- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.981
Canim Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda Allah gönlündekini verir.Sonuç ne çıktı . Ağlamaktan iyice kafam gözüm şişti. Gözlerim görmemeye başladı. Eşim de yok yanımda. İş gereği başka şehire gitti.
Amin canım inşallahCanım inşaAllah bu sefer Rabbim salihlerden sağlıklı yakışıklı bi erkek evlat nasip eder
Teşekkür ederim sağ olasın amin.Canim Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda Allah gönlündekini verir.
İnşallah cnm Allah sabır versin bunu yaşayanlara gerçekten zormuş.Gerçekten öyle katılıyorum canım
Benimde 2 kimyasalım oldu insan çok üzülüyor yaşarken çok zor ama Rabbim gönlünü edecektir eminim muhakkak sabretmek zor ama inşaAllah sonu güzel olacaktır ❣ArdaArda
Çok kötüyüm cnm. Kabul etmek öyle zor ki. Doktor alalım dedi ben bir hafta daha beklemek istiyorum dedim. Umut yok biliyorum ama yine de biraz daha beklemek istiyorum. Sen genetik test falan yaptırdın mi sebep neymis. Bnm 2.defa yasayisim bu. Hamileyim ama bebek yok Allah kimseye vermesin
Google den giris yap canimDosya ekle işlevsiz açılmıyor. Testleri paylaşamıyorum
Amin cnm teşekkür ederim. Hayırlısını versin rabbim her seyinÇok geçmiş olsun arkadaşım. Lütfen moralini bozma, güçlü olmaya çalış. Senin için en hayırlısı neyse o olsun..
Canim önceki boş gebelikmiydiAmin cnm teşekkür ederim. Hayırlısını versin rabbim her seyin
Boş değildi kese içinde bir şeyler vardı ama kalbi çalışmamisti. Dün rüya gördüm. Birbirine sarmaş dolaş olmuş bir sürü siyah yılanı göbeğin üzerine bırakıyorlar ve bir kova yoğurt mayalamisim ertesi gün bakıyorum yoğurt mayalanmamis yeşile çalan renkte süt oluşmuş. Ruyasiz iş olmuyor gerçekten. Daha öncede bunların rüyasını görmüştüm.Canim önceki boş gebelikmiydi
Hemen deniyorum canımGoogle den giris yap canim
Uygulamadan olmuyo
Bebek varsa bekle bencede benim arkadasimin 7.haftadan sonra duyuluyo kalp atisiBoş değildi kese içinde bir şeyler vardı ama kalbi çalışmamisti. Dün rüya gördüm. Birbirine sarmaş dolaş olmuş bir sürü siyah yılanı göbeğin üzerine bırakıyorlar ve bir kova yoğurt mayalamisim ertesi gün bakıyorum yoğurt mayalanmamis yeşile çalan renkte süt oluşmuş. Ruyasiz iş olmuyor gerçekten. Daha öncede bunların rüyasını görmüştüm.
2 saat sonraki testte belli olur cnm, muhtemelen biraz daha koyulasacakYorumlarınızı bekliyorum. Pik olmuş gibi son test. Son testten sonra 1 cay bardağı sıvı aldım sadece 2 saate tekrar yapmayı düsünüyorum. Geçen haftadan Gynox vajinal duş siparişim bu gün içinde gelicek denildi gelmeden çatlamaz inşallahsizleri takip ederken her şey kolay geliyordu ya
Canim muhtemelen biraz daha koyulasicakYorumlarınızı bekliyorum. Pik olmuş gibi son test. Son testten sonra 1 cay bardağı sıvı aldım sadece 2 saate tekrar yapmayı düsünüyorum. Geçen haftadan Gynox vajinal duş siparişim bu gün içinde gelicek denildi gelmeden çatlamaz inşallahsizleri takip ederken her şey kolay geliyordu ya
Yorumun için sağol canım❤ inşallah dediğin gibi olur.sonucu paylaşıcam yapınca2 saat sonraki testte belli olur cnm, muhtemelen biraz daha koyulasacak
Allah bi de erkek nasıp etsin inşallah canimYorumun için sağol canım❤ inşallah dediğin gibi olur.sonucu paylaşıcam yapınca
Yorumun heyecanlandırdı beni. Aminnnn aminnnn güzel dileklerin içinCanim muhtemelen biraz daha koyulasicak
Aman ha sivi olayina cok cok dikkat et.
InsAllah Rabbim rast getirir, seninde 3 kizdan sonra bi oglun olur.
Canim vakit gecirmeden dualara basla
313 fatiha
313 ayetel kursu
1001 ihlas suresi
Okuyabildigin kadar Rabbi hebli mines salihin cek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?