- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 53
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.941
Bende tam rahata erdim kızları buyuttum derken bu hamilelik beni de zorluyor açıkçası hele bide eşime kızdıysam başlıyorum artık senin neyine çocuk dieValla demek istemiyorum ama pişmanım bende ☹
Canım beklemenin sana zararı olmasında sonuçta sen daha önemlisin çocuk Rabbim nasip eder yine olur.Boş gebelikmis radyoloji doktoru da dedi alınması lazım diye. Ümidim yok
Bende kendime kızıyorum ne bebek sevdasına düştüm diyeBende tam rahata erdim kızları buyuttum derken bu hamilelik beni de zorluyor açıkçası hele bide eşime kızdıysam başlıyorum artık senin neyine çocuk die
Radyoloji de göremediyse doktorun haklı olabilir canım kese falan normal gelişmişmiydi belki kese küçük se oluşabilir diyorumBoş gebelikmis radyoloji doktoru da dedi alınması lazım diye. Ümidim yok
Kese haftasıyla uyumluymusRadyoloji de göremediyse doktorun haklı olabilir canım kese falan normal gelişmişmiydi belki kese küçük se oluşabilir diyorum
Canım rabbim şifa versin vardır bundada bir hayırKızlar korktuğum başıma geldi boş gebelik yaşiyormuşum. Kesede embriyo yok dedi doktorultrasyona yolladı orda da bir şey cikmadi. oysaki hep sağlıklı ve hayırlısını istemiştim. Çok kötüyüm. Dünyam başıma yıkıldı.2.kez aynı şeyi yaşıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Hiç iyi dglm.
Böyle düşünme lütfen Rabbim nasip etmiş vermiş bir cana emanetçi olacaksın ne kadar güzel birşey bu hem annesi o yüzünü bir gördünmü dünyada hiçbirşeye değişmeyeceksin o çektiklerin hepsi bir çırpıda unutcaksın 6 aydan sonra ne eğileniliyor ne uyuyordum aşırı terlemem oluyordu kovalarca su dökülmüş gibi oluyordum artık yalvarıyordum Rabbime Allahım dayanamıyorum Diye uyuyamadığımdanda gözler şiş yorgun bitkin haldeydim böyle böyle 37 haftamıza girdik sonrası kuzumun gelmesiyle bitti herşey o nur yüzünü bir gördüm bitti gitti böyle güzel şeyler yaşamamışım dedim Allahım iyiki ama iyiki bana anneliği tatdırdın diye içimi çeke çeke ağladım tüm sıkıntılarım geçti gitti deselerki çok acı çekeceksin ama şimdi bu kızım için onu vericez yeniden evet derimValla demek istemiyorum ama pişmanım bende ☹
Amin cnm çok perişanım. Hayırlısını dilemistim demek hayırlısı buymuş. Hamile olduğunu biliyorsun ama kese boş çok zormuş çokCanım rabbim şifa versin vardır bundada bir hayır
Masallah canim testin pik olmusAha kızlar pik imle geldimmmben 40 45 güne kadar bile uzuyor çok geç adet oluyorum, doktora gittiğim ayda doktor yumurtlaman çok geç senin demişti cidden öyleymiş, son adetim 22 haziran bugun adetimin 1.gününden sayarsak buun 36.gün ve öğleden sonraa aşırı beyaz uzayan akıntım vardı dedim bir test yapayım hele yaptımkii t birden belirdi, ama sıvı almayalı 2 saat filan olmuştur belki o etkilemiştie saat 5te yapmıştım testi. Şimdi 7 8 gbi birdaha yapicam bakalım, çok heycanlandım kızlar azcük bişiler söyleyin bana sizde
Dogru soyluyorsun canim ayni seyler anlattigin gibi kizlarimda da oldu ama dayanilmayacak kadar kotu oldugunda bazen isyan edebiliyor insan, yine de cok sukur bugunumuzeBöyle düşünme lütfen Rabbim nasip etmiş vermiş bir cana emanetçi olacaksın ne kadar güzel birşey bu hem annesi o yüzünü bir gördünmü dünyada hiçbirşeye değişmeyeceksin o çektiklerin hepsi bir çırpıda unutcaksın 6 aydan sonra ne eğileniliyor ne uyuyordum aşırı terlemem oluyordu kovalarca su dökülmüş gibi oluyordum artık yalvarıyordum Rabbime Allahım dayanamıyorum Diye uyuyamadığımdanda gözler şiş yorgun bitkin haldeydim böyle böyle 37 haftamıza girdik sonrası kuzumun gelmesiyle bitti herşey o nur yüzünü bir gördüm bitti gitti böyle güzel şeyler yaşamamışım dedim Allahım iyiki ama iyiki bana anneliği tatdırdın diye içimi çeke çeke ağladım tüm sıkıntılarım geçti gitti deselerki çok acı çekeceksin ama şimdi bu kızım için onu vericez yeniden evet derim
Çok teşekkür ederim bakıyorum hemenminnak kurabiyeler diye bir site var YouTube’da o çok güzel anlatıyor ovulasyon testi kullanımını bir bak istersen canım
Masallah canim testin pik olmus
Test aralarinda sadece yarim bardak su ic
Canim benim seni çok iyi anliyorum başımdan geçmiş biri olarakAmin cnm çok perişanım. Hayırlısını dilemistim demek hayırlısı buymuş. Hamile olduğunu biliyorsun ama kese boş çok zormuş çok
Canim sen deneme yapicak misin?Çokk sağoll, ay heptende kurudum yaw ama 2.testimide yaptım bakın, üstteki önceki attığım alttaki şimdi yaptım 3 saat üstüneşimdi yarım bardak su içtim 11de tekrar test yapicam
Canim devam et testlere, henuz bisey yokKızlar testim bu şekilde ancak dünkü kasık ağrısı akıntı gibi belirtilerin hiç biri yok. Normal mi sizlerin nasıl oluyor?
Canim benim seni çok iyi anliyorum başımdan geçmiş biri olarak
Yolk saç oluşmamişsa yapacak bişey yok malesef ben 10 haftaua kadar direndim
Bir günde 4 doktor gezdim
Çok zor biliyorum ama tevekkül edecez
Bi doktor bana demişdi ki elimde sihirli bi degnekle can versem bu çoçuk engelli doğar emin ol
Son doktor da olmayan bir cani var etmek allah mahsus demişdi
Benim için bu laf son noktaydi
Canim kararini etkilemek istememÇok kötüyüm cnm. Kabul etmek öyle zor ki. Doktor alalım dedi ben bir hafta daha beklemek istiyorum dedim. Umut yok biliyorum ama yine de biraz daha beklemek istiyorum. Sen genetik test falan yaptırdın mi sebep neymis. Bnm 2.defa yasayisim bu. Hamileyim ama bebek yok Allah kimseye vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?