- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.101
Bi abla daha
30Bi abla daha
Kuzum bu ay sana tecrube olsun, ben catladigini dusundum ama emin olmadan deneme yapmak riskli, gec olsun erkek olsunTmm 2 saatte tekrarlicam testi canım. Benim dört beş aydır akintı takibim hiç yaniltmadı beni. Çatladı diye tahmin ettiğim günden hep saydım 14.günün sonunda adet oldum. Şu an iş ciddiye binince tüm bildiklerimden emin olamıyorum. Normalde kasik ağrım gündüz çok vardı şu an hafifledi ama geçmedi. Sıvı akintı gündüz çoktu şuan az ama devam ediyor. Rabbim yardımcım olsun en geç sabaha çatlamış olması gerekirdi normalde.çok sağol yardımın için
Canim gec olsun gonlundeki olsunTmm 2 saatte tekrarlicam testi canım. Benim dört beş aydır akintı takibim hiç yaniltmadı beni. Çatladı diye tahmin ettiğim günden hep saydım 14.günün sonunda adet oldum. Şu an iş ciddiye binince tüm bildiklerimden emin olamıyorum. Normalde kasik ağrım gündüz çok vardı şu an hafifledi ama geçmedi. Sıvı akintı gündüz çoktu şuan az ama devam ediyor. Rabbim yardımcım olsun en geç sabaha çatlamış olması gerekirdi normalde.çok sağol yardımın için
Olabilir belkide catlamistir, ben emin olamadim tam pik olmadigi icinKuzum ben catladigini dusunuyorum, ama bence deneme yapmasin bu ay
Ruhum genc canisiBi abla daha
Rabbim hepinizin gonlune gore versin insAllahAşkolsun yani beraber emin olacazda çatlama süremden burdaspermler yumurtaya kaç saatte gidiyor bi öğrenemedimki o kadar saat önce yapsak bence çok mantikli giderse erkek gidip tutacak, kızlar gidemeden çatlama bitecek hamilede kalamicam, ne iyi olurdu
33 den selamlarBu arada yaşlarınız kaç hitap şeklimi belirleyemiyorum cevap yazarken yahuben 22 yaşındayımmm
Eğer çatlamışsa geçmi kalmış oluyorum canım. Farkettiğim bir diger şeyde son yaptığım testten önceki 2 testte t ve c nerdeyse aynı anda koyulaşmıştı. Son yaptığım testte ilk c sonrada t koyulaştı.Kuzum ben catladigini dusunuyorum, ama bence deneme yapmasin bu ay
Gec kalirsin canimEğer çatlamışsa geçmi kalmış oluyorum canım. Farkettiğim bir diger şeyde son yaptığım testten önceki 2 testte t ve c nerdeyse aynı anda koyulaşmıştı. Son yaptığım testte ilk c sonrada t koyulaştı.
Aynen cnm gec kalmis olursunEğer çatlamışsa geçmi kalmış oluyorum canım. Farkettiğim bir diger şeyde son yaptığım testten önceki 2 testte t ve c nerdeyse aynı anda koyulaşmıştı. Son yaptığım testte ilk c sonrada t koyulaştı.
Kalırsa eylüle kalır muhtemelen. Kurbandan sonra memlekete gidicektik rabbim nasip ederseKuzum bu ay sana tecrube olsun, ben catladigini dusundum ama emin olmadan deneme yapmak riskli, gec olsun erkek olsun
Vardir cnm hayirli bi zamaniKalırsa eylüle kalır muhtemelen. Kurbandan sonra memlekete gidicektik rabbim nasip edersenasip
Canim moralini hic bozmaKalırsa eylüle kalır muhtemelen. Kurbandan sonra memlekete gidicektik rabbim nasip edersenasip
Ben pikken denedim, catlama olmadan, 2 saat sonra catladi bakalim ne cikacakPeki sence çatlama olunca ilk silinmeyi değerlendirmek gerekiyoya ilişki için eşimle bazen plan proje yazpıyoruzda aklımıza ne geldidiyozki şimdi çatlama olduğunda ne kadar sürdüğünü bilsek, ilk silinmede değilde çatlamanın biteceği saatlerde tek ilişki olsa, eğer döllenecekse y spermler erken gideceği için döllense, kızlar gidemeden çat. Süresi bitse böylelikle kızlarda döllenemez hamile kalamam o ay mantıklımı
Rabbim nasibine hayirli saglikli bi erkek evlat yazar insallah canim,Doktora bekleyelim demiştim ama bu psikolojiye daha fazla dayanamiyorum. Yarın tatil ama perşembe günü kürtaj için özel bir hastaneden sıra aldım. Son kez bir daha bakacaklar ve ona göre karar verecekler. Zaten karın ve kasık ağrılarım başladı midem de aşırı bulanıyor. Doktorum zehirleme yapabilir gecikme Perşembe gel bakalım dedi. Ümidimi kestim Rabbim büyük. Veren de alan da o. Kürtajdan çok korkuyorum.
İnşallah canım ALLAH razı olsun. Bakalım saat 2 gibi testin durumuna göre açılmışsa bırakır yatarım bu ay es geçerim. koyuysa devam edeyim miCanim moralini hic bozma
Gecen sene martta niyetlendim bu sene nisanda hamile kaldim tam 13 ay
Sonu guzel olsun da insAllah bekle bisey olmaz
Evet canim koyuysa uyumadan devam etİnşallah canım ALLAH razı olsun. Bakalım saat 2 gibi testin durumuna göre açılmışsa bırakır yatarım bu ay es geçerim. koyuysa devam edeyim mi
Tamam canımEvet canim koyuysa uyumadan devam et
Degilse de sabah yine test yap mutlaka deneme olmasa da fikir olsun
Amin inş. Daha öncede dedim ya cinsiyetin önemi kalmamıştı benim için. Ne bileyim tuhaf bir şey ama hamilelikten sonra erkek olsun diyesim pek gelmedi. Sağlıklı olsun hayırlı olsun dedim hep. Hayırlısı böyleymiş demekki.Rabbim nasibine hayirli saglikli bi erkek evlat yazar insallah canim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?