar bazı vitamin takviyeleri öneriyorlar erkekte spermi arttırmak için. Siz eşlerinizde kullandınız mı? Araştırdım genelde tüp bebek yaptıracaklar kullanıyormuş o vitaminleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…