- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.041
Amin canim Allah razi olsunAmin canım. Allah razı olsun duaların kabul olsun.
Burda ki herkes bir birine eminimki kalpten dua ediyordur
ben de hep dua ediyorum Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu tatmayı. Sen de sağ salim en salihinden oğlunu kocağına alırsın inşallah canım
Bana catlamis gibi geldi hafif silinme var sankiSon durum böyle kasık ağrısıyla beraber
Sizi takip ederken her şey kolay yapılır geliyordu. Çok zormuş emin olmak ne yapsam bilemedim şimdi. 2 saatte tekrar yapsam testi kaçırırmıyımBana catlamis gibi geldi hafif silinme var sanki
Yok 2 saate yap yine kesinlesir zaten ne oldugu, insan sasiriyor ne yapacagini gercektenSizi takip ederken her şey kolay yapılır geliyordu. Çok zormuş emin olmak ne yapsam bilemedim şimdi. 2 saatte tekrar yapsam testi kaçırırmıyım3 cicek annesi de bir baksın.
Tamam canım❤Yok 2 saate yap yine kesinlesir zaten ne oldugu, insan sasiriyor ne yapacagini gercekten
Amiiinnnnnnnnn inşallahAllah razi olsun canim.
Kurban oldugum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Canim sanki ayni gibi yaSizi takip ederken her şey kolay yapılır geliyordu. Çok zormuş emin olmak ne yapsam bilemedim şimdi. 2 saatte tekrar yapsam testi kaçırırmıyım3 cicek annesi de bir baksın.
Hic yasamadim canim, hayirlisi olsun hakkindaArkadaşlar emzirme döneminde adeti 5 gün geciken var mı bende genelde iki üç gün gecikebiliyor bir kere geçtiğimiz kış 1 hafta 10gun gecikmisti.Ondan dolayı normaldir diye düşünüyorum ama bugün 5gun oldu dünden önceki gün leke geldi tmm oldum dedim iki gündür bekliyorum gelen giden yok
Amin canım ama pek şüpheye mahal bir durum yok ve adet olacak gibiyim ayni.Ama beyaz ve şeffaf akıntı geliyor habire.Hic yasamadim canim, hayirlisi olsun hakkinda
O zaman yarım saate testi tekrarlayınca belli olur mu. Son yaptığım testten sonra yarım bardak ayran içtim. Aldıgim tek sıvı buydu. Diğer aya inşallah kalmaz canımCanim sanki ayni gibi ya
Ben emin olamadim
Testin ne kadar koyu oluyo en fazla bilmiyorum ki net bisey diyeyim
Bence sen takibe devam et
En fazla diger aya kalir, risk almaktan iyidir
Yapinca bakalim canimO zaman yarım saate testi tekrarlayınca belli olur mu. Son yaptığım testten sonra yarım bardak ayran içtim. Aldıgim tek sıvı buydu. Diğer aya inşallah kalmaz canım
Amiiinnnnnnnnn inşallah
Testin hala pik 3 saate bir sıvı alımına dikat ederk yapmaya devam et canımKızlar dün akşam 5ten beriki testlerim en alttakini şimdi yaptım halen pik görünüyor değilmi, tecrübeli arkadaşlar yorum lütfenmerakla bekliyorum silinme olmasını ama silinme olunca nasıl anlayacağım çatlamış halde ne kadar duruyor orda yumurtam diye bi el atıverin bana
Aynen canım. Keşke dememek için elimden geleni yapmak istiyorum. Yardımlarınızla yol izlicem inşallahYapinca bakalim canim
Gecen bi arkadasin ozelden testlerine baktim pik olmadan acildi, zaten deneme yapmicakti.
O pik oldu bitti diye dusundu.
Ertesi gun tekrar test yapmasini istedim ve testi pik olmustu.
O yuzden sabirla ve dikkatle yapmak gerekir
Yok kız bişiy yemiyprum yemnle kilo verdm teste başlayalı su yok yemek yok doğru sonuç alim sonra deneme yapacağım ay yanilmim die grevdeyim resmenCanım bu 3 4 saat arasında bişey yiyor musun ? Ekmek parçası olur meyve olur . Yoksa sadece yarım bardak su sonra hiçbirşey yemeyip içmiyor musun? Ben bu testde zorlanıyorumda yanlış yapmış olmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?