Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar bu pik kaç saat sürüyor yaw, dün akşam 5te pik gördüm ondan öncesindende haberim yok test yapmamıştım, şimdi yaptım yine pik bi çatlayamadı hemen hemen 24 saat olacak benm tuttuğuma göre öncesini bilmediğim halde

Hayirlisiyla nasip etsin Rabbim insAllah

Herkeste degisiyo canim kiminin 3 4 saat, kiminin 2 gun

son testi yeni yaptım. Önceki testte yayilma olmuş. Yayılmadan önceki koyulukla aynı mı dersiniz. Yoksa pik olmuşmu.

Eklentiler

• 20200714_154247.webp
    14 KB · Görüntüleme: 54
Evet heptenda susuzluktan kurudum ya 4 saat üstüne filanda test yapıyorum bişiy olmaz dimi ama şimdi çatlama illaki yaklaşmıştır 3 saate indiriyim onu
Canım bu 3 4 saat arasında bişey yiyor musun ? Ekmek parçası olur meyve olur . Yoksa sadece yarım bardak su sonra hiçbirşey yemeyip içmiyor musun? Ben bu testde zorlanıyorumda yanlış yapmış olmim

Sanki ayni gibi canim
Pik oldugu zaman testte ilk once t cizgisi cikiyo
Bende test yaptıgimda ona dikat ediyorum. Bu ve bundan önceki testi yaparken ilk çizgide hemen hafifte olsa belirdi. 1 çay bardağı su içtim. Ne derseniz öyle hareket edicem. Tavsiyen nedir

Bende test yaptıgimda ona dikat ediyorum. Bu ve bundan önceki testi yaparken ilk çizgide hemen hafifte olsa belirdi. 1 çay bardağı su içtim. Ne derseniz öyle hareket edicem. Tavsiyen nedir
Canim tavsiyem teste devam etmen
Daha onceki aylar testlerini bilseydim ne kadar koyulasiyo diye daha cok fikir olusurdu.
3 saat sonra yine test yap canim

Canim tavsiyem teste devam etmen
Daha onceki aylar testlerini bilseydim ne kadar koyulasiyo diye daha cok fikir olusurdu.
3 saat sonra yine test yap canim
Tmm canım 3 saatte bir test yaparım. Ben akıntı takibi yaptım daha önce test kullanmadım. Vücudumu tanıdığım kadarıyla bu gece yada sabaha akıntım sıvıdan koyu kıvam ve peşine beyaza dönecek. Koyu kivamda olunca şu anki bel ve kasık ağrım bitiyor sanırsam o zaman çatlıyor. Çok sağol yardımın için❤

Rabbim rast getirsin insAllah
O kadar cok istiyorum ki burda ki herkesin bi oglu olmasini, hepiniz her zaman duamdasiniz
Kurban oldugum yeter ki ol desin

Rabbim rast getirsin insAllah
O kadar cok istiyorum ki burda ki herkesin bi oglu olmasini, hepiniz her zaman duamdasiniz
Kurban oldugum yeter ki ol desin
Amin canım. Allah razı olsun duaların kabul olsun.
Burda ki herkes bir birine eminimki kalpten dua ediyordur
ben de hep dua ediyorum Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu tatmayı. Sen de sağ salim en salihinden oğlunu kocağına alırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…