Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar en alttakini şimdi yaptım, yine pik ilk testi 17:00da yapmıştım ikincisini 20:00 şuan sabah 5 :00 yine pik

Eklentiler

• IMG_20200714_051802.webp
    20 KB · Görüntüleme: 67
İnşallah cnm Allah sabır versin bunu yaşayanlara gerçekten zormuş.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Lütfen moralini bozma, güçlü olmaya çalış. Senin için en hayırlısı neyse o olsun..

Canim önceki boş gebelikmiydi
Boş değildi kese içinde bir şeyler vardı ama kalbi çalışmamisti. Dün rüya gördüm. Birbirine sarmaş dolaş olmuş bir sürü siyah yılanı göbeğin üzerine bırakıyorlar ve bir kova yoğurt mayalamisim ertesi gün bakıyorum yoğurt mayalanmamis yeşile çalan renkte süt oluşmuş. Ruyasiz iş olmuyor gerçekten. Daha öncede bunların rüyasını görmüştüm.

Bebek varsa bekle bencede benim arkadasimin 7.haftadan sonra duyuluyo kalp atisi

Yorumlarınızı bekliyorum. Pik olmuş gibi son test. Son testten sonra 1 cay bardağı sıvı aldım sadece 2 saate tekrar yapmayı düsünüyorum. Geçen haftadan Gynox vajinal duş siparişim bu gün içinde gelicek denildi gelmeden çatlamaz inşallah sizleri takip ederken her şey kolay geliyordu ya

Eklentiler

• 20200714_131607.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 67
2 saat sonraki testte belli olur cnm, muhtemelen biraz daha koyulasacak

Canim muhtemelen biraz daha koyulasicak
Aman ha sivi olayina cok cok dikkat et.
InsAllah Rabbim rast getirir, seninde 3 kizdan sonra bi oglun olur.
Canim vakit gecirmeden dualara basla
313 fatiha
313 ayetel kursu
1001 ihlas suresi
Okuyabildigin kadar Rabbi hebli mines salihin cek

Yorumun heyecanlandırdı beni. Aminnnn aminnnn güzel dileklerin için dualara hemen başlıyorum. Çok sağol Rabbim razı olsun hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…