Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sizi takip ederken her şey kolay yapılır geliyordu. Çok zormuş emin olmak ne yapsam bilemedim şimdi. 2 saatte tekrar yapsam testi kaçırırmıyım 3 cicek annesi de bir baksın.
Valla ben de aynı fikirdeyim asla emin olamıyorum hep su içtim mi acaba tedirginliği yaşıyorum. Keşke buradaki arkadaşlar gerçek hayatta yanımızda olabilseler

Evet canim hâlâ pik
Catlama oldugu zaman o t cizgisi cok az bisey acilicak, cok silinme olmicak
Bu arada yemek yiyebilirsin ama corba ve kavun , karpuzdan uzak dur

Valla ben de aynı fikirdeyim asla emin olamıyorum hep su içtim mi acaba tedirginliği yaşıyorum. Keşke buradaki arkadaşlar gerçek hayatta yanımızda olabilseler
Allah hepsinden razı olsun. Hepimizin isteği duası aynı olunca bir birimizi daha iyi anlayabiliyoruz. Normal hayyatta bizi anlayacak pek kimse yok

Allah hepsinden razı olsun. Hepimizin isteği duası aynı olunca bir birimizi daha iyi anlayabiliyoruz. Normal hayyatta bizi anlayacak pek kimse yok
Hayaller bir olunca insan herkese karsi sorumluluk hissediyor, yoksa ici rahat etmiyor, Allah hepimizi sevindirsin insallah

Son durum böyle. Teste tek bakarken açilma var gibi ama testler kurudukça butünuyle bakinca aklım karıştı. Ayrıda atayım sizde

Eklentiler

• 20200714_224117.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…