Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Son durum böyle. Teste tek bakarken açilma var gibi ama testler kurudukça butünuyle bakinca aklım karıştı. Ayrıda atayım sizde
Canim teste gore acilma var ama tam pik olmadi bana gore testlerin.
Bak diger arkadas paylasiyor ya onun ki net pik
Sen acele etme bence bu ay devam et, eger acilmaya devam ederse kalir yok tekrar koyulasir ve sen deneme yapmis olursan sıkınti olur
Benim fikrimce acele etme, hem ilk kez yapiyormussun tanirsin kendini
Ama teste devam et

L Laladunya sen ne fikirdesin canim

Ben senin paylastigin tum testlerin ekran goruntusunu aldim kuruma olmadan karsilastirayim diye
Dedigim gibi gecen ki ardasimin ki gibi olursa sıkınti olur
Tamam canım. Ben 3 saate mi tekrar yapayım yoksa 2 saat mi olsun. ama siz uyursanız nasil yol izlerim

Kızlar bide şey sorcam bu benim pik 24 saati bile geçti, uzun süre pik olması iyi birşeymi kötümü, pik kısa sürse çatlama olsa dahamı iyi,

Tamam canım. Ben 3 saate mi tekrar yapayım yoksa 2 saat mi olsun. ama siz uyursanız nasil yol izlerim
Canim 2 saat sonra yap
Canimsin valla insAllah uyumadan bekleyebilirim ama cok zor
Buyuk ihtimal sabah ta devam ediceksin testlere
Ben senin yerinde olsam 2 saat sonra ki testim yine aciksa uyurum, saatimi erkene kurup kalkip ilk idrari yapip yarim bardak su icip 3 saat sonra test yaparim
Senin icinden ne geciyo canim

Canim benimde 2 gun suruyordu piklerim
Sadece bir kac defa 1 gun surdu
Sıkıntili bi durum degil yani
Peki sence çatlama olunca ilk silinmeyi değerlendirmek gerekiyoya ilişki için eşimle bazen plan proje yazpıyoruzda aklımıza ne geldi diyozki şimdi çatlama olduğunda ne kadar sürdüğünü bilsek, ilk silinmede değilde çatlamanın biteceği saatlerde tek ilişki olsa, eğer döllenecekse y spermler erken gideceği için döllense, kızlar gidemeden çat. Süresi bitse böylelikle kızlarda döllenemez hamile kalamam o ay mantıklımı

Canim tam emin olursan catlama saatinden 3 4 saat oncesi de olur
Ki boyle oglu olanlarda oldu

Tmm 2 saatte tekrarlicam testi canım. Benim dört beş aydır akintı takibim hiç yaniltmadı beni. Çatladı diye tahmin ettiğim günden hep saydım 14.günün sonunda adet oldum. Şu an iş ciddiye binince tüm bildiklerimden emin olamıyorum. Normalde kasik ağrım gündüz çok vardı şu an hafifledi ama geçmedi. Sıvı akintı gündüz çoktu şuan az ama devam ediyor. Rabbim yardımcım olsun en geç sabaha çatlamış olması gerekirdi normalde.çok sağol yardımın için

Canim tam emin olursan catlama saatinden 3 4 saat oncesi de olur
Ki boyle oglu olanlarda oldu
Aşkolsun yani beraber emin olacazda çatlama süremden burda spermler yumurtaya kaç saatte gidiyor bi öğrenemedimki o kadar saat önce yapsak bence çok mantikli giderse erkek gidip tutacak, kızlar gidemeden çatlama bitecek hamilede kalamicam, ne iyi olurdu

ArdaArda mesajları tam okuyamadım nasıl oldun doktor ne dedi inşanlah rabbim emeğini boşa çıkarmaz
Doktora bekleyelim demiştim ama bu psikolojiye daha fazla dayanamiyorum. Yarın tatil ama perşembe günü kürtaj için özel bir hastaneden sıra aldım. Son kez bir daha bakacaklar ve ona göre karar verecekler. Zaten karın ve kasık ağrılarım başladı midem de aşırı bulanıyor. Doktorum zehirleme yapabilir gecikme Perşembe gel bakalım dedi. Ümidimi kestim Rabbim büyük. Veren de alan da o. Kürtajdan çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…