Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım rabbim şifa versin vardır bundada bir hayır

Valla demek istemiyorum ama pişmanım bende ☹
Böyle düşünme lütfen Rabbim nasip etmiş vermiş bir cana emanetçi olacaksın ne kadar güzel birşey bu hem annesi o yüzünü bir gördünmü dünyada hiçbirşeye değişmeyeceksin o çektiklerin hepsi bir çırpıda unutcaksın 6 aydan sonra ne eğileniliyor ne uyuyordum aşırı terlemem oluyordu kovalarca su dökülmüş gibi oluyordum artık yalvarıyordum Rabbime Allahım dayanamıyorum Diye uyuyamadığımdanda gözler şiş yorgun bitkin haldeydim böyle böyle 37 haftamıza girdik sonrası kuzumun gelmesiyle bitti herşey o nur yüzünü bir gördüm bitti gitti böyle güzel şeyler yaşamamışım dedim Allahım iyiki ama iyiki bana anneliği tatdırdın diye içimi çeke çeke ağladım tüm sıkıntılarım geçti gitti deselerki çok acı çekeceksin ama şimdi bu kızım için onu vericez yeniden evet derim

Aha kızlar pik imle geldimmm ben 40 45 güne kadar bile uzuyor çok geç adet oluyorum, doktora gittiğim ayda doktor yumurtlaman çok geç senin demişti cidden öyleymiş, son adetim 22 haziran bugun adetimin 1.gününden sayarsak buun 36.gün ve öğleden sonraa aşırı beyaz uzayan akıntım vardı dedim bir test yapayım hele yaptımkii t birden belirdi, ama sıvı almayalı 2 saat filan olmuştur belki o etkilemiştie saat 5te yapmıştım testi. Şimdi 7 8 gbi birdaha yapicam bakalım, çok heycanlandım kızlar azcük bişiler söyleyin bana sizde

Eklentiler

• IMG_20200713_164637.webp
    132,2 KB · Görüntüleme: 54
Masallah canim testin pik olmus
Test aralarinda sadece yarim bardak su ic

Dogru soyluyorsun canim ayni seyler anlattigin gibi kizlarimda da oldu ama dayanilmayacak kadar kotu oldugunda bazen isyan edebiliyor insan, yine de cok sukur bugunumuze

Masallah canim testin pik olmus
Test aralarinda sadece yarim bardak su ic

Çokk sağoll, ay heptende kurudum yaw ama 2.testimide yaptım bakın, üstteki önceki attığım alttaki şimdi yaptım 3 saat üstüne şimdi yarım bardak su içtim 11de tekrar test yapicam

Eklentiler

• IMG_20200713_201237.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar testim bu şekilde ancak dünkü kasık ağrısı akıntı gibi belirtilerin hiç biri yok. Normal mi sizlerin nasıl oluyor?

Eklentiler

• D777B505-205C-4A66-B0E4-8C5F47A90E38.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 44
Amin cnm çok perişanım. Hayırlısını dilemistim demek hayırlısı buymuş. Hamile olduğunu biliyorsun ama kese boş çok zormuş çok
Canim benim seni çok iyi anliyorum başımdan geçmiş biri olarak
Yolk saç oluşmamişsa yapacak bişey yok malesef ben 10 haftaua kadar direndim
Bir günde 4 doktor gezdim
Çok zor biliyorum ama tevekkül edecez
Bi doktor bana demişdi ki elimde sihirli bi degnekle can versem bu çoçuk engelli doğar emin ol
Son doktor da olmayan bir cani var etmek allah mahsus demişdi
Benim için bu laf son noktaydi

Çok kötüyüm cnm. Kabul etmek öyle zor ki. Doktor alalım dedi ben bir hafta daha beklemek istiyorum dedim. Umut yok biliyorum ama yine de biraz daha beklemek istiyorum. Sen genetik test falan yaptırdın mi sebep neymis. Bnm 2.defa yasayisim bu. Hamileyim ama bebek yok Allah kimseye vermesin

Canim kararini etkilemek istemem
3. Kizimi 8. Hafta sonunda kalp atisini duydum
Eger sana saglik acisindan bi zarari yoksa biraz bekleyebilirsin
Tabi en dogru karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…