Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar Rabbim hepinizin yardimcisi olsun
O kadar iyi anliyorum ki sizi, aylarca sabahlara kadar eski sayfalari okudum. Eskiden oglu olanlarin neredeyse butun mesajlarini tek tek okudum
Oyle cok stres yaptim ki 10 kilo aldim.
Kurban oldugum emeklerinizin karsiligini versin insAllah

Canim nefsine agir gelen hakkina hayirli olandir
Senin icin de ne hayirliysa Rabbim onu nasip etsin insAllah

Canim nefsine agir gelen hakkina hayirli olandir
Senin icin de ne hayirliysa Rabbim onu nasip etsin insAllah
Amin cnm ins. İlk öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı. Ve dedim ki Rabbim kul olmak ne kadar zor bir şeymiş, sabretmek ne kadar agirmis dedim ağladım. Hastanenin lavabosuna kitledim kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama hayırlısinin bu olduğunu biliyorum sabrediyorum. Şu an biraz daha iyiyim.

Hep iyi ol canim
Rabbim bizler icin en dogrusunu bilir
Ondan gelene hamd olsun

Aminnn canım inşallah
Aynılarını yaptım bende. okumadığım mesaj sayılıdır kalmadı desem yeridir.
oğlu olanların yaptıkları herşeyi okudum not aldım. Rabbim gönlümüzdekini ömrümüze nasip etsin inşallah

Allah hepsinden razı olsun. Hepimizin isteği duası aynı olunca bir birimizi daha iyi anlayabiliyoruz. Normal hayyatta bizi anlayacak pek kimse yok
Aynen allah bin kere razı olsun kimi hamile kimi hamile kalmaya çalışıyor çoğunun evde zaten bebekleri var ama yine de zaman ayırıp yardım ediyorlar. Gerçekten gönlümüz bir allah hepimize nasip etsin inş sağlıklı ve hayırlı evlatlar tabi öncelikle

Yok kız bişiy yemiyprum yemnle kilo verdm teste başlayalı su yok yemek yok doğru sonuç alim sonra deneme yapacağım ay yanilmim die grevdeyim resmen sadece su içiyom aralarda
Ben bazen kızıma bişeyler hazırlarken yanlışlıkla ağzıma atıp yiyorum tekrar 3 saat bekliyorum
Rabbim senin ve diğer arkadaşların yardımcısı olsun gönlüne göre versin inş

Ben bazen kızıma bişeyler hazırlarken yanlışlıkla ağzıma atıp yiyorum tekrar 3 saat bekliyorum
Rabbim senin ve diğer arkadaşların yardımcısı olsun gönlüne göre versin inş
Çok kritik saatlerdeyim çatlamam an meselesiii o yuzden pür dikkatim yoksa kesin unutur yer içerdim bişiyler

Küçük bir operasyon o kürtaj canım belliki rabbim böyle nasip görmüş sen üzülme hakında hayırlısı olsun inşallah rabbim kucagını bir oğluşla doldururda bugünleride unutursun

Uyumuşsunuzdur ama yinede atayım. Son durum böyle. Açılma bir önceki teste göre yok gibi. Akıntı ve ağrıya bakarsam ya çatladı ya çatlamak üzere.

Eklentiler

• 20200715_005330.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 58
Canım sen neler yapmıştın sayfayı sürekli okuyorum fakat tam hatırlayamadım testin kısamı sürüyordu pikken mi denemiştin

En alttakini şimdi yaptım . Sanki tekrar koyulaşıyor . Arkadaşlar rica etsem gündüz bi yorum yaparmısnz? Teste devam edeyim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…