Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canim Allah razi olsun

Son durum böyle kasık ağrısıyla beraber

Eklentiler

• 20200714_193820.webp
    13 KB · Görüntüleme: 57
Sizi takip ederken her şey kolay yapılır geliyordu. Çok zormuş emin olmak ne yapsam bilemedim şimdi. 2 saatte tekrar yapsam testi kaçırırmıyım 3 cicek annesi de bir baksın.
Yok 2 saate yap yine kesinlesir zaten ne oldugu, insan sasiriyor ne yapacagini gercekten

Sizi takip ederken her şey kolay yapılır geliyordu. Çok zormuş emin olmak ne yapsam bilemedim şimdi. 2 saatte tekrar yapsam testi kaçırırmıyım 3 cicek annesi de bir baksın.
Canim sanki ayni gibi ya
Ben emin olamadim
Testin ne kadar koyu oluyo en fazla bilmiyorum ki net bisey diyeyim
Bence sen takibe devam et
En fazla diger aya kalir, risk almaktan iyidir

Arkadaşlar emzirme döneminde adeti 5 gün geciken var mı bende genelde iki üç gün gecikebiliyor bir kere geçtiğimiz kış 1 hafta 10gun gecikmisti.Ondan dolayı normaldir diye düşünüyorum ama bugün 5gun oldu dünden önceki gün leke geldi tmm oldum dedim iki gündür bekliyorum gelen giden yok

Hic yasamadim canim, hayirlisi olsun hakkinda

Canim sanki ayni gibi ya
Ben emin olamadim
Testin ne kadar koyu oluyo en fazla bilmiyorum ki net bisey diyeyim
Bence sen takibe devam et
En fazla diger aya kalir, risk almaktan iyidir
O zaman yarım saate testi tekrarlayınca belli olur mu. Son yaptığım testten sonra yarım bardak ayran içtim. Aldıgim tek sıvı buydu. Diğer aya inşallah kalmaz canım

O zaman yarım saate testi tekrarlayınca belli olur mu. Son yaptığım testten sonra yarım bardak ayran içtim. Aldıgim tek sıvı buydu. Diğer aya inşallah kalmaz canım
Yapinca bakalim canim
Gecen bi arkadasin ozelden testlerine baktim pik olmadan acildi, zaten deneme yapmicakti.
O pik oldu bitti diye dusundu.
Ertesi gun tekrar test yapmasini istedim ve testi pik olmustu.
O yuzden sabirla ve dikkatle yapmak gerekir

Kızlar dün akşam 5ten beriki testlerim en alttakini şimdi yaptım halen pik görünüyor değilmi, tecrübeli arkadaşlar yorum lütfen merakla bekliyorum silinme olmasını ama silinme olunca nasıl anlayacağım çatlamış halde ne kadar duruyor orda yumurtam diye bi el atıverin bana

Eklentiler

• IMG_20200714_214713.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 49
Testin hala pik 3 saate bir sıvı alımına dikat ederk yapmaya devam et canım

Yapinca bakalim canim
Gecen bi arkadasin ozelden testlerine baktim pik olmadan acildi, zaten deneme yapmicakti.
O pik oldu bitti diye dusundu.
Ertesi gun tekrar test yapmasini istedim ve testi pik olmustu.
O yuzden sabirla ve dikkatle yapmak gerekir
Aynen canım. Keşke dememek için elimden geleni yapmak istiyorum. Yardımlarınızla yol izlicem inşallah

Canım bu 3 4 saat arasında bişey yiyor musun ? Ekmek parçası olur meyve olur . Yoksa sadece yarım bardak su sonra hiçbirşey yemeyip içmiyor musun? Ben bu testde zorlanıyorumda yanlış yapmış olmim
Yok kız bişiy yemiyprum yemnle kilo verdm teste başlayalı su yok yemek yok doğru sonuç alim sonra deneme yapacağım ay yanilmim die grevdeyim resmen sadece su içiyom aralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…