- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.901
Kötü bsy dedim sanırımBişey sormak istiyorum hiç geçmiş sayfaları okudunuz mu?
Noluyo ters ters konuşmalar ben burda doğru düzgün bı soru sordum sadece kötü ve art niyet bsy demedim herseyde art niyet arıyorsunuz
Adı Nurevşan'di canim. Oğlum şimdi 6 yasindaCanim adi neydi mrk ettim belki kizdir ya umrede gördüysen
Dün ozelden yazmıştim ben cnm doktora gitmemiş daha gidince hber veirr bize mutlakaAsbei canım nereler desin Azram dan haberi olan varmı kızlar
İlk idrarle yapılmaz cnm. Ben öyle biliyorum. Evet hala koyulasmamis. İkisininde koyu olması beyaz akıntı sonrasında oluyor genelde. Ona dikkat ederek yap bakalım.Günaydın kızlar bunu ilk idrarla yaptım. Ovulasyon testini ilk idrarla da yapsan fark etmez diye okumuştum deneme amaçlı yaptım fikir olsun diye buraya da atıyorum. Maşallah dünden beri koyulaşamadı benim T .
Bende hamilelik hiç düşünmüyordum aklımın ucundan bile geçmiyordu geçen ay işte spiral varken rüyamda eski mahallemden tanıdığım bir kadın var onunda 2 oğlu var onların bebeklik tulumlarını bana satıyormuş bende satın alıyorum kızıma dönüpde off ne yapıcam bunun ikinci el çoçuklarının kıyafetini diyorum ama kadınıda kıramadığımdan 4-5 tulum satın aldım kadın 2 tanede kız bebek eteği gösteriyor bak bunlarda var teki $7 dolar diyor çok güzel ama doktor oğlum olacağını söyledi o yüzden istemiyorum dedimCanim hic ruya gormuyormusun anne ne gorurse cogunlukla cikiyo
Kızlar dün komşuma denk geldim belki 2 yıldır görmüyorum bakdım hamile 47 yaşında Falan kendisi şokkkşokkk yanidoğal yoldan hamile kalıyor heryıl kucağında bebeği olur ben tanıdığımdan beri bu 9.cu yada 10. Cu bebeği 4 kızı 5 yada 6 oğlu var buda oğlanmış ovulasyon testi kullanıyormuş evet aynı bizim yöntemle hamile kalıyormuş ilk silinmede değerlendiriyorum bide ertesi gün oluyor dedi peşpeşe işte dediğim gibi 4-5 oğlu var
[/QUOT
Vay anam 47 yaşmaşallah
Beyaz akıntı dün vardı aslında. Ay bilemedim kimi ilk idrar fark etmez diyor eve gidince tekrar test yapayım bariİlk idrarle yapılmaz cnm. Ben öyle biliyorum. Evet hala koyulasmamis. İkisininde koyu olması beyaz akıntı sonrasında oluyor genelde. Ona dikkat ederek yap bakalım.
minnak kurabiyeler diye bir site var YouTube’da o çok güzel anlatıyor ovulasyon testi kullanımını bir bak istersen canımBeyaz akıntı dün vardı aslında. Ay bilemedim kimi ilk idrar fark etmez diyor eve gidince tekrar test yapayım bari
Ben 47 de menopoza girmeyi planlıyorum mümkünseKızlar dün komşuma denk geldim belki 2 yıldır görmüyorum bakdım hamile 47 yaşında Falan kendisi şokkkşokkk yanidoğal yoldan hamile kalıyor heryıl kucağında bebeği olur ben tanıdığımdan beri bu 9.cu yada 10. Cu bebeği 4 kızı 5 yada 6 oğlu var buda oğlanmış ovulasyon testi kullanıyormuş evet aynı bizim yöntemle hamile kalıyormuş ilk silinmede değerlendiriyorum bide ertesi gün oluyor dedi peşpeşe işte dediğim gibi 4-5 oğlu var
Cnm burdayım daha gitmedim hastaneye fırsat olmadıAsbei canım nereler desin Azram dan haberi olan varmı kızlar
Merak ettik canım seni hayırlısı olsun iyice belli olsunCnm burdayım daha gitmedim hastaneye fırsat olmadıkusura bakma giremedim pek. Çocuklar kreşe başladı onlarla ilgilenmekten
Ayni dusuncelerdeyim.cok zor geciyor ve ben artik dayanamiyorum mide bulantilarinaBen 47 de menopoza girmeyi planlıyorum mümkünse
Kız yada erkek Bu hamilelik son benim için, Allah affetsin bunu bile niye yaptım diyorum çoğu zaman
Bende öyleyim valla kızlardaki gibi olursa 9 ay sürünürüm, inşallah o kadar sürmezAyni dusuncelerdeyim.cok zor geciyor ve ben artik dayanamiyorum mide bulantilarina
Masallah darisi bizeKızlar dün komşuma denk geldim belki 2 yıldır görmüyorum bakdım hamile 47 yaşında Falan kendisi şokkkşokkk yanidoğal yoldan hamile kalıyor heryıl kucağında bebeği olur ben tanıdığımdan beri bu 9.cu yada 10. Cu bebeği 4 kızı 5 yada 6 oğlu var buda oğlanmış ovulasyon testi kullanıyormuş evet aynı bizim yöntemle hamile kalıyormuş ilk silinmede değerlendiriyorum bide ertesi gün oluyor dedi peşpeşe işte dediğim gibi 4-5 oğlu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?