- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.061
Bende iyiyim canım
Valla ben de aynı fikirdeyim asla emin olamıyorum hep su içtim mi acaba tedirginliği yaşıyorum. Keşke buradaki arkadaşlar gerçek hayatta yanımızda olabilselerSizi takip ederken her şey kolay yapılır geliyordu. Çok zormuş emin olmak ne yapsam bilemedim şimdi. 2 saatte tekrar yapsam testi kaçırırmıyım3 cicek annesi de bir baksın.
Yemek de mi yememek gerekiyorYok kız bişiy yemiyprum yemnle kilo verdm teste başlayalı su yok yemek yok doğru sonuç alim sonra deneme yapacağım ay yanilmim die grevdeyim resmensadece su içiyom aralarda
Evet canim hâlâ pikKızlar dün akşam 5ten beriki testlerim en alttakini şimdi yaptım halen pik görünüyor değilmi, tecrübeli arkadaşlar yorum lütfenmerakla bekliyorum silinme olmasını ama silinme olunca nasıl anlayacağım çatlamış halde ne kadar duruyor orda yumurtam diye bi el atıverin bana
Biz de elimizden geldigince yardimci oluruz insAllahAynen canım. Keşke dememek için elimden geleni yapmak istiyorum. Yardımlarınızla yol izlicem inşallah
Allah hepsinden razı olsun. Hepimizin isteği duası aynı olunca bir birimizi daha iyi anlayabiliyoruz. Normal hayyatta bizi anlayacak pek kimse yokValla ben de aynı fikirdeyim asla emin olamıyorum hep su içtim mi acaba tedirginliği yaşıyorum. Keşke buradaki arkadaşlar gerçek hayatta yanımızda olabilseler
Hayaller bir olunca insan herkese karsi sorumluluk hissediyor, yoksa ici rahat etmiyor, Allah hepimizi sevindirsin insallahAllah hepsinden razı olsun. Hepimizin isteği duası aynı olunca bir birimizi daha iyi anlayabiliyoruz. Normal hayyatta bizi anlayacak pek kimse yok
Çokk sağoll, yapim madem ben 3 saatte birTestin hala pik 3 saate bir sıvı alımına dikat ederk yapmaya devam et canım
Tamam atıcam buraya devamlı gözün üzerimde olsunEvet canim hâlâ pik
Catlama oldugu zaman o t cizgisi cok az bisey acilicak, cok silinme olmicak
Bu arada yemek yiyebilirsin ama corba ve kavun , karpuzdan uzak dur
Gerçekten öyle o kadar istiyorumki cinsiyetimi öğrwnince burdaa oğluş geliyor diyip deneyimlermi burdakilerle paylaşmak, Allah hepinizden razı olsunHayaller bir olunca insan herkese karsi sorumluluk hissediyor, yoksa ici rahat etmiyor, Allah hepimizi sevindirsin insallah
Uykuya dalana kadar buralardayim. Uyursamda kusura bakmayinTamam atıcam buraya devamlı gözün üzerimde olsun
Ne kusuru aşkolsun, yarın görür yorumlarsınUykuya dalana kadar buralardayim. Uyursamda kusura bakmayin
InsAllah o da olur Rabbimin izniyleGerçekten öyle o kadar istiyorumki cinsiyetimi öğrwnince burdaa oğluş geliyor diyip deneyimlermi burdakilerle paylaşmak, Allah hepinizden razı olsun
Yok cnm benim kesinleşti. 22 haftalık oldum bileBende iyiyim canımen son seninle konusmus uz o zamanlar bebis daha minnak mıs kesinleşti değil mi erkekti seninki
Etrafındakilere pipi usg si isteseydin Dr den,
Masallah saglikla kucagina al insAllahYok cnm benim kesinleşti. 22 haftalık oldum bile
Sağol canım benimMasallah saglikla kucagina al insAllah
Aynen canimNe kusuru aşkolsun, yarın görür yorumlarsın
Allah razı olsun canım benim 2gun sonra gidicem.insallah yaa Rabbim inşallah gönlümüzdekini nasip ederKaragullu ne zman doktora gideceksin canım benim dualarım sen ve diger isteye in tüm arkadaşlarıma ve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?