- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.961
Siz de embriyo görünüyor muydu benm kesenin içinde bebek olsa bekleyecem ama yok. Yine de bekleyecem 3 4 gün.Canim kararini etkilemek istemem
3. Kizimi 8. Hafta sonunda kalp atisini duydum
Eger sana saglik acisindan bi zarari yoksa biraz bekleyebilirsin
Tabi en dogru karar senin
Kesinlikle bekle içinde en ufak soru işareti acaba mi kalmasınÇok kötüyüm cnm. Kabul etmek öyle zor ki. Doktor alalım dedi ben bir hafta daha beklemek istiyorum dedim. Umut yok biliyorum ama yine de biraz daha beklemek istiyorum. Sen genetik test falan yaptırdın mi sebep neymis. Bnm 2.defa yasayisim bu. Hamileyim ama bebek yok Allah kimseye vermesin
7+5 falandi bebek yoktuSiz de embriyo görünüyor muydu benm kesenin içinde bebek olsa bekleyecem ama yok. Yine de bekleyecem 3 4 gün.
Kesinlikle bunu yaşayanlar var beklemeden bilemezsin inşallah sen duyarsın kuzumCanim kararini etkilemek istemem
3. Kizimi 8. Hafta sonunda kalp atisini duydum
Eger sana saglik acisindan bi zarari yoksa biraz bekleyebilirsin
Tabi en dogru karar senin
Benim yolk saç yoktu hiç oluşmadıSiz de embriyo görünüyor muydu benm kesenin içinde bebek olsa bekleyecem ama yok. Yine de bekleyecem 3 4 gün.
Yolk saç ne demek hocam anlamadimBenim yolk saç yoktu hiç oluşmadı
Ama kese büyüyordu
İns duyarimKesinlikle bunu yaşayanlar var beklemeden bilemezsin inşallah sen duyarsın kuzum
Bekleyeyim diyorum zaten. Ama az önce tanıdık bir doktorla yazmistim 3 4 gün bekle gel dedi zehirleme yapmasın dediEvdeki kuzulara sarılıp
Kesinlikle bekle içinde en ufak soru işareti acaba mi kalmasın
Yaptırdım parça patolajidede gitti kuzum denecek tek şey allahın taktiri
Sonuç ne çıktı . Ağlamaktan iyice kafam gözüm şişti. Gözlerim görmemeye başladı. Eşim de yok yanımda. İş gereği başka şehire gitti.Evdeki kuzulara sarılıp
Kesinlikle bekle içinde en ufak soru işareti acaba mi kalmasın
Yaptırdım parça patolajidede gitti kuzum denecek tek şey allahın taktiri
Yani kesenin içindeki kesecik varlığı embriyonun yani bebeğin oluşacağına işaretYolk saç ne demek hocam anlamadim
İkimizde sağlıkliyiz şans diyelim herkesin başına gelebilirSonuç ne çıktı . Ağlamaktan iyice kafam gözüm şişti. Gözlerim görmemeye başladı. Eşim de yok yanımda. İş gereği başka şehire gitti.
Allah sabır versin inş güzel haberler alırsınızSonuç ne çıktı . Ağlamaktan iyice kafam gözüm şişti. Gözlerim görmemeye başladı. Eşim de yok yanımda. İş gereği başka şehire gitti.
Hayır canım ekimde deneme yapıcam nasipse, kendimi tanımak için bu ay başladım testlere bu attıklarım ilk testlerim ay olarakCanim sen deneme yapicak misin?
Kızlar korktuğum başıma geldi boş gebelik yaşiyormuşum. Kesede embriyo yok dedi doktorultrasyona yolladı orda da bir şey cikmadi. oysaki hep sağlıklı ve hayırlısını istemiştim. Çok kötüyüm. Dünyam başıma yıkıldı.2.kez aynı şeyi yaşıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Hiç iyi dglm.
Allah razı olsun. 2.kez aynı oluyor bu sefer umitlenmistim. Ama hayırlısı tabi. Hamilesin ama bebek yok çok garip bir durum. Rabbime sığındım.Hayirlisini ve sagliklisini dilemistim. Demekki böyle uygun görüldü.Canım benim kendini üzme Rabbim hakkında hayırlısını versinAllahtan ümit kesilmez inş bi daha gittiğinde kesede sağlıklı bi bebiş vardır. Ama boşsa Rabbim böyle takdir etti de tevekkül et. Derdi veren dermanıda verir İnşaAllah. Dualarım seninle cnm
Canım inşaAllah bu sefer Rabbim salihlerden sağlıklı yakışıklı bi erkek evlat nasip ederMerhaba hanımlar. Ben yıllardır takip ediyorum bu sayfayı. en baştan da her şeyi okuyup takip ettim. 3. kızımı bu sayfayı takip ederken hamile kaldım. Doktor takibi ve çatlama iğnesiyle. Rabbim 3. Kızımı nasip etti. Kızım doğduktan sonra uzun süre girmeyince sayfaya şifre ve kullanıcı hesabımı unuttum bu yeni hesapla tekrar takibe başladım sizi. @Ikra meyra
Kızlarına hamileyken bende o dönem hamileydim. K Khvekokusu20iwashereonce ogullarına hamile kaldı bazı yöntemlerle bana umut oldu. Son bir kez denemeye karar verdik bizde.Bende uzun süredir vücudumu tanıma maksadıyla yumurtlama takibimi akıntıyla tam gününü yakalıyordum. Bu ay deneme yapmak istiyorum yardımınızı bekliyorum. Hepimiz muradımıza ereriz inşallah
Gerçekten öyle katılıyorum canımArdaArda Dur canim bekle bakalim bi hafta daha, bu kadar uzme kendini bebek olsa kalp atisi duymasan o daha zor olacakti,demekki bunda da var bi hayr. Bak ben 5 ay icinde 3 kimyasal gecirdim. Demekki rizki yokmus, bugun olmazsa yarin olur. Sen bu kadar cok uzulursen olacagi varsa da olmaz, bi dur sabret. Bize soylemesi kolay gibi dusunme cogumuzun basidan gecti benzer seyler cok iyi anliyoruz seni, Rabbim hayirli saglikli olacak ise nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?