- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.841
Ay çok sağolun aldım hemensepete ekleniyor cnm bak istersen
Gynox Vaginal Douche - Duş Baking Soda
Gynox Vaginal Douche - Duş Baking Soda ürününü sitemizden uygun ve cazip fiyatlarla satın alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz Gynox Vaginal Douche - Duş Baking Soda ürün en kısa zamanda kargoya teslim edilir. Ödemenizi sistemden kredi kartı ile , hawww.eczavrupa.com
Rica ederimAy çok sağolun aldım hemen ❣
Kız olsun ne olacak tek sağlıklısi ve hayırlısı olsun. O bnm minik mucizem inşaallah kalp sesini de duyarsam benden iyisi yok.8 Haziran'da ay oğlak burcundaymış.oğlak burcu için dişil burç deniyor.ama bu yöntem bebeğinin cinsiyeti belli olan başka bı arkadaşta yanlış çıktı.tutmuyor yani.Allah gonlunuzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşAllah
Gözün aydın cnm neler yapmıştın anlatsanaGünaydın hanımlar bizim kesinleşti hayirlisi ile kizima bir erkek erkek kardes geliyormus Rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insaallah
Canim bizim plansiz bir gebelik oldu bu sefer o yuzden herhangi bisey yapmadim ama hep bi oglum bi kizim olsun isterdim Rabbim gonlume gore verdi diyelimGözün aydın cnm neler yapmıştın anlatsana
Tek ilişkimiCanim bizim plansiz bir gebelik oldu bu sefer o yuzden herhangi bisey yapmadim ama hep bi oglum bi kizim olsun isterdim Rabbim gonlume gore verdi diyelim
RizedeyimAy ne güzel açıklamış doktorunuz hangi şehirde acaba
Allah gönlündeki duymayı nasip etsinKız olsun ne olacak tek sağlıklısi ve hayırlısı olsun. O bnm minik mucizem inşaallah kalp sesini de duyarsam benden iyisi yok.7 haftamız doldu. Pazartesi kalp sesini duymak için gideceğim inşallah duyarız dua edin.
Sağ olasın cancagizim hepimize inşAllah gönlündeki duymayı nasip etsin
Çok sevindim kuzum yaa inşallah banada isteyenede nasip olur ya bende hafta içi gidicem.insallah dua et olurmu bana da benimde bı kızım var oğlum olur ins bu seferkiGünaydın hanımlar bizim kesinleşti hayirlisi ile kizima bir erkek erkek kardes geliyormus Rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insaallah
Ayy hadi bakalim sonucunu yazar misin bizede Rabbim sizinde gonlunuzdekine gore versin insaallah hayirlisiyla..Çok sevindim kuzum yaa inşallah banada isteyenede nasip olur ya bende hafta içi gidicem.insallah dua et olurmu bana da benimde bı kızım var oğlum olur ins bu seferki
En tavsiye ettigim yöntemKızlar aranızda çatlatma iğnesi vurduran oldumu, ben doktora bu iş için gittiğmde ovulasyon testiyle belki ayarlayamazsın deneme yapacapın ay gel çatlatma iğnesi vuralım, vurduktan 36.saatte yumurtan çatlar hiç şaşmaz ileri geri dedi, sizcede daha kesin bir yöntem değilmi
Sizinde kızlardan sonra oğlunuzmu olduEn tavsiye ettigim yöntem
Evet iki böcü den sonra bir oğlum olacak inşallahSizinde kızlardan sonra oğlunuzmu oldu
Ay maşallah, neler yaptınız peki size zahmet anlatırmısınız, sizde çat iğnesimi vurdunuzEvet iki böcü den sonra bir oğlum olacak inşallahrabbim sizede isteyen herkesede bu mutlulugu tatırsın
Hayır riske alıp ovulasyon testi kullandım.Ay maşallah, neler yaptınız peki size zahmet anlatırmısınız, sizde çat iğnesimi vurdunuz
Ya bizde hep once ben olurum kızlarımdada öyleydi bunda önce eşim boşalsn diyorduk ama iyi bi fikr değil anlaşılanHayır riske alıp ovulasyon testi kullandım.
Üstelik çatlamadan 4.5 saat sonra ilişki oldu ve diger gece oldu.
Eşime 1 yıl keçiboynuzu özü yedirdim
Bende alkali su falan içtim
Her gün muz ve kalvaltıda mısır gevregi yedim
Tuz kullanımı biraz artırdım.
Bu kadar canım benim birde diyet falan yapmadın günlük kalorimi yükselttim aksine
Eşimden önce izal oldum
Hayır riske alıp ovulasyon testi kullandım.
Üstelik çatlamadan 4.5 saat sonra ilişki oldu ve diger gece oldu.
Eşime 1 yıl keçiboynuzu özü yedirdim
Bende alkali su falan içtim
Her gün muz ve kalvaltıda mısır gevregi yedim
Tuz kullanımı biraz artırdım.
Bu kadar canım benim birde diyet falan yapmadın günlük kalorimi yükselttim aksine
Eşimden önce izal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?