- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.794
- 133
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.921
Rabbim bizlere tekrardan anne olmayı nasıp etsin inşallahBende sezeryan oldum 27 haftalik dogdu 3saat yasayabildi 10 hafta susuz yasadi zaten dr suyu olmadigi icin cigerleri gelismez yasamaz demisti ama annesin iste konduramiyorsun
Tam kaç günlük bugün canımKızlar korktuğum başıma geldi boş gebelik yaşiyormuşum. Kesede embriyo yok dedi doktorultrasyona yolladı orda da bir şey cikmadi. oysaki hep sağlıklı ve hayırlısını istemiştim. Çok kötüyüm. Dünyam başıma yıkıldı.2.kez aynı şeyi yaşıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Hiç iyi dglm.
7+0 dayımTam kaç günlük bugün canım
AminRabbim bizlere tekrardan anne olmayı nasıp etsin inşallah
Dur bakalım canım 1 hafta daha bekle, doktor ne söyledi peki, bekleyelim mi dedi, vardır bunda da bi hayr. Allah beterinden saklasin üzülme nasipten ötesi yok, bu sefer olmazsa başka sefer olur,7+0 dayım
Kese normal zamanın da oluşumuydu canım yolk saç var miKızlar korktuğum başıma geldi boş gebelik yaşiyormuşum. Kesede embriyo yok dedi doktorultrasyona yolladı orda da bir şey cikmadi. oysaki hep sağlıklı ve hayırlısını istemiştim. Çok kötüyüm. Dünyam başıma yıkıldı.2.kez aynı şeyi yaşıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Hiç iyi dglm.
Kızlar korktuğum başıma geldi boş gebelik yaşiyormuşum. Kesede embriyo yok dedi doktorultrasyona yolladı orda da bir şey cikmadi. oysaki hep sağlıklı ve hayırlısını istemiştim. Çok kötüyüm. Dünyam başıma yıkıldı.2.kez aynı şeyi yaşıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Hiç iyi dglm.
Teşekkür ederim cnm sorduğun içinMerak ettik canım seni hayırlısı olsun iyice belli olsun
Doktora ben dedim bir hafta daha bekleyelim diye. Tamam dedi. Kanama olursa gel alalım dedi. İçinde oluşmamış bebek. Ultrasyona yolladı belki bnm makinede görünmüyordu diye orda da çıkmadı. Boş gebelik alınması lazım dedi ultrasyondaki doktor.Dur bakalım canım 1 hafta daha bekle, doktor ne söyledi peki, bekleyelim mi dedi, vardır bunda da bi hayr. Allah beterinden saklasin üzülme nasipten ötesi yok, bu sefer olmazsa başka sefer olur,
Hiç progestron hormonuna baktırdın mi canım hamile kalıncaDoktora ben dedim bir hafta daha bekleyelim diye. Tamam dedi. Kanama olursa gel alalım dedi. İçinde oluşmamış bebek. Ultrasyona yolladı belki bnm makinede görünmüyordu diye orda da çıkmadı. Boş gebelik alınması lazım dedi ultrasyondaki doktor.
Yanı bilmiyorum ki canım kese haftasıyla uyumlu ise geç dollenme falan mi acaba,Doktora ben dedim bir hafta daha bekleyelim diye. Tamam dedi. Kanama olursa gel alalım dedi. İçinde oluşmamış bebek. Ultrasyona yolladı belki bnm makinede görünmüyordu diye orda da çıkmadı. Boş gebelik alınması lazım dedi ultrasyondaki doktor.
Anladım. Kese büyüyor ama içinde bir şey yok dedi.haftasiyla uyumluymus kese.Kese normal zamanın da oluşumuydu canım yolk saç var mi
Kan tahlili bile yaptirmadilar geçtim hormon testinden. Bhcg ye bile bakmadılar.Hiç progestron hormonuna baktırdın mi canım hamile kalınca
Canim biraz daha bekle, bi daha ki gidisinde mutlaka idrara sıkısık gitKan tahlili bile yaptirmadilar geçtim hormon testinden. Bhcg ye bile bakmadılar.
O yaşda bende aynı düşüncedeyim artık anneannede olurum küçük küçük junior savurganlarım olurBen 47 de menopoza girmeyi planlıyorum mümkünse
Kız yada erkek Bu hamilelik son benim için, Allah affetsin bunu bile niye yaptım diyorum çoğu zaman
Akıntın falan varmıydı Zaten boş gebelikse kanaman başlar hemen doktora git Ozaman çok yoğun kanama olabilir inşallah değildir de görürsün bebişiKan tahlili bile yaptirmadilar geçtim hormon testinden. Bhcg ye bile bakmadılar.
Valla demek istemiyorum ama pişmanım bende ☹O yaşda bende aynı düşüncedeyim artık anneannede olurum küçük küçük junior savurganlarım olurhamileyken sıkıntılı oluyor evet zor geçiyor işte kiminin çok hafif benim ailemde herkedin rahat geçiyor benim çok ağır geçti o yüzden belkide uzun yıllar hiç düşünmedim
Geçmiş olsun canım insallah kanaman falan olmazda bidahaki kontrolde görürsün bebişi bu mol gebelik gibi birsey mi? Kardeşimin olmuştu ordan hatırlıyorum.Kızlar korktuğum başıma geldi boş gebelik yaşiyormuşum. Kesede embriyo yok dedi doktorultrasyona yolladı orda da bir şey cikmadi. oysaki hep sağlıklı ve hayırlısını istemiştim. Çok kötüyüm. Dünyam başıma yıkıldı.2.kez aynı şeyi yaşıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Hiç iyi dglm.
Kanama yok akıntım olması gerektiği gibi vardı biraz. Bir hafta bekleyelim dedim bakalım beklesem de yok biliyorum. Doktor oluşabileceğini ihtimal vermedi.Akıntın falan varmıydı Zaten boş gebelikse kanaman başlar hemen doktora git Ozaman çok yoğun kanama olabilir inşallah değildir de görürsün bebişi
Boş gebelikmis radyoloji doktoru da dedi alınması lazım diye. Ümidim yokGeçmiş olsun canım insallah kanaman falan olmazda bidahaki kontrolde görürsün bebişi bu mol gebelik gibi birsey mi? Kardeşimin olmuştu ordan hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?