- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.801
36.saatte kesin catlamiyor malesef, erken yada gec catlama imkani var, banada vermisti doktor 35.saatte acile gittim catlamamisti. 40.saatte gittim catlamisti. Yasadigim sehirde ki ve instagramda bi kac doktora mesaj atmistim. 36 saati gecebilir maksimum 42. Saatte catlama bekleriz diyenler olduSık sık değil işte ben geçen ay gittim kendime bi rota belirlemek için, bana dediki herzaman gelmek istemiyorsan, temmuz ağustos eylül 3 ay ovulasyon testiyle kendini tanı adetten sonraki hangi günlerde yumurtlama gorunuyor testlerde ne kadar sürüyor diye en azından 3 ayda hangi günler oldupu belli olur deneme yapacağın ay o günlerde gelirsen yumurtanı büyütüp iğneni vururuz dedi bana
En azından 36.satten itibaren saat başı ovulasyon testiyle takip yakılıp silişleşmeye başladığı an çatlama yakalanabilir değilmi36.saatte kesin catlamiyor malesef, erken yada gec catlama imkani var, banada vermisti doktor 35.saatte acile gittim catlamamisti. 40.saatte gittim catlamisti. Yasadigim sehirde ki ve instagramda bi kac doktora mesaj atmistim. 36 saati gecebilir maksimum 42. Saatte catlama bekleriz diyenler oldu
sepete ekleniyor cnm bak istersenEvet internetten baktım başka bir markanınkini gördüm ama aynı şey için mi pek emin olamadım tekrar bakayım
Ovulasyin test yapamiyorsun canim igne vurundugun zaman hep pik gosteriyor, silinme falan olmuyor catlayincaEn azından 36.satten itibaren saat başı ovulasyon testiyle takip yakılıp silişleşmeye başladığı an çatlama yakalanabilir değilmi
Ovulasyin test yapamiyorsun canim igne vurundugun zaman hep pik gosteriyor, silinme falan olmuyor catlayinca
25 Mayıs'ta ay yengeç burcundaymiş . yengeç burcu da dişil bir burçmuş.bu konuda çokta bilgi sahibi değilim internette tek bir yerden baktım birkaç yerden bakmak lazım tabii doğruluk payı ne kadar o da ayrı bir meseleBen cinsiyeti henuz bilmiyorum ama benimkine bakar misin, 25 mayis 19.00 tarih
Klomen verirse kullanirsin kendin testle takip yaparsin canimHadi yanapıcam şimdi bi ondan umudum vardı oda gitti
Hic bilmiyorum canim bu konulari, hayirlisi olsun25 Mayıs'ta ay yengeç burcundaymiş . yengeç burcu da dişil bir burçmuş.bu konuda çokta bilgi sahibi değilim internette tek bir yerden baktım birkaç yerden bakmak lazım tabii doğruluk payı ne kadar o da ayrı bir mesele
Klomen nekiKlomen verirse kullanirsin kendin testle takip yaparsin canim
Yumurta gelistirici ilac catlatma ignesiyle birlikte veriyor genelde doktorlarKlomen neki
Sen denedinmi 2 kızdan sonraYumurta gelistirici ilac catlatma ignesiyle birlikte veriyor genelde doktorlar
Ben kullandim evet canim, catlatma igneside oldum ama o ay kimyasal oldu,Sen denedinmi 2 kızdan sonra
Ben kullandim evet canim, catlatma igneside oldum ama o ay kimyasal oldu,
Kuzum ben hamileyim suan❤ RABBİM NASİP ETSİN SANADA BİZEDE TEZ ZAMANDA OĞLAN BEBİŞ İNŞALLAHSen şimdi deneme düşünüyormusun yakın zamanda, ben çin takvimide. Ekim kasım gösteriyor o yüzden bekliyorum hiçbişeyi denemedim demicem hepsi aynı anda
Belli degil cnm 9.haftadayim dahaAaaaaCinsiyettt
Ay çok heycanlıBelli degil cnm 9.haftadayim dahane cikar sansima bilmiyorum
Canim ben test pikken denedim, cunku pikler cok kisa suruyordu. Bi de ertesi gun bi deneme daha oldu, iki iliski arasi 20 saat, ilk iliski 18.00 da test pikti 19.00 da iliski oldu. 21.00 de catlamistiAy çok heycanlı
Ay çok heycanlıNaspıl hamil kaldın pekiiii klomen kullanarakmı yine testlemi silikleşince tek denememi oldu, çok soru sordum kusura bakma mevzu ciddi mecbur soruorum bilion
Hmm benm adetlerim 38 40 42 gün bile oluyo bazen çok uzun süre üstüne adet oluyorum bakalm hangi günlerde pik olacak ne kadar sürecek, ama çok eminim ben diğer adet olmaya çok yakın yumurtluyorum akıntılaeımdan öle anlıyorum bide kızlarımın ikiside geç döllenme yani orada kızlar kalmış çatlayınca öle tutmuşlar o teori. İkisinede uyuyor yaniCanim ben test pikken denedim, cunku pikler cok kisa suruyordu. Bi de ertesi gun bi deneme daha oldu, iki iliski arasi 20 saat, ilk iliski 18.00 da test pikti 19.00 da iliski oldu. 21.00 de catlamisti
Hayirlisi olsun nasipten otesi yok cnm, evet tek iliski daha iyi diyorlar ne bileyim ikincisi hic aklimfa yokken icimden geldi oyle yaptim, kiz hissediyorum ben, kiz olursa cok sasirmam yada uzulmem, bakalim artik az kaldi ogrenmeye, Allah yazmistir insallah hepimizeHmm benm adetlerim 38 40 42 gün bile oluyo bazen çok uzun süre üstüne adet oluyorum bakalm hangi günlerde pik olacak ne kadar sürecek, ama çok eminim ben diğer adet olmaya çok yakın yumurtluyorum akıntılaeımdan öle anlıyorum bide kızlarımın ikiside geç döllenme yani orada kızlar kalmış çatlayınca öle tutmuşlar o teori. İkisinede uyuyor yaniama 2 deneme riskli değilmi ya tek ilişki daha iyi olmazmı du bakalm cinsiyetin ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?