- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.741
Amin canım InşallahAllah gönlümüze göre versin kuzu
Keseyi daha göremedik canım. Cumartesi gel bakalım keseye dedi. Benim anladığım ultrasonda gördüğü yumurtadan atılan bazı parçalardan bu varsayımda bulundu. Ben de ilk kez duyuyorum böyle birşeyBerannn neye göre dedi acaba çok ilginç kesenin şeklimi acaba
Ne güzel benim gibi olanları görünce rahatlıyorum. Zorlanıyor musun canım?Erkek çocukları daha hareketli oluyor genelde. Üç taneyle neler yaşayacağımı merak ediyorum. Sen dördüncüyu mü düşünüyorsun?Bak benimde 3 oglan var iyiki olmuslarrabbim hayirli saglikli uzun ömürler versin canim ins
Gozun aydin canimSelam kızlar nasılsınız
Maşallah forumda bebişler çoğalmış. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Bu arada biz de birkaç aydır bebek düşünüyorduk.
Dün verdiğim tahlil sonucu hamile olduğumu öğrendim.
Dün doktorum muayene ederken küçük bir kistten bahsetti, yumurtadan kalan parçalarla birlikte atılır, önemli değil dedi.
Bir de yumurtadan kalan parçayla ilgili birkaç tıbbi terim kullandı anlayamadım ben tabi, sonra da buna göre erkek olabilir dedi. Şaşırdım nasıl hocam dedim, tekrarladı erkek olabilir diye.
Çok şaşırdım, ilk kez böyle birşey duydum. Çok detaylı da soramadım. Öncesinde doktorla aramızda cinsiyet muhabbetti de hiç olmamıştı .
Daha önce böyle birşey duyan oldu mu kızlar ? Keseyi görmeden böyle bir tahmin yapıldığını duymuş muydunuz?
14 üncü haftada hisettim hala çok hareketliKızlar ya bebeği ne zaman hissetmeye başladınız ☺
biz 18 i doldurcaz hala birşey yok. Diğerlerini 14lerde hissetmiştim bu sefer çok garip geliyor hiç hissetmemek ☺
Daha çok yeni küçük canım benim 6 ıncı kalp atışı duyulmayan çok arkadaşım var. İnşanlah duyarsınKızlar 6 haftalık hamileyim demiştim daha önce. Bugün ilk defa doktora gittim. Kalp sesini duyamadi. Ben daha öncede 7 haftalık bir düşük yaptım.kalbi çalışmamisti. Şu an o kadar kötüyüm ki. 6 haftayı doldurduk 7.haftadan gün alıyoruz. Hala kalp sesi yok.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Dua edin bana. Sizler kaç haftalıkken duydunuz kalp seslerini. Çok moralim bozuk.
Yok canim cok sükür sakinler sadece en kücügüm zorluyorNe güzel benim gibi olanları görünce rahatlıyorum. Zorlanıyor musun canım?Erkek çocukları daha hareketli oluyor genelde. Üç taneyle neler yaşayacağımı merak ediyorum. Sen dördüncüyu mü düşünüyorsun?
Ay canim ins cok isterim hayirli saglikli bi kizim olsunNe güzel benim gibi olanları görünce rahatlıyorum. Zorlanıyor musun canım?Erkek çocukları daha hareketli oluyor genelde. Üç taneyle neler yaşayacağımı merak ediyorum. Sen dördüncüyu mü düşünüyorsun?
Gözün Aydın insallah gönlündeki olurSelam kızlar nasılsınız
Maşallah forumda bebişler çoğalmış. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Bu arada biz de birkaç aydır bebek düşünüyorduk.
Dün verdiğim tahlil sonucu hamile olduğumu öğrendim.
Dün doktorum muayene ederken küçük bir kistten bahsetti, yumurtadan kalan parçalarla birlikte atılır, önemli değil dedi.
Bir de yumurtadan kalan parçayla ilgili birkaç tıbbi terim kullandı anlayamadım ben tabi, sonra da buna göre erkek olabilir dedi. Şaşırdım nasıl hocam dedim, tekrarladı erkek olabilir diye.
Çok şaşırdım, ilk kez böyle birşey duydum. Çok detaylı da soramadım. Öncesinde doktorla aramızda cinsiyet muhabbetti de hiç olmamıştı .
Daha önce böyle birşey duyan oldu mu kızlar ? Keseyi görmeden böyle bir tahmin yapıldığını duymuş muydunuz?
İnsallah canımİnşaAllah çok uslu bebekler olacağına delalettir
Sanırım bu ürünün satışı yok muadili var mı acaba bildiğinizBu canim
Hic bilmiyorum canimSanırım bu ürünün satışı yok muadili var mı acaba bildiğiniz
Amin canım, çok teşekkür ederimGozun aydin canim
Rabbim gonlundekini omrune nasip etsin insAllah
Çok teşekkür ederim canım. Sana da sağlıklı doğumlar dilerimGözün Aydın insallah gönlündeki olur
Evet canim kesinlesti cok sukurAmin canım, çok teşekkür ederimSenin cinsiyet kesinleşti değil mi? Sağlıkla gelsin paşa
Çok teşekkür ederim canım. Sana da sağlıklı doğumlar dilerim
Canım emin misin satışta olmadığına internetten de baktın mi sanki ben ismini girince satışı da çıkmıştı eczanelere sipariş verip ertesi gün de alabilirsinSanırım bu ürünün satışı yok muadili var mı acaba bildiğiniz
Teşekkür ederim cnm.Duramadim dün başka bir doktora gittim. Geç döllenmiş henüz çok küçük kesen dedi. İns haftaya randevu aldım tekrar gidecem bakalım ne diyecek. İns güzel şeyler söylerDaha çok yeni küçük canım benim 6 ıncı kalp atışı duyulmayan çok arkadaşım var. İnşanlah duyarsın
Canım geç döllenme olmuşya senin idrar testinde hemen çıkmışmıydı benimde adetimden 2 gün geçti negatif çıkıyor günde 2 tane yaptığımda oluyor farklı marka Yinede negatifTeşekkür ederim cnm.Duramadim dün başka bir doktora gittim. Geç döllenmiş henüz çok küçük kesen dedi. İns haftaya randevu aldım tekrar gidecem bakalım ne diyecek. İns güzel şeyler söyler❤
Ay inşallah hamilesindir canım erkek bi bebeğe, bulantı olmaması ne güzel olur, hayırlısı olsun inşallah cnm ❤2kız1anne canım test yaptım defalarca hep negatifiyi yani ise 2 gün geçti regl olmadım pazartesi doktora gidicem randevu aldım bakalım sonuç ne olcak belirtide yok eğer bunlar o belirtiler içinde değilse kızımda bulantıdan anlamıştım baş dönmem oluyor ara ara sağ kasık ağrım ve belim aşırı ağrıyor dünde karın ağrım ve bel ağrım vardı şiddetli adet olcam zannettim olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?