- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.721
Canim bende hic ugrasmadan 3 oglum var banada kiz cok zor geliyor artik yazmadigim sayfa kalmadi kiz sevdasi icinCanım işte örnek ben hiç uğraşmadan saldım çayıra ile iki kızım oldu bazısı da aynı şekilde oğlum oldu diyor
Canim iliski günlerin ne zamandi meselaEvet olmayan zor geliyor. Ben hiç erkek için ugrasmadim. Üçüncü yolda❤ama kız olsun diye bu hameligimde çaba harcadım ama olmuyor işte. Adetlerim çok düzenli maşallah yumurtlama günlerimi de biliyordum. belki yumurtlamadan üç dört gün önce denesek kız olurdu ama Allah nasıl nasip edecekse bir anda onun istediği gibi oluyor.
Canim hic Merak etme. Benim biliyorsun bu benim üçüncü gebeliğim. Bende senin gibi neden hareket etmiyor diye endişe ediyordum. Ama 22 haftalık olunca ilk tekmesini hissettim. Sonra hep hareket etti. Ha bende kızlarım da erken hissetmiştim ama bunda geç hissettimKızlar ya bebeği ne zaman hissetmeye başladınız ☺
biz 18 i doldurcaz hala birşey yok. Diğerlerini 14lerde hissetmiştim bu sefer çok garip geliyor hiç hissetmemek ☺
Canım sen bir vajinal duş paylaşmıştın onun ismini yazabilirmisin tekrarCanim ben sut urunlerini hic kesmedim
Hep yedim ictim, koyde oturanlarin yedigi ictigi hersey sut urunu
Kacartane ogullari var masallah
Canim ben üçüncü oğluma gebeyim. Beni neler bekliyor? Senin üç oğlun var. Neler yaşıyorsun? Zor mu üç erkek çocuk. Ben biraz kaygılıyım.bir de dördüncüyu düşünüyor musun?Canim bende hic ugrasmadan 3 oglum var banada kiz cok zor geliyor artik yazmadigim sayfa kalmadi kiz sevdasi icinrabbim herkesin gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin ins
Bende şaşırıyordum canım normalde sonraki gebelikler daha erken hissedilir derler ya bende mi bi tuhaflık var diyordumCanim hic Merak etme. Benim biliyorsun bu benim üçüncü gebeliğim. Bende senin gibi neden hareket etmiyor diye endişe ediyordum. Ama 22 haftalık olunca ilk tekmesini hissettim. Sonra hep hareket etti. Ha bende kızlarım da erken hissetmiştim ama bunda geç hissettim
Rica ederim canım benim. Bende aynı senin gibi düşünüyordum ama demek ki üçüncü çocuklarda böyleBende şaşırıyordum canım normalde sonraki gebelikler daha erken hissedilir derler ya bende mi bi tuhaflık var diyordum ☺ Valla rahatladım teşekkür ederim canım benim
İlk oğlumda hiç dikkat etmedik canım. İkinci de de. Ama yumurtlama gününe denk gelmiş olabilir genelde adet bitimi bir hafta kadar sık birliktelik oluyor bizim. Bu gebeliğimde ben beslenme, vajinal duş gibi olaylara dikkat ettim son birliktelik de yumurtlamadan iki gün önce olmuştu ama yine erkek olduCanim iliski günlerin ne zamandi mesela
Adetin kacinci günü yumurtluyorsun bunalrda önemli tabi
Canım sen bir vajinal duş paylaşmıştın onun ismini yazabilirmisin tekrar
Bu canimKizlar bide ben ilk gun ki denemde bunu kullandim
Rahim ph ini arttiriyormusEki Görüntüle 2656776
Nasip canım Allah öyle layık görmüşİlk oğlumda hiç dikkat etmedik canım. İkinci de de. Ama yumurtlama gününe denk gelmiş olabilir genelde adet bitimi bir hafta kadar sık birliktelik oluyor bizim. Bu gebeliğimde ben beslenme, vajinal duş gibi olaylara dikkat ettim son birliktelik de yumurtlamadan iki gün önce olmuştu ama yine erkek oldu
Kesinlikle canım. Allah hayırlı ve sağlıklı eylesin önemli olan bu.Nasip canım Allah öyle layık görmüş
Bak benimde 3 oglan var iyiki olmuslarİlk oğlumda hiç dikkat etmedik canım. İkinci de de. Ama yumurtlama gününe denk gelmiş olabilir genelde adet bitimi bir hafta kadar sık birliktelik oluyor bizim. Bu gebeliğimde ben beslenme, vajinal duş gibi olaylara dikkat ettim son birliktelik de yumurtlamadan iki gün önce olmuştu ama yine erkek oldu
Canım tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah erkektirSelam kızlar nasılsınız
Maşallah forumda bebişler çoğalmış. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Bu arada biz de birkaç aydır bebek düşünüyorduk.
Dün verdiğim tahlil sonucu hamile olduğumu öğrendim.
Dün doktorum muayene ederken küçük bir kistten bahsetti, yumurtadan kalan parçalarla birlikte atılır, önemli değil dedi.
Bir de yumurtadan kalan parçayla ilgili birkaç tıbbi terim kullandı anlayamadım ben tabi, sonra da buna göre erkek olabilir dedi. Şaşırdım nasıl hocam dedim, tekrarladı erkek olabilir diye.
Çok şaşırdım, ilk kez böyle birşey duydum. Çok detaylı da soramadım. Öncesinde doktorla aramızda cinsiyet muhabbetti de hiç olmamıştı .
Daha önce böyle birşey duyan oldu mu kızlar ? Keseyi görmeden böyle bir tahmin yapıldığını duymuş muydunuz?
Teşekkür ederim kuzumCanım tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah erkektirben kese için gittiğimde sol da şu kadar büyüklükte folikül kist sağda şu kadar folikül kist falan demişti, ney acaba merak ettim seninkini
Çok şaşırdım valla umut oldu bana daTeşekkür ederim kuzum
Aynen bana da folikül kistten bahsetti . Benim de ya sağ ya soldaydı, hatırlayamıyorum. Sonra da sessiz bir tonda birkaç tıbbi terimle birlikte erkek olabilir dedi. Hatta algılayamadım tekrar sordum. Gebelik kesinse eğer erkek olabilir dedi. Kan tahlili sonucunda da gebelik kesinleşti.
Ben de ilk kez böyle birşeyle karşılaştım.
İnşaAllah çok uslu bebekler olacağına delalettirRica ederim canım benim. Bende aynı senin gibi düşünüyordum ama demek ki üçüncü çocuklarda böyle
Allah gönlümüze göre versin kuzuÇok şaşırdım valla umut oldu bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?