Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tam kaç günlük bugün canım

Kese normal zamanın da oluşumuydu canım yolk saç var mi

Dur bakalım canım 1 hafta daha bekle, doktor ne söyledi peki, bekleyelim mi dedi, vardır bunda da bi hayr. Allah beterinden saklasin üzülme nasipten ötesi yok, bu sefer olmazsa başka sefer olur,
Doktora ben dedim bir hafta daha bekleyelim diye. Tamam dedi. Kanama olursa gel alalım dedi. İçinde oluşmamış bebek. Ultrasyona yolladı belki bnm makinede görünmüyordu diye orda da çıkmadı. Boş gebelik alınması lazım dedi ultrasyondaki doktor.

Hiç progestron hormonuna baktırdın mi canım hamile kalınca

Yanı bilmiyorum ki canım kese haftasıyla uyumlu ise geç dollenme falan mi acaba,

Ben 47 de menopoza girmeyi planlıyorum mümkünse
Kız yada erkek Bu hamilelik son benim için, Allah affetsin bunu bile niye yaptım diyorum çoğu zaman
O yaşda bende aynı düşüncedeyim artık anneannede olurum küçük küçük junior savurganlarım olur hamileyken sıkıntılı oluyor evet zor geçiyor işte kiminin çok hafif benim ailemde herkedin rahat geçiyor benim çok ağır geçtio yüzden belkide uzun yıllar hiç düşünmedim

Valla demek istemiyorum ama pişmanım bende ☹

Geçmiş olsun canım insallah kanaman falan olmazda bidahaki kontrolde görürsün bebişi bu mol gebelik gibi birsey mi? Kardeşimin olmuştu ordan hatırlıyorum.

Akıntın falan varmıydı Zaten boş gebelikse kanaman başlar hemen doktora git Ozaman çok yoğun kanama olabilir inşallah değildir de görürsün bebişi
Kanama yok akıntım olması gerektiği gibi vardı biraz. Bir hafta bekleyelim dedim bakalım beklesem de yok biliyorum. Doktor oluşabileceğini ihtimal vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…