Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım işte örnek ben hiç uğraşmadan saldım çayıra ile iki kızım oldu bazısı da aynı şekilde oğlum oldu diyor
Canim bende hic ugrasmadan 3 oglum var banada kiz cok zor geliyor artik yazmadigim sayfa kalmadi kiz sevdasi icin rabbim herkesin gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin ins

Canim iliski günlerin ne zamandi mesela
Adetin kacinci günü yumurtluyorsun bunalrda önemli tabi

Kızlar ya bebeği ne zaman hissetmeye başladınız ☺
biz 18 i doldurcaz hala birşey yok. Diğerlerini 14lerde hissetmiştim bu sefer çok garip geliyor hiç hissetmemek ☺
Canim hic Merak etme. Benim biliyorsun bu benim üçüncü gebeliğim. Bende senin gibi neden hareket etmiyor diye endişe ediyordum. Ama 22 haftalık olunca ilk tekmesini hissettim. Sonra hep hareket etti. Ha bende kızlarım da erken hissetmiştim ama bunda geç hissettim

Canim bende hic ugrasmadan 3 oglum var banada kiz cok zor geliyor artik yazmadigim sayfa kalmadi kiz sevdasi icin rabbim herkesin gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin ins
Canim ben üçüncü oğluma gebeyim. Beni neler bekliyor? Senin üç oğlun var. Neler yaşıyorsun? Zor mu üç erkek çocuk. Ben biraz kaygılıyım.bir de dördüncüyu düşünüyor musun?

Bende şaşırıyordum canım normalde sonraki gebelikler daha erken hissedilir derler ya bende mi bi tuhaflık var diyordum Valla rahatladım teşekkür ederim canım benim

Bende şaşırıyordum canım normalde sonraki gebelikler daha erken hissedilir derler ya bende mi bi tuhaflık var diyordum ☺ Valla rahatladım teşekkür ederim canım benim
Rica ederim canım benim. Bende aynı senin gibi düşünüyordum ama demek ki üçüncü çocuklarda böyle

Canim iliski günlerin ne zamandi mesela
Adetin kacinci günü yumurtluyorsun bunalrda önemli tabi
İlk oğlumda hiç dikkat etmedik canım. İkinci de de. Ama yumurtlama gününe denk gelmiş olabilir genelde adet bitimi bir hafta kadar sık birliktelik oluyor bizim. Bu gebeliğimde ben beslenme, vajinal duş gibi olaylara dikkat ettim son birliktelik de yumurtlamadan iki gün önce olmuştu ama yine erkek oldu

Nasip canım Allah öyle layık görmüş

Arkadaşlar eşinize hangi takviye ilaçları kullandınız? Bu ay ben keçiboynuzu özü her akşam kabak bir avuç dolusu kabak çekirdeği ve günde 3 soda ile başladım. Kasım da deneme yapacağım için 3 ay öncesinde de yani Eylül ayında Proxeed Plus kullanmaya başlayacak bu süre içinde sizce destek amaçlı önereceğiniz ilaç yada takviyeler var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bak benimde 3 oglan var iyiki olmuslar rabbim hayirli saglikli uzun ömürler versin canim ins

Selam kızlar nasılsınız
Maşallah forumda bebişler çoğalmış. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.

Bu arada biz de birkaç aydır bebek düşünüyorduk.
Dün verdiğim tahlil sonucu hamile olduğumu öğrendim.
Dün doktorum muayene ederken küçük bir kistten bahsetti, yumurtadan kalan parçalarla birlikte atılır, önemli değil dedi.
Bir de yumurtadan kalan parçayla ilgili birkaç tıbbi terim kullandı anlayamadım ben tabi, sonra da buna göre erkek olabilir dedi. Şaşırdım nasıl hocam dedim, tekrarladı erkek olabilir diye.

Çok şaşırdım, ilk kez böyle birşey duydum. Çok detaylı da soramadım. Öncesinde doktorla aramızda cinsiyet muhabbetti de hiç olmamıştı .
Daha önce böyle birşey duyan oldu mu kızlar ? Keseyi görmeden böyle bir tahmin yapıldığını duymuş muydunuz?

Canım tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah erkektir ben kese için gittiğimde sol da şu kadar büyüklükte folikül kist sağda şu kadar folikül kist falan demişti, ney acaba merak ettim seninkini

Canım tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah erkektir ben kese için gittiğimde sol da şu kadar büyüklükte folikül kist sağda şu kadar folikül kist falan demişti, ney acaba merak ettim seninkini
Teşekkür ederim kuzum
Aynen bana da folikül kistten bahsetti . Benim de ya sağ ya soldaydı, hatırlayamıyorum. Sonra da sessiz bir tonda birkaç tıbbi terimle birlikte erkek olabilir dedi. Hatta algılayamadım tekrar sordum. Gebelik kesinse eğer erkek olabilir dedi. Kan tahlili sonucunda da gebelik kesinleşti.
Ben de ilk kez böyle birşeyle karşılaştım.

Çok şaşırdım valla umut oldu bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…