- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.021
Hayirlisiyla nasip etsin Rabbim insAllahAllah razı olsun canım tmm İnşaAllah birkaç gün daha yaparım . Geçen ayda öyle oldu sanırım yumurtam erken çatlıyor . Gelecek ayda memlekette olacaz sanırım. yine kaçırım . Bu ay olsun artık istiyordum kısmet artık
Amin canim Allah razi olsunBu arada Rabbim sana ve bebişe sağlık versin. Bebişini sağsalim kucağına alırsın İnşaAllah hayırlı evlat olsun inş❣
Herkeste degisiyo canim kiminin 3 4 saat, kiminin 2 gunKizlar bu pik kaç saat sürüyor yaw, dün akşam 5te pik gördüm ondan öncesindende haberim yok test yapmamıştım, şimdi yaptım yine pik bi çatlayamadı hemen hemen 24 saat olacak benm tuttuğuma göre öncesini bilmediğim halde
He benmki uzun sürüyo galiba dün akşam 5ten beri test yapıyorum hep aynıHerkeste degisiyo canim kiminin 3 4 saat, kiminin 2 gun
Demek ki canimHe benmki uzun sürüyo galiba dün akşam 5ten beri test yapıyorum hep aynı
Evet heptenda susuzluktan kurudum yaDemek ki canim
Sen yine takibe devam et bakalim ne kadar surede catlama olucak
3 saatte yap canimEvet heptenda susuzluktan kurudum ya4 saat üstüne filanda test yapıyorum bişiy olmaz dimi ama şimdi çatlama illaki yaklaşmıştır 3 saate indiriyim onu
Amin canim Allah razi olsun
Darisi sizlere insAllah
Sanki ayni gibi canimson testi yeni yaptım. Önceki testte yayilma olmuş. Yayılmadan önceki koyulukla aynı mı dersiniz. Yoksa pik olmuşmu.
InsAllah canimAmin canım benim bana ve isteyen herkese İnşaAllah
Benim bi kızım var inş bu defa hayırlısıyla sağlıklı oğlum olur
Canım bu 3 4 saat arasında bişey yiyor musun ? Ekmek parçası olur meyve olur . Yoksa sadece yarım bardak su sonra hiçbirşey yemeyip içmiyor musun? Ben bu testde zorlanıyorumda yanlış yapmış olmimEvet heptenda susuzluktan kurudum ya4 saat üstüne filanda test yapıyorum bişiy olmaz dimi ama şimdi çatlama illaki yaklaşmıştır 3 saate indiriyim onu
Bende test yaptıgimda ona dikat ediyorum. Bu ve bundan önceki testi yaparken ilk çizgide hemen hafifte olsa belirdi. 1 çay bardağı su içtim. Ne derseniz öyle hareket edicem. Tavsiyen nedirSanki ayni gibi canim
Pik oldugu zaman testte ilk once t cizgisi cikiyo
Tamam cnm kullanayim bakayim iNsallah yapmaz kuruluk temizler en azindan tesekkurlerEskilerden bi arkadasi bi kac ay etkilemisti
Bi kac gun kullan fark edersin zaten
Canim tavsiyem teste devam etmenBende test yaptıgimda ona dikat ediyorum. Bu ve bundan önceki testi yaparken ilk çizgide hemen hafifte olsa belirdi. 1 çay bardağı su içtim. Ne derseniz öyle hareket edicem. Tavsiyen nedir
Rica ederim canimTamam cnm kullanayim bakayim iNsallah yapmaz kuruluk temizler en azindan tesekkurler
Tmm canım 3 saatte bir test yaparım. Ben akıntı takibi yaptım daha önce test kullanmadım. Vücudumu tanıdığım kadarıyla bu gece yada sabaha akıntım sıvıdan koyu kıvam ve peşine beyaza dönecek. Koyu kivamda olunca şu anki bel ve kasık ağrım bitiyor sanırsam o zaman çatlıyor. Çok sağol yardımın için❤Canim tavsiyem teste devam etmen
Daha onceki aylar testlerini bilseydim ne kadar koyulasiyo diye daha cok fikir olusurdu.
3 saat sonra yine test yap canim
Rabbim rast getirsin insAllahTmm canım 3 saatte bir test yaparım. Ben akıntı takibi yaptım daha önce test kullanmadım. Vücudumu tanıdığım kadarıyla bu gece yada sabaha akıntım sıvıdan koyu kıvam ve peşine beyaza dönecek. Koyu kivamda olunca şu anki bel ve kasık ağrım bitiyor sanırsam o zaman çatlıyor. Çok sağol yardımın için❤
Amin canım. Allah razı olsun duaların kabul olsun.Rabbim rast getirsin insAllah
O kadar cok istiyorum ki burda ki herkesin bi oglu olmasini, hepiniz her zaman duamdasiniz
Kurban oldugum yeter ki ol desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?