- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.821
Sende benm eşim gibiHayirlisi olsun nasipten otesi yok cnm, evet tek iliski daha iyi diyorlar ne bileyim ikincisi hic aklimfa yokken icimden geldi oyle yaptim, kiz hissediyorum ben, kiz olursa cok sasirmam yada uzulmem, bakalim artik az kaldi ogrenmeye, Allah yazmistir insallah hepimize
Aynen bende o moddayim vallaSende benm eşim gibioğlumuz olur die adamın en ufak bir umudu yok bazen diyoki şimdiden düşün bi kız ismi daha
Bitanemmm
Insallah melegimBitanemmm
Iyi dusunuyoruz di mi?
Hersey Rabbimin elinde yeter ki ol desin
Kurban oldugum yazmistir insAllah sana ve isteyen herkese
Bayramdan sonra inletirsin insAllah buralari, OGLUM oluyor diyeInsallah melegim
Iyi dusunuyoruz tamamm
Aminnnnn Allah yazmistir insallah
Akıntım geldi ertesi gün birleşme oldu. Sonraki günler akıntı devam etti yani o yumurta beyazı gibi yapışkanlı. Bir iki gün daha sürdü sonra kaybolduBadeGold canım yum. Günün ne zamandı acaba yum.öncemi sonramı oldu acaba?
Insallah kuzum insallahhhhh, zaman gecmiyorBayramdan sonra inletirsin insAllah burali, OGLUM oluyor diye
Evet biliyorum cinsiyet ogrenene kadar oyleInsallah kuzum insallahhhhh, zaman gecmiyor
Rabbim yazmistir insallah benim ve isteyen herkesin nasibineEvet biliyorum cinsiyet ogrenene kadar oyle
Sonu guzel olsun da insAllah
InsAllah canimRabbim yazmistir insallah benim ve isteyen herkesin nasibine
Bence erkek ❤Insallah kuzum insallahhhhh, zaman gecmiyor
Merhaba bana da bakar misin 6 haziran öğlen 11 de deneme oldu tekMerhaba bende bir süredir yorum yazmadan da olsa takip ediyorum.size hayırlı olsun.Rabbim kucağınıza sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin.ben de 3.gebelik düşünüyorum.cok şükür 2 kız evladım var.bu ay ovulasyon takibi yapıyorum .birlikteliğin oldugu gün ayın gökyüzünde ki şekli de önemliymiş eğer eril burçtaysa erkek dişil burçtaysa kız oluyormuş.rica etsem sizin birliktelik gün ve saati yazar mısınız ayın olduğu burca bakmak için
Benim eşim de öyle canim geçen aylarda adetim bir hafta gecikti emzirdigim için oluyor bende ama bu sefer bayağı gecikince şüphelendim eşim üçüncü kızımız mi geliyor yoksa diyorduSende benm eşim gibioğlumuz olur die adamın en ufak bir umudu yok bazen diyoki şimdiden düşün bi kız ismi daha
Benim eşim de öyle canim geçen aylarda adetim bir hafta gecikti emzirdigim için oluyor bende ama bu sefer bayağı gecikince şüphelendim eşim üçüncü kızımız mi geliyor yoksa diyordu
Cnm nerden bakıyorsun bir de bana bak bari 8 Haziran sabah 8.2025 Mayıs'ta ay yengeç burcundaymiş . yengeç burcu da dişil bir burçmuş.bu konuda çokta bilgi sahibi değilim internette tek bir yerden baktım birkaç yerden bakmak lazım tabii doğruluk payı ne kadar o da ayrı bir mesele
Bende sezeryan oldum 27 haftalik dogdu 3saat yasayabildi 10 hafta susuz yasadi zaten dr suyu olmadigi icin cigerleri gelismez yasamaz demisti ama annesin iste konduramiyorsunBen sezeryan oldum canım sizin kaç haftalık vefat etti dogdugunda mı vefat etti yoksa anne karnında mı vefat etti
8 Haziran'da ay oğlak burcundaymış.oğlak burcu için dişil burç deniyor.ama bu yöntem bebeğinin cinsiyeti belli olan başka bı arkadaşta yanlış çıktı.tutmuyor yani.Allah gonlunuzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşAllahCnm nerden bakıyorsun bir de bana bak bari 8 Haziran sabah 8.20
Ay ne güzel açıklamış doktorunuz hangi şehirde acabaSık sık değil işte ben geçen ay gittim kendime bi rota belirlemek için, bana dediki herzaman gelmek istemiyorsan, temmuz ağustos eylül 3 ay ovulasyon testiyle kendini tanı adetten sonraki hangi günlerde yumurtlama gorunuyor testlerde ne kadar sürüyor diye en azından 3 ayda hangi günler oldupu belli olur deneme yapacağın ay o günlerde gelirsen yumurtanı büyütüp iğneni vururuz dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?