Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
36.saatte kesin catlamiyor malesef, erken yada gec catlama imkani var, banada vermisti doktor 35.saatte acile gittim catlamamisti. 40.saatte gittim catlamisti. Yasadigim sehirde ki ve instagramda bi kac doktora mesaj atmistim. 36 saati gecebilir maksimum 42. Saatte catlama bekleriz diyenler oldu

En azından 36.satten itibaren saat başı ovulasyon testiyle takip yakılıp silişleşmeye başladığı an çatlama yakalanabilir değilmi

Evet internetten baktım başka bir markanınkini gördüm ama aynı şey için mi pek emin olamadım tekrar bakayım
sepete ekleniyor cnm bak istersen

En azından 36.satten itibaren saat başı ovulasyon testiyle takip yakılıp silişleşmeye başladığı an çatlama yakalanabilir değilmi
Ovulasyin test yapamiyorsun canim igne vurundugun zaman hep pik gosteriyor, silinme falan olmuyor catlayinca

Ben cinsiyeti henuz bilmiyorum ama benimkine bakar misin, 25 mayis 19.00 tarih
25 Mayıs'ta ay yengeç burcundaymiş . yengeç burcu da dişil bir burçmuş.bu konuda çokta bilgi sahibi değilim internette tek bir yerden baktım birkaç yerden bakmak lazım tabii doğruluk payı ne kadar o da ayrı bir mesele

Hic bilmiyorum canim bu konulari, hayirlisi olsun

Ben kullandim evet canim, catlatma igneside oldum ama o ay kimyasal oldu,
RABBİM NASİP ETSİN SANADA BİZEDE TEZ ZAMANDA OĞLAN BEBİŞ İNŞALLAH Sen şimdi deneme düşünüyormusun yakın zamanda, ben çin takvimide. Ekim kasım gösteriyor o yüzden bekliyorum hiçbişeyi denemedim demicem hepsi aynı anda

Kuzum ben hamileyim suan

Ay çok heycanlı

Ay çok heycanlı Naspıl hamil kaldın pekiiii klomen kullanarakmı yine testlemi silikleşince tek denememi oldu, çok soru sordum kusura bakma mevzu ciddi mecbur soruorum bilion
Canim ben test pikken denedim, cunku pikler cok kisa suruyordu. Bi de ertesi gun bi deneme daha oldu, iki iliski arasi 20 saat, ilk iliski 18.00 da test pikti 19.00 da iliski oldu. 21.00 de catlamisti

Canim ben test pikken denedim, cunku pikler cok kisa suruyordu. Bi de ertesi gun bi deneme daha oldu, iki iliski arasi 20 saat, ilk iliski 18.00 da test pikti 19.00 da iliski oldu. 21.00 de catlamisti
Hmm benm adetlerim 38 40 42 gün bile oluyo bazen çok uzun süre üstüne adet oluyorum bakalm hangi günlerde pik olacak ne kadar sürecek, ama çok eminim ben diğer adet olmaya çok yakın yumurtluyorum akıntılaeımdan öle anlıyorum bide kızlarımın ikiside geç döllenme yani orada kızlar kalmış çatlayınca öle tutmuşlar o teori. İkisinede uyuyor yani ama 2 deneme riskli değilmi ya tek ilişki daha iyi olmazmı du bakalm cinsiyetin ne olacak

Hayirlisi olsun nasipten otesi yok cnm, evet tek iliski daha iyi diyorlar ne bileyim ikincisi hic aklimfa yokken icimden geldi oyle yaptim, kiz hissediyorum ben, kiz olursa cok sasirmam yada uzulmem, bakalim artik az kaldi ogrenmeye, Allah yazmistir insallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…