Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay çok sağolun aldım hemen

Kız olsun ne olacak tek sağlıklısi ve hayırlısı olsun. O bnm minik mucizem inşaallah kalp sesini de duyarsam benden iyisi yok. 7 haftamız doldu. Pazartesi kalp sesini duymak için gideceğim inşallah duyarız dua edin.

Günaydın hanımlar bizim kesinleşti hayirlisi ile kizima bir erkek erkek kardes geliyormus Rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insaallah
Çok sevindim kuzum yaa inşallah banada isteyenede nasip olur ya bende hafta içi gidicem.insallah dua et olurmu bana da benimde bı kızım var oğlum olur ins bu seferki

En tavsiye ettigim yöntem

Ay maşallah, neler yaptınız peki size zahmet anlatırmısınız, sizde çat iğnesimi vurdunuz
Hayır riske alıp ovulasyon testi kullandım.
Üstelik çatlamadan 4.5 saat sonra ilişki oldu ve diger gece oldu.
Eşime 1 yıl keçiboynuzu özü yedirdim
Bende alkali su falan içtim
Her gün muz ve kalvaltıda mısır gevregi yedim
Tuz kullanımı biraz artırdım.
Bu kadar canım benim birde diyet falan yapmadın günlük kalorimi yükselttim aksine
Eşimden önce izal oldum

Ya bizde hep once ben olurum kızlarımdada öyleydi bunda önce eşim boşalsn diyorduk ama iyi bi fikr değil anlaşılan çat iğnesi baya umitliydim ama dün burada arkadaşlar erken veya geç olabileceğini soyledi çatlamanın bide benm spermler yumurtaya ne kadar zamanda ulaşıyor öğrenmem lazım

2 ilişki riskli değilmi ya benm eşimede 2 ilişki mantıklı geliyor ama bana tek ilişki daha yüksek geliyor anlamadım gittti bu işi çıkmaza girdim yaw

Mısır gevreğini neyle yedin süt yemeyin diyolar
Bu hergünmuz filan bunları ne zaman uyguladın ben ekim kasım gibi deneme yapacapım geçmi kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…