Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkadaslar buvun aldim bunu adetim bir iki gune biter dogru mu almisim 14 tane var icinde hepsini bu ay mi kullanayim yoksa yarim bu ay yarim onumuzdeki ay mi yardim lutfen zaman yaklastikca heyecan basiyo vallahi

Eklentiler

• 20200714_140758.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 43
Hiç düzenli yapamıyorum sıvıya dikkat edemiyorum yanlışlıkla su içiyorum yada tuvalete gidiyorum testi bi türlü yapamıyorum kendimi dövesim geliyor ya
Acaba yine kaçırdım mı ? Yoksa yarın tekrar bi test daha yapayımmı

Bugun adetin kacinci gunu ve kac gunde bir adet oluyorsun

Merhaba arkadaslar buvun aldim bunu adetim bir iki gune biter dogru mu almisim 14 tane var icinde hepsini bu ay mi kullanayim yoksa yarim bu ay yarim onumuzdeki ay mi yardim lutfen zaman yaklastikca heyecan basiyo vallahi
Canim yarisini kullan bu ay, bak bakalim kuruluk falan yapicak mi
Eger kuruluk yaparsa birak kullanmayi

28 günde bi adet oluyorum. Son adet tarihim 5 temmuz
Bugün 12.gün cnm . Acaba kaçırdım mı ?
Bi kac gun daha yap ama nolur siviya cok dikkat et
Ben tam 1 sene test yaptim, cok susuz kaldim ama degdi.
Bisey istiyorsak biraz dikkat etmeliyiz tamam bunlar sebep veren Allah
Bizde elimizden geleni yapmaliyiz

Allah razı olsun canım tmm İnşaAllah birkaç gün daha yaparım . Geçen ayda öyle oldu sanırım yumurtam erken çatlıyor . Gelecek ayda memlekette olacaz sanırım. yine kaçırım . Bu ay olsun artık istiyordum kısmet artık

Bu arada Rabbim sana ve bebişe sağlık versin. Bebişini sağsalim kucağına alırsın İnşaAllah hayırlı evlat olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…