Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sende benm eşim gibi oğlumuz olur die adamın en ufak bir umudu yok bazen diyoki şimdiden düşün bi kız ismi daha

Bitanemmm
Iyi dusunuyoruz di mi?
Hersey Rabbimin elinde yeter ki ol desin
Kurban oldugum yazmistir insAllah sana ve isteyen herkese
Insallah melegim
Iyi dusunuyoruz tamamm
Aminnnnn Allah yazmistir insallah

Merhaba bana da bakar misin 6 haziran öğlen 11 de deneme oldu tek

Sende benm eşim gibi oğlumuz olur die adamın en ufak bir umudu yok bazen diyoki şimdiden düşün bi kız ismi daha
Benim eşim de öyle canim geçen aylarda adetim bir hafta gecikti emzirdigim için oluyor bende ama bu sefer bayağı gecikince şüphelendim eşim üçüncü kızımız mi geliyor yoksa diyordu

Benim eşim de öyle canim geçen aylarda adetim bir hafta gecikti emzirdigim için oluyor bende ama bu sefer bayağı gecikince şüphelendim eşim üçüncü kızımız mi geliyor yoksa diyordu
Ben de artık o moddayim bir kez daha gebe olsam bu da kesin aynı cinsiyettendir derim. O kadar inandım artık

Cnm nerden bakıyorsun bir de bana bak bari 8 Haziran sabah 8.20

Ben sezeryan oldum canım sizin kaç haftalık vefat etti dogdugunda mı vefat etti yoksa anne karnında mı vefat etti
Bende sezeryan oldum 27 haftalik dogdu 3saat yasayabildi 10 hafta susuz yasadi zaten dr suyu olmadigi icin cigerleri gelismez yasamaz demisti ama annesin iste konduramiyorsun

Ay ne güzel açıklamış doktorunuz hangi şehirde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…