Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım geç döllenme olmuşya senin idrar testinde hemen çıkmışmıydı benimde adetimden 2 gün geçti negatif çıkıyor günde 2 tane yaptığımda oluyor farklı marka Yinede negatif
Cnm 12 günlükken yapmıştım cikmamisti. Adet 3 gün geçince yaptım çıktı cnm. Bilemiyorum geç döllenme olmuş olabilir dedi. Hayırlısı bakalım

Erkek olunca bulantı oluyormi olmuyormu cnm ben tam anlamadım
Erkek bebek için demedim canım bulantım yok günümde 2 gün geçti acaba hamile değilmiyim diye yazdım kızımda doğurana kadar kustuğumdan hemde adet günüm gelmeden başlamıştım hamilelik illaki bulantıya bağlıymış gibi o olmadan kabul etmiyorum hamileliği der gibiyim

Cnm 12 günlükken yapmıştım cikmamisti. Adet 3 gün geçince yaptım çıktı cnm. Bilemiyorum geç döllenme olmuş olabilir dedi. Hayırlısı bakalım
Benimde bugün aile doktorum geç döllenme olmuşsa 1 hafta geç çıkabilir pazartesi geldiğinde kan testi yaparız dedi o güne kadar adet olmazsam tabiki

Hee anladm kuzum ben yanlış anlamışım olayı bende kizimda cok fenaydim 6ay kusmustum ama.bu sefer çok kusmadm hafif bulantılarım vardi oda şimdi bitti sayılır inş.sende hamilesndr ve bulantm olmaz hiç gerçekten çok zor bı olay

Ayyy inşaallah heyecanla kalkıp test yapıyorum biraz erkenden başladım tek çizgi çıktımı tüm hayallerim yerle bir

Ayyy inşaallah heyecanla kalkıp test yapıyorum biraz erkenden başladım tek çizgi çıktımı tüm hayallerim yerle bir
İnş vardr kuzum.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah çift çizgiyi görürsün inşallah

Arkadaşlar bu ovulasyon testi beni çok karıştırdı. Adetin 23.günü başladım döngüm uzun diye yaptığım ilk gün t çizgisi belirgin çıktı sonra 4 saatte yapmaya başladım ama 3.günden sonra hep aynı seyretti bende günde 1 kez yaptım bugün yaptığımda sanki silikleşme var gibi geldi ama bana göre hala yum olmadı çünkü uzun süredir kendimi akıntı olarak takip ediyordum yum çat olduğu zaman ertesi güne kesin göğüslerim acırdı şuan hiç öyle bir durumum yok akıntım da kremsi sadece dün akşam otururken hafif bir mide bulantısı oldu sonra gece 12 gibi bir sıcaklık hissettim çok az miktarda akıntı gelmişti uyurken de başım ağrıdı birden tek olan bu sizce benim yum kaçmış mı bi fikir verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20200710_161058.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20200709_151251.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20200708_201610.webp
    22 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20200706_182112.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 54
Canim bu testlere gore henuz bisey yok eger kacmamissa tabi
Adet olana kadar hergun devam et bakalim
Belki de gec yumurtlarsin.

bacilar benim ovulasyon testi simdi yaptim. peak gosteriyor. bugun ve yarin calismalari yapmak mi gerekiyor su durumda..yoksa peakin gecmesini mi beklemeli?

bacilar benim ovulasyon testi simdi yaptim. peak gosteriyor. bugun ve yarin calismalari yapmak mi gerekiyor su durumda..yoksa peakin gecmesini mi beklemeli?
Catlamayi takip etmen lazim sıkı sıkı, ona gore bi tik silinmede iliski olacak

Olsun kuzum üzülme.ins önümüzdeki ay olur Allah'ın izniyle dua edelim bol bol
Aslında iyide oldu belirtisizlik beni daha çok yıpratıyordu bide gıcık adet sen her ay 8 inde gelirken git bu ay 10 da gelDalga geçiyor benle sanki şansa bak bide bu sabah eşime senin çoçuğun olmuyor diye çıkıştım iyimi sanki adam sorunlu gibi oda konuyu önce anlamadı tip tip baktı sonra anlayınca bastı kahkahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…