Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bak benimde 3 oglan var iyiki olmuslar rabbim hayirli saglikli uzun ömürler versin canim ins
Ne güzel benim gibi olanları görünce rahatlıyorum. Zorlanıyor musun canım?Erkek çocukları daha hareketli oluyor genelde. Üç taneyle neler yaşayacağımı merak ediyorum. Sen dördüncüyu mü düşünüyorsun?

Gozun aydin canim
Rabbim gonlundekini omrune nasip etsin insAllah

Daha çok yeni küçük canım benim 6 ıncı kalp atışı duyulmayan çok arkadaşım var. İnşanlah duyarsın

Yok canim cok sükür sakinler sadece en kücügüm zorluyor Sadece oturmak güc oluyor biraz ama canlari sagolsun kiz evlat gibi olmuyor tabi erk
Ay canim ins cok isterim hayirli saglikli bi kizim olsun ama nasip tabi canim bide su var ovulasyon gününü testlemi yaptin canim yoksa takvimlemi tahmini oldu iliski

Gözün Aydın insallah gönlündeki olur

Daha çok yeni küçük canım benim 6 ıncı kalp atışı duyulmayan çok arkadaşım var. İnşanlah duyarsın
Teşekkür ederim cnm.Duramadim dün başka bir doktora gittim. Geç döllenmiş henüz çok küçük kesen dedi. İns haftaya randevu aldım tekrar gidecem bakalım ne diyecek. İns güzel şeyler söyler

2kız1anne canım test yaptım defalarca hep negatif iyi yani ise 2 gün geçti regl olmadımpazartesi doktora gidicem randevu aldımbakalım sonuç ne olcak belirtide yok eğer bunlar o belirtiler içinde değilse kızımda bulantıdan anlamıştım baş dönmem oluyor ara ara sağ kasık ağrım ve belim aşırı ağrıyor dünde karın ağrım ve bel ağrım vardı şiddetli adet olcam zannettim olmadım

Teşekkür ederim cnm.Duramadim dün başka bir doktora gittim. Geç döllenmiş henüz çok küçük kesen dedi. İns haftaya randevu aldım tekrar gidecem bakalım ne diyecek. İns güzel şeyler söyler
Canım geç döllenme olmuşya senin idrar testinde hemen çıkmışmıydı benimde adetimden 2 gün geçti negatif çıkıyor günde 2 tane yaptığımda oluyor farklı marka Yinede negatif

Ay inşallah hamilesindir canım erkek bi bebeğe, bulantı olmaması ne güzel olur, hayırlısı olsun inşallah cnm ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…