Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evdeki kuzulara sarılıp Kesinlikle bekle içinde en ufak soru işareti acaba mi kalmasın
Yaptırdım parça patolajidede gitti kuzum denecek tek şey allahın taktiri

Siz de embriyo görünüyor muydu benm kesenin içinde bebek olsa bekleyecem ama yok. Yine de bekleyecem 3 4 gün.
7+5 falandi bebek yoktu
Ben israrla beklicem dedim. 1 hafta sonra gittim bebegide kalp atisinida gordum
Hatta doktor bana, niye bu kadar inat ediyorsun alalim keseyi demisti.
Ben Rabbime sigindim, 10 haftaya kadar beklicektim.
Simdi 2 bucuk yasinda yanimda prensesim

Evdeki kuzulara sarılıp
Kesinlikle bekle içinde en ufak soru işareti acaba mi kalmasın
Yaptırdım parça patolajidede gitti kuzum denecek tek şey allahın taktiri
Sonuç ne çıktı . Ağlamaktan iyice kafam gözüm şişti. Gözlerim görmemeye başladı. Eşim de yok yanımda. İş gereği başka şehire gitti.

ArdaArda Dur canim bekle bakalim bi hafta daha, bu kadar uzme kendini bebek olsa kalp atisi duymasan o daha zor olacakti,demekki bunda da var bi hayr. Bak ben 5 ay icinde 3 kimyasal gecirdim. Demekki rizki yokmus, bugun olmazsa yarin olur. Sen bu kadar cok uzulursen olacagi varsa da olmaz, bi dur sabret. Bize soylemesi kolay gibi dusunme cogumuzun basidan gecti benzer seyler cok iyi anliyoruz seni, Rabbim hayirli saglikli olacak ise nasip etsin.

Canım benim kendini üzme Rabbim hakkında hayırlısını versinAllahtan ümit kesilmez inş bi daha gittiğinde kesede sağlıklı bi bebiş vardır. Ama boşsa Rabbim böyle takdir etti de tevekkül et. Derdi veren dermanıda verir İnşaAllah. Dualarım seninle cnm

Allah razı olsun. 2.kez aynı oluyor bu sefer umitlenmistim. Ama hayırlısı tabi. Hamilesin ama bebek yok çok garip bir durum. Rabbime sığındım.Hayirlisini ve sagliklisini dilemistim. Demekki böyle uygun görüldü.

Canım inşaAllah bu sefer Rabbim salihlerden sağlıklı yakışıklı bi erkek evlat nasip eder

Gerçekten öyle katılıyorum canım
Benimde 2 kimyasalım oldu insan çok üzülüyor yaşarken çok zor ama Rabbim gönlünü edecektir eminim muhakkak sabretmek zor ama inşaAllah sonu güzel olacaktır ❣ ArdaArda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…