- 16 Şubat 2020
- 555
- 434
- 33
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.781
Galiba bu ay herkeste bu Durum var bnde günümden 2 gün sonra oldmAslında iyide oldu belirtisizlik beni daha çok yıpratıyordu bide gıcık adet sen her ay 8 inde gelirken git bu ay 10 da gelDalga geçiyor benle sanki şansa bak bide bu sabah eşime senin çoçuğun olmuyor diye çıkıştım iyimi sanki adam sorunlu gibi oda konuyu önce anlamadı tip tip baktı sonra anlayınca bastı kahkahı
Canim yaaaAslında iyide oldu belirtisizlik beni daha çok yıpratıyordu bide gıcık adet sen her ay 8 inde gelirken git bu ay 10 da gelDalga geçiyor benle sanki şansa bak bide bu sabah eşime senin çoçuğun olmuyor diye çıkıştım iyimi sanki adam sorunlu gibi oda konuyu önce anlamadı tip tip baktı sonra anlayınca bastı kahkahı
Ben de adet bekliyorum son adet üzerinden 32gun geçtiGaliba bu ay herkeste bu Durum var bnde günümden 2 gün sonra oldm
Soğan kürü denesenize adet olun bitince 7. Ci gün başlayın 15 gün boyunca hem düzene hemde yumurtalıklari calstiriyormus ben denicem bu ayBen de adet bekliyorum son adet üzerinden 32gun geçti
Soğan kürü denesenize adet olun bitince 7. Ci gün başlayın 15 gün boyunca hem düzene hemde yumurtalıklari calstiriyormus ben denicem bu ay
Allah bağışlasın bebeğinizi . Peki erkek bebek için özel birşeyler yapmış mıydınız?Arkadaşlar merhaba.
Doktor bana 12. Haftada kız dedi. Çok emin konuşmuştu. Dün başka özel hastanede doktora gittim erkek dedi. Yumurtalığını pipisini gösterdi defalarca.
Ben burda bazı arkadaşlara özelden yazmıştım kız dedi diye. Gerçekten net sonuç için biraz beklemek gerekiyor 14. Haftayı ya da 15. Haftayı
Arkadaşlar merhaba.
Doktor bana 12. Haftada kız dedi. Çok emin konuşmuştu. Dün başka özel hastanede doktora gittim erkek dedi. Yumurtalığını pipisini gösterdi defalarca.
Ben burda bazı arkadaşlara özelden yazmıştım kız dedi diye. Gerçekten net sonuç için biraz beklemek gerekiyor 14. Haftayı ya da 15. Haftayı
Basiniz sagolsun bende bebegimi kaybedeli 6 ay bitecek bende kizim oldugunu digdugunda ogrendim sizin gibi gormek nasip olmadi siz normal dogum mu yaptiniz6 ay yeterli dedi ben 5. Ayımdan sonra düşünüyorum benım gibi bir cok anneyle tanıştım 4 5 ay içinde tekrardan hamıle kalmışlar
Ben sezeryan oldum canım sizin kaç haftalık vefat etti dogdugunda mı vefat etti yoksa anne karnında mı vefat ettiBasiniz sagolsun bende bebegimi kaybedeli 6 ay bitecek bende kizim oldugunu digdugunda ogrendim sizin gibi gormek nasip olmadi siz normal dogum mu yaptiniz
Çok mantıklı geldi bana bu canım, belki erkek spermler kız spermlerden güösüz olduğu için erkek tutmuyodur bize, peki bunu bilemeyiz erkekler güçlümü saplıklımı sağlıksızmı die napmamız lazım, bilelim yada bilmiyelm her ihtimale karşı güçlendirmek lazım dmi, neler yiyip içmeli veya vitamnmi herneyse neler almalıyız eşim için bilen varsa söyleyebilirmi bana ekim kasımda deneme yapıcam bende başladım hazırlıklara şimdidenÇünkü eğer kadın alkali olmaya dikkat ederse ve zamanlamaya da uyarsa o teoriye göre erkek bebeğin olması yüksek ihtimal Allah da izin verirse.Dedikleri gibi erkekte y spermi az ya da sağlıksızsa o zaman tutmuyor olabilir sebepler dairesinde.Yumurta en sağlıklı ve güzel sperm hücresini seçermiş birleşmek için
Galiba bu ay herkeste bu Durum var bnde günümden 2 gün sonra oldm
AminCanim yaaaama sen yine iyisin valla benim.adetim.cok.duzensozde düşün adetim.1ay geçti anca hamile.oldugum.belli olduminsan kafayı yiyor günü geçince ve testler de negatif çıkınca ama.napican işte hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için inş Rabbim sana da en kısa zmanda nasip etsin bebiş
Allah seni napmasin cnm ya güldürdün benibendede hiç geçikmezdi yani ne heyecan ne heyecan bide ben uzun yıllar çoçuk düşünmedim açıkcası birden karar değiştirip geçen ay adetime 1 gün varken spiralmi çıkarttım belki ondanda kaynaklıda geçikme olabilir
Amincanım inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim adet 1 ay geçecek oturduğum mevkideki eczanelerde hamilelik testi kalmazdı daha spiralimi geçen ay adete 1 gün varken çıkartırdım ev ovulasyon testinden tut çeşit çeşit hamilelik testiyle doldu
Evet internetten baktım başka bir markanınkini gördüm ama aynı şey için mi pek emin olamadım tekrar bakayımCanım emin misin satışta olmadığına internetten de baktın mi sanki ben ismini girince satışı da çıkmıştı eczanelere sipariş verip ertesi gün de alabilirsin
Ben de bunu düşünüyorum ama sık sık doktora gitmek gerekir mi bunun için kontrol amaçlı? Dr bana uzak ne yazık ki ha deyince gidememKızlar aranızda çatlatma iğnesi vurduran oldumu, ben doktora bu iş için gittiğmde ovulasyon testiyle belki ayarlayamazsın deneme yapacapın ay gel çatlatma iğnesi vuralım, vurduktan 36.saatte yumurtan çatlar hiç şaşmaz ileri geri dedi, sizcede daha kesin bir yöntem değilmi
Ben de bunu düşünüyorum ama sık sık doktora gitmek gerekir mi bunun için kontrol amaçlı? Dr bana uzak ne yazık ki ha deyince gidemem
Ben cinsiyeti henuz bilmiyorum ama benimkine bakar misin, 25 mayis 19.00 tarihMerhaba bende bir süredir yorum yazmadan da olsa takip ediyorum.size hayırlı olsun.Rabbim kucağınıza sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin.ben de 3.gebelik düşünüyorum.cok şükür 2 kız evladım var.bu ay ovulasyon takibi yapıyorum .birlikteliğin oldugu gün ayın gökyüzünde ki şekli de önemliymiş eğer eril burçtaysa erkek dişil burçtaysa kız oluyormuş.rica etsem sizin birliktelik gün ve saati yazar mısınız ayın olduğu burca bakmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?