Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar size bir şey soracağım sürekli adet olacak gibi kasık ağrım var. Riskli degildir değil mi? Diğer hamileliklerimde de oluyordu ama böyle uzun sürüyordu her ay adet donemleri geldiği zaman oluyordu

Eylülde dene bence erkek spermleri daha aktif oluyor ihtimali arttırsın mısır gevregini de sade yedim. Meyve suyu filan ekledim berbatı ama yedim

Bu da 3/4 dakika sonra açıkçası hafif bi kaşık ağrım var deneyeyim bi dedim adet döngüm uzun bu kadar erken beklemiyordum som adet tarihim 30 haziran

Eklentiler

• 74D89CBD-6BBC-4209-9B77-88CDEFE35C4C.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 39
Aaa tamam bak bunu bilmiyordum çok teşekkürler sonra da t çizgisi silinmeye başlayacak dimi birliktelik O zaman Olacak
Aynenn cok silinmesini bekleme bi tik silinsin iliski olsun. O yuzden sıkı takip yap. Soda icme, sadece yarim.bardak su ic test aralarinda

Aynenn cok silinmesini bekleme bi tik silinsin iliski olsun. O yuzden sıkı takip yap. Soda icme, sadece yarim.bardak su ic test aralarinda
Ay gerçekten mi şişeyi de yeni açmıştım orkideme dökeyim o zaman sodayı ben belki bu ay deneme yapmam ama ne kadar pik sürüyor onu öğrenmek için sıkı takip yapayım ağustosa erteleyebilirim bebek için

Bir de bi dahaki testi ne zaman yapayım sizce ? Ay ben sanki hamileymişim gibi heyecanlandım ilk defa ovulasyon testi yapıyorum
Yani pik sureni merak ediyorsan 3 saatte bi yap, en net oyle anlarsin sonucu, bu ay deneme yapmasan bile dikkatli yap ki deneme yapacagin zaman panik olmayasin

Yani pik sureni merak ediyorsan 3 saatte bi yap, en net oyle anlarsin sonucu, bu ay deneme yapmasan bile dikkatli yap ki deneme yapacagin zaman panik olmayasin
Peki siz deneme yapacağınız ay soda karbonatlı suyu yumurtlama gününüzde mi tüketmiyorsunuz sadece normalde tüketilmesi tavsiye ediliyor ya

Peki siz deneme yapacağınız ay soda karbonatlı suyu yumurtlama gününüzde mi tüketmiyorsunuz sadece normalde tüketilmesi tavsiye ediliyor ya
Aynen ay boyu kullan, bekledigin pik gununden onceki gun birak, idrari seyreltir ve yaniltir seni

Merhaba hanımlar. Ben yıllardır takip ediyorum bu sayfayı. en baştan da her şeyi okuyup takip ettim. 3. kızımı bu sayfayı takip ederken hamile kaldım. Doktor takibi ve çatlama iğnesiyle. Rabbim 3. Kızımı nasip etti. Kızım doğduktan sonra uzun süre girmeyince sayfaya şifre ve kullanıcı hesabımı unuttum bu yeni hesapla tekrar takibe başladım sizi. Ikra meyra
Kızlarına hamileyken bende o dönem hamileydim. K Khvekokusu20 iwashereonce ogullarına hamile kaldı bazı yöntemlerle bana umut oldu. Son bir kez denemeye karar verdik bizde.Bende uzun süredir vücudumu tanıma maksadıyla yumurtlama takibimi akıntıyla tam gününü yakalıyordum. Bu ay deneme yapmak istiyorum yardımınızı bekliyorum. Hepimiz muradımıza ereriz inşallah

Allah gonlune gore versin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…