Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu arada benim görümcem çatlatma iğnesi ile(çünkü yumurtası tembeldi tedaviyle hamile kalıyordu) iki kız doğurdu 8yil arayla.

Günaydın kızlar bunu ilk idrarla yaptım. Ovulasyon testini ilk idrarla da yapsan fark etmez diye okumuştum deneme amaçlı yaptım fikir olsun diye buraya da atıyorum. Maşallah dünden beri koyulaşamadı benim T .

Eklentiler

• E83B3CE0-C80B-47D3-A83B-D45F4D60FDCF.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın kızlar bunu ilk idrarla yaptım. Ovulasyon testini ilk idrarla da yapsan fark etmez diye okumuştum deneme amaçlı yaptım fikir olsun diye buraya da atıyorum. Maşallah dünden beri koyulaşamadı benim T .
İlk idrarle yapılmaz cnm. Ben öyle biliyorum. Evet hala koyulasmamis. İkisininde koyu olması beyaz akıntı sonrasında oluyor genelde. Ona dikkat ederek yap bakalım.

Canim hic ruya gormuyormusun anne ne gorurse cogunlukla cikiyo
Bende hamilelik hiç düşünmüyordum aklımın ucundan bile geçmiyordu geçen ay işte spiral varken rüyamda eski mahallemden tanıdığım bir kadın var onunda 2 oğlu var onların bebeklik tulumlarını bana satıyormuş bende satın alıyorum kızıma dönüpde off ne yapıcam bunun ikinci el çoçuklarının kıyafetini diyorum ama kadınıda kıramadığımdan 4-5 tulum satın aldım kadın 2 tanede kız bebek eteği gösteriyor bak bunlarda var teki $7 dolar diyor çok güzel ama doktor oğlum olacağını söyledi o yüzden istemiyorum dedimertesi gün yine rüya gördüm kuzenim oğlunun küçük gelenlerini bir çantaya doldurmuş bana veriyor çantanın ağzı sıkıca bağlanmış içi gözükmüyor ama üzerinde etiketli lacivert erkek çoçuk tişörttü bak buda yeni yeni ama ablacım benim bebek büyüyene kadar bu en az 2 yaşa olur dedim ayyy bedava veriyorum seneye olur buda az havalı değil he dedi annesinebu rüyalardan çok etkilenip hemen ani karar verip akşam saati hangi doktor muanesi açık baktım aradım evet çıkarırım deyince akşam saati adetime 1 gün kala çıkarttım sonuç bu ay hamile kalmadım

Kızlar dün komşuma denk geldim belki 2 yıldır görmüyorum bakdım hamile 47 yaşında Falan kendisi şokkkşokkk yanidoğal yoldan hamile kalıyor heryıl kucağında bebeği olur ben tanıdığımdan beri bu 9.cu yada 10. Cu bebeği 4 kızı 5 yada 6 oğlu var buda oğlanmış ovulasyon testi kullanıyormuş evet aynı bizim yöntemle hamile kalıyormuş ilk silinmede değerlendiriyorum bide ertesi gün oluyor dedi peşpeşe işte dediğim gibi 4-5 oğlu var

Bende şoktayım ama burdaki Türklerin çoğunluğu 40 yaştan sonra çoşuyor çok var tanıdığım yaş 42-43-44 peşpeşe 4-5 çoçuk bide ufak bebeleri olunca koca kadınlar bana abla diyorAcilen bebek yapıp ablalıkdan çıkmak istiyorum

İlk idrarle yapılmaz cnm. Ben öyle biliyorum. Evet hala koyulasmamis. İkisininde koyu olması beyaz akıntı sonrasında oluyor genelde. Ona dikkat ederek yap bakalım.
Beyaz akıntı dün vardı aslında. Ay bilemedim kimi ilk idrar fark etmez diyor eve gidince tekrar test yapayım bari

Ben 47 de menopoza girmeyi planlıyorum mümkünse
Kız yada erkek Bu hamilelik son benim için, Allah affetsin bunu bile niye yaptım diyorum çoğu zaman

Kızlar korktuğum başıma geldi boş gebelik yaşiyormuşum. Kesede embriyo yok dedi doktor ultrasyona yolladı orda da bir şey cikmadi.oysaki hep sağlıklı ve hayırlısını istemiştim. Çok kötüyüm. Dünyam başıma yıkıldı.2.kez aynı şeyi yaşıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Hiç iyi dglm.

Masallah darisi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…