Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çünkü eğer kadın alkali olmaya dikkat ederse ve zamanlamaya da uyarsa o teoriye göre erkek bebeğin olması yüksek ihtimal Allah da izin verirse.Dedikleri gibi erkekte y spermi az ya da sağlıksızsa o zaman tutmuyor olabilir sebepler dairesinde.Yumurta en sağlıklı ve güzel sperm hücresini seçermiş birleşmek için

Arkadaşlar testlerime bir yorum yapar mısınız? 3 gündür yapıyorum ama hep eşit gibi geliyor bana 4 saat ara ile yaptım. Birdaha ki testi yarın sabah yapsam olur mu? Sanki hala yum gelişmede çat belirtileri de yok akıntım kremsi ama düne göre daha seyrelmiş şekilde yoğun değil bana bi fikir verir misiniz lütfen bu ay başladığım için pek anlayamadım ne yapmam gerekiyor

Eklentiler

• IMG_20200708_201610.webp
    22 KB · Görüntüleme: 66
Alkali olmak konusunda bilginiz var mı?
A Anlayann muczsx
Canım burdan ve ufak tefek araştırmalardan anladığım kadarıyla vücuda giren yiyecek ve içtiğimiz suyun ph değeri yüksek olacak alkali beslenmeye dikkat edilecek ama en önemlisi su. Bir de süt ürünlerinden uzak durmak.Bunu bir doktor gebelik düşündüğünüz ay adetin ilk günü terk edin demiş süt yoğurdu.Uzun süre terk edince kalsiyum eksikliği olabilir.Bir de burda üç çiçek annesinin tavsiye ettiği vajinal duş ürününe baktım yüzde doksan alkali yapar diyor vajina ortamını.Bir yerde okumuştum kan degerlerinize baktırın zaten gebelik öncesi gerekli bir de sağlıklı kadının erkek bebeği olma ihtimali daha yüksek deniyor.Onum dışında aşırı derecede kısıtlama ile kendini zora sokmaya gerek yoktur herhalde.Zira diyet yapmayan ve oğlu olan da çok.

Canim testlerine gore daha devam etmen lazim
Ama sen cok gec baslamissin teste. Bi daha ki ay adet bitimi basla

Canim ben sut urunlerini hic kesmedim
Hep yedim ictim, koyde oturanlarin yedigi ictigi hersey sut urunu
Kacartane ogullari var masallah

Canim evet en başta nasip nasip nasip.. Boynumuz kıldan ince yüce taktire.Ama erkeğin sperm kalitesi yapısı çok önemli arkadaşlarin dediği gibi demek ki
Evet onu fark ettim. Yumurtlama günüme iki gün kala erkek olduğuna göre bu önemli. Demek ki yumurtlama günümden dört gün önce olmaliydiHayirlisi olsun.

Anladım canım ben o kadar derinliklere girmeyi pek düşünmüyorum. Diyet konusu bana çok belirleyici gelmiyor. Adetim düzensiz olduğu için yum gününü bulmaya çalışıp o gün denicem nasibimde varsa her türlü olacaktır sen ne zaman deneme yapacaksın?
Canim testlerine gore daha devam etmen lazim
Ama sen cok gec baslamissin teste. Bi daha ki ay adet bitimi basla
Yum kaçmış olabilir yani canım bende geç döngüm olduğu için geç başladım tam konuyada hakim olmadığım için önümüzdeki ay adet sonrası başlarım inşallah

Yine bu ay birakma ama takip e devam et
InsAllah kacmamistir

Ben sadece kalben istiyorum canım yoksa çok erken benim için şu an.kucuk kızım daha 21aylik.Gerci iş durumları ve tayin vs olmasa erken değil şimdi de olurdu ama malesef bir sene daha mümkün değil sizi izliyorum takip ediyorum şimdilik

Erkek bebeği yapmak ne kadar zor bi sürü şeyin olması gerekiyor

Canim aslinda zor değil bazısı yapisal daha alkali bazısı asidiktir yeme tarzı beslenme sperm kalitesi vs.Bazilarina da kız çok zor geliyor
Sanırım olmayan zor geliyor bana göre diyet yap vücudu alkali yap spermi güçlendir ovulasyon testi yap dikkatli takip et ve bir şansın var çok zor geliyor kimi hiç uğraşmıyor bile

Sanırım olmayan zor geliyor bana göre diyet yap vücudu alkali yap spermi güçlendir ovulasyon testi yap dikkatli takip et ve bir şansın var çok zor geliyor kimi hiç uğraşmıyor bile
Canım işte örnek ben hiç uğraşmadan saldım çayıra ile iki kızım oldu bazısı da aynı şekilde oğlum oldu diyor

Evet olmayan zor geliyor. Ben hiç erkek için ugrasmadim. Üçüncü yoldaama kız olsun diye bu hameligimde çaba harcadım ama olmuyor işte. Adetlerim çok düzenli maşallah yumurtlama günlerimi de biliyordum. belki yumurtlamadan üç dört gün önce denesek kız olurdu ama Allah nasıl nasip edecekse bir anda onun istediği gibi oluyor.

Hep yumurtlama günü mü denediniz? Valla benim bi tanıdıgımda yumurtlama gününde ilişkiye girince erkek oluyor falan derdi. Şimdi bi kızı bi oğlu var bu yöntemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…