Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim hic ruya gormuyormusun anne ne gorurse cogunlukla cikiyo
Yok canim hic hatirlamiyorum ki, bende merak ediyorum, hatirladigim bi kez beyaz gomlek ve altin kemer gormustum, bi de cig et gordum buzlukta ne alakaysa bi de erkek diye mujde vermistim birine ama kim bilmiyorum

Ben tersini çıktığına inanıyorum artık. Bende bu kez oyle oldu. Hem de birçok kişi gördü rüyada tersi cikti.

Onlar değil canım senin gördüğün düz çıkıyor genelde.Babalarin tersi çıkıyor annelerin aynı..
Benim gördüğümün de tersi cikti canım. İkinci oğlumda da kız görmüştüm hem de adıyla beraber(üstelik umredeydim) bu bebeğimi de kız gördüm kaç kez. Rüyanın etkisine kapılıp kız olacak dedim ama erkek.

Canim adi neydi mrk ettim belki kizdir ya umrede gördüysen

Bende 2. Kızıma hamileyken hatta hamile olduğumu bile bilmiyordum kucagima erkek çocuğu verdiler ismi muhammed emin dediler sonra hamile olduğumu öğrenince kesin erkek dedim Ama 2. Kız geldi işte

Bende hamile olduğumu bilmiyordum 1 kiz gördüm yanında at la geldi
Bana ata binmek istermisin dedi çok dedim
Kız ince uzun sarışın mavi gözlüydü allahim ne güzel kiz dedim
Şimdi kizim aynı böyle
Bide hemen uyanıp test yaptim çift çizgi

Slm arkadaşlar 5 temmuz adet oldum. 7.gün bitti . Bugün 9.günüm şimdi test yaptım . İnşaAllah bu defa çatlamayı kaçırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…