- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.081
Hayırlı haberlerle gel inş senin hamileliğin erkek belirtileri gibi geçiyor inşanlah ta öyledir.Allah razı olsun canım benim 2gun sonra gidicem.insallah yaa Rabbim inşallah gönlümüzdekini nasip eder
Canim teste gore acilma var ama tam pik olmadi bana gore testlerin.Son durum böyle. Teste tek bakarken açilma var gibi ama testler kurudukça butünuyle bakinca aklım karıştı. Ayrıda atayım sizde
Ben senin paylastigin tum testlerin ekran goruntusunu aldim kuruma olmadan karsilastirayim diyeTek olarakta böyle
L Laladunya sen ne fikirdesin canimCanim teste gore acilma var ama tam pik olmadi bana gore testlerin.
Bak diger arkadas paylasiyor ya onun ki net pik
Sen acele etme bence bu ay devam et, eger acilmaya devam ederse kalir yok tekrar koyulasir ve sen deneme yapmis olursan sıkınti olur
Benim fikrimce acele etme, hem ilk kez yapiyormussun tanirsin kendini
Ama teste devam et
Tamam canım. Ben 3 saate mi tekrar yapayım yoksa 2 saat mi olsun. ama siz uyursanız nasil yol izlerimBen senin paylastigin tum testlerin ekran goruntusunu aldim kuruma olmadan karsilastirayim diye
Dedigim gibi gecen ki ardasimin ki gibi olursa sıkınti olur
Canim 2 saat sonra yapTamam canım. Ben 3 saate mi tekrar yapayım yoksa 2 saat mi olsun. ama siz uyursanız nasil yol izlerim
Canim benimde 2 gun suruyordu piklerimKızlar bide şey sorcam bu benim pik 24 saati bile geçti, uzun süre pik olması iyi birşeymi kötümü, pik kısa sürse çatlama olsa dahamı iyi,
Peki sence çatlama olunca ilk silinmeyi değerlendirmek gerekiyoya ilişki için eşimle bazen plan proje yazpıyoruzda aklımıza ne geldiCanim benimde 2 gun suruyordu piklerim
Sadece bir kac defa 1 gun surdu
Sıkıntili bi durum degil yani
Canim tam emin olursan catlama saatinden 3 4 saat oncesi de olurPeki sence çatlama olunca ilk silinmeyi değerlendirmek gerekiyoya ilişki için eşimle bazen plan proje yazpıyoruzda aklımıza ne geldidiyozki şimdi çatlama olduğunda ne kadar sürdüğünü bilsek, ilk silinmede değilde çatlamanın biteceği saatlerde tek ilişki olsa, eğer döllenecekse y spermler erken gideceği için döllense, kızlar gidemeden çat. Süresi bitse böylelikle kızlarda döllenemez hamile kalamam o ay mantıklımı
Girmişsindir ayrıntılıya gözün aydınYok cnm benim kesinleşti. 22 haftalık oldum bile
Tmm 2 saatte tekrarlicam testi canım. Benim dört beş aydır akintı takibim hiç yaniltmadı beni. Çatladı diye tahmin ettiğim günden hep saydım 14.günün sonunda adet oldum. Şu an iş ciddiye binince tüm bildiklerimden emin olamıyorum. Normalde kasik ağrım gündüz çok vardı şu an hafifledi ama geçmedi. Sıvı akintı gündüz çoktu şuan az ama devam ediyor. Rabbim yardımcım olsun en geç sabaha çatlamış olması gerekirdi normalde.çok sağol yardımın içinCanim 2 saat sonra yap
Canimsin valla insAllah uyumadan bekleyebilirim ama cok zor
Buyuk ihtimal sabah ta devam ediceksin testlere
Ben senin yerinde olsam 2 saat sonra ki testim yine aciksa uyurum, saatimi erkene kurup kalkip ilk idrari yapip yarim bardak su icip 3 saat sonra test yaparim
Senin icinden ne geciyo canim
Aşkolsun yani beraber emin olacazda çatlama süremden burdaCanim tam emin olursan catlama saatinden 3 4 saat oncesi de olur
Ki boyle oglu olanlarda oldu
İnşallahhhhbende kasımda deneme yapcam inş erkek senesiii serüvenini kaçırmamGirmişsindir ayrıntılıya gözün aydınsen bizm grupta var mısın Kasım anneleri?
Sağlıkla gelsin oğlusun.. Bu sene erkek senesi..
Ahaha inşaallahİnşallahhhhbende kasımda deneme yapcam inş erkek senesiii serüvenini kaçırmam
İnşallahhhhbende kasımda deneme yapcam inş erkek senesiii serüvenini kaçırmam
Ekim ekim pardonGirmişsindir ayrıntılıya gözün aydınsen bizm grupta var mısın Kasım anneleri?
Sağlıkla gelsin oğlusun.. Bu sene erkek senesi..
Doktora bekleyelim demiştim ama bu psikolojiye daha fazla dayanamiyorum. Yarın tatil ama perşembe günü kürtaj için özel bir hastaneden sıra aldım. Son kez bir daha bakacaklar ve ona göre karar verecekler. Zaten karın ve kasık ağrılarım başladı midem de aşırı bulanıyor. Doktorum zehirleme yapabilir gecikme Perşembe gel bakalım dedi. Ümidimi kestim Rabbim büyük. Veren de alan da o. Kürtajdan çok korkuyorum.ArdaArda mesajları tam okuyamadım nasıl oldun doktor ne dedi inşanlah rabbim emeğini boşa çıkarmaz
Kuzum ben catladigini dusunuyorum, ama bence deneme yapmasin bu ay
32Bu arada yaşlarınız kaç hitap şeklimi belirleyemiyorum cevap yazarken yahuben 22 yaşındayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?