- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.861
Eylülde dene bence erkek spermleri daha aktif oluyor ihtimali arttırsın mısır gevregini de sade yedim. Meyve suyu filan ekledim berbatı ama yedim2 ilişki riskli değilmi ya benm eşimede 2 ilişki mantıklı geliyor ama bana tek ilişki daha yüksek geliyor anlamadım gittti bu işi çıkmaza girdim yaw
Mısır gevreğini neyle yedin süt yemeyin diyolar
Bu hergünmuz filan bunları ne zaman uyguladın ben ekim kasım gibi deneme yapacapım geçmi kaldım
Bence takibe devam etBu da 3/4 dakika sonra açıkçası hafif bi kaşık ağrım var deneyeyim bi dedim adet döngüm uzun bu kadar erken beklemiyordum som adet tarihim 30 haziran
Bişey sormak istiyorum hiç geçmiş sayfaları okudunuz mu?Arkadaşlar aranızda hiç deneyipte tutan oldu mu
HayırBişey sormak istiyorum hiç geçmiş sayfaları okudunuz mu?
Bu testi de şimdi yaptım hala pik değil.Bir iki yudum soda içmiştim yeni ama çok etkilemez herhalde. İdrarı damlatıktan sonra kaç dk beklemeliyim?Bence takibe devam et
10 dakika beklemen yeterliBu testi de şimdi yaptım hala pik değil.Bir iki yudum soda içmiştim yeni ama çok etkilemez herhalde. İdrarı damlatıktan sonra kaç dk beklemeliyim?
Aaa tamam bak bunu bilmiyordum çok teşekkürler sonra da t çizgisi silinmeye başlayacak dimi birliktelik O zaman Olacak10 dakika beklemen yeterli
Pik oldugu zaman dikkat et ilk T cizgisi belirmeye basliyor
Aynenn cok silinmesini bekleme bi tik silinsin iliski olsun. O yuzden sıkı takip yap. Soda icme, sadece yarim.bardak su ic test aralarindaAaa tamam bak bunu bilmiyordum çok teşekkürler sonra da t çizgisi silinmeye başlayacak dimi birliktelik O zaman Olacak
Ay gerçekten mi şişeyi de yeni açmıştımAynenn cok silinmesini bekleme bi tik silinsin iliski olsun. O yuzden sıkı takip yap. Soda icme, sadece yarim.bardak su ic test aralarinda
Bir de bi dahaki testi ne zaman yapayım sizce ? Ay ben sanki hamileymişim gibi heyecanlandım ilk defa ovulasyon testi yapıyorumAynenn cok silinmesini bekleme bi tik silinsin iliski olsun. O yuzden sıkı takip yap. Soda icme, sadece yarim.bardak su ic test aralarinda
Yani pik sureni merak ediyorsan 3 saatte bi yap, en net oyle anlarsin sonucu, bu ay deneme yapmasan bile dikkatli yap ki deneme yapacagin zaman panik olmayasinBir de bi dahaki testi ne zaman yapayım sizce ? Ay ben sanki hamileymişim gibi heyecanlandım ilk defa ovulasyon testi yapıyorum
Peki siz deneme yapacağınız ay soda karbonatlı suyu yumurtlama gününüzde mi tüketmiyorsunuz sadece normalde tüketilmesi tavsiye ediliyor yaYani pik sureni merak ediyorsan 3 saatte bi yap, en net oyle anlarsin sonucu, bu ay deneme yapmasan bile dikkatli yap ki deneme yapacagin zaman panik olmayasin
Belli
Aynen ay boyu kullan, bekledigin pik gununden onceki gun birak, idrari seyreltir ve yaniltir seniPeki siz deneme yapacağınız ay soda karbonatlı suyu yumurtlama gününüzde mi tüketmiyorsunuz sadece normalde tüketilmesi tavsiye ediliyor ya
Allah gonlune gore versin insAllahMerhaba hanımlar. Ben yıllardır takip ediyorum bu sayfayı. en baştan da her şeyi okuyup takip ettim. 3. kızımı bu sayfayı takip ederken hamile kaldım. Doktor takibi ve çatlama iğnesiyle. Rabbim 3. Kızımı nasip etti. Kızım doğduktan sonra uzun süre girmeyince sayfaya şifre ve kullanıcı hesabımı unuttum bu yeni hesapla tekrar takibe başladım sizi.Ikra meyra
Kızlarına hamileyken bende o dönem hamileydim. K Khvekokusu20iwashereonce ogullarına hamile kaldı bazı yöntemlerle bana umut oldu. Son bir kez denemeye karar verdik bizde.Bende uzun süredir vücudumu tanıma maksadıyla yumurtlama takibimi akıntıyla tam gününü yakalıyordum. Bu ay deneme yapmak istiyorum yardımınızı bekliyorum. Hepimiz muradımıza ereriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?