- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.121
Canim nefsine agir gelen hakkina hayirli olandirAmin inş. Daha öncede dedim ya cinsiyetin önemi kalmamıştı benim için. Ne bileyim tuhaf bir şey ama hamilelikten sonra erkek olsun diyesim pek gelmedi. Sağlıklı olsun hayırlı olsun dedim hep. Hayırlısı böyleymiş demekki.
Amin cnm ins. İlk öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı. Ve dedim ki Rabbim kul olmak ne kadar zor bir şeymiş, sabretmek ne kadar agirmis dedim ağladım. Hastanenin lavabosuna kitledim kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama hayırlısinin bu olduğunu biliyorum sabrediyorum. Şu an biraz daha iyiyim.Canim nefsine agir gelen hakkina hayirli olandir
Senin icin de ne hayirliysa Rabbim onu nasip etsin insAllah
Hep iyi ol canimAmin cnm ins. İlk öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı. Ve dedim ki Rabbim kul olmak ne kadar zor bir şeymiş, sabretmek ne kadar agirmis dedim ağladım. Hastanenin lavabosuna kitledim kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama hayırlısinin bu olduğunu biliyorum sabrediyorum. Şu an biraz daha iyiyim.
Aminnn canım inşallahKizlar Rabbim hepinizin yardimcisi olsun
O kadar iyi anliyorum ki sizi, aylarca sabahlara kadar eski sayfalari okudum. Eskiden oglu olanlarin neredeyse butun mesajlarini tek tek okudum
Oyle cok stres yaptim ki 10 kilo aldim.
Kurban oldugum emeklerinizin karsiligini versin insAllah
Aynen allah bin kere razı olsun kimi hamile kimi hamile kalmaya çalışıyor çoğunun evde zaten bebekleri var ama yine de zaman ayırıp yardım ediyorlar. Gerçekten gönlümüz bir allah hepimize nasip etsin inş sağlıklı ve hayırlı evlatlar tabi öncelikleAllah hepsinden razı olsun. Hepimizin isteği duası aynı olunca bir birimizi daha iyi anlayabiliyoruz. Normal hayyatta bizi anlayacak pek kimse yok
Amin canim aminnnAminnn canım inşallah
Aynılarını yaptım bende. okumadığım mesaj sayılıdır kalmadı desem yeridir.
oğlu olanların yaptıkları herşeyi okudum not aldım. Rabbim gönlümüzdekini ömrümüze nasip etsin inşallah
Zaman geçsede bi öğrensek senide hayirlisiylaBen pikken denedim, catlama olmadan, 2 saat sonra catladi bakalim ne cikacak
Ben bazen kızıma bişeyler hazırlarken yanlışlıkla ağzıma atıp yiyorumYok kız bişiy yemiyprum yemnle kilo verdm teste başlayalı su yok yemek yok doğru sonuç alim sonra deneme yapacağım ay yanilmim die grevdeyim resmensadece su içiyom aralarda
Çok kritik saatlerdeyim çatlamam an meselesiii o yuzden pür dikkatimBen bazen kızıma bişeyler hazırlarken yanlışlıkla ağzıma atıp yiyorumtekrar 3 saat bekliyorum
Rabbim senin ve diğer arkadaşların yardımcısı olsun gönlüne göre versin inş
Bende kız senesi sanıyor dum ama evet bende kasım anneleri grubundayımGirmişsindir ayrıntılıya gözün aydınsen bizm grupta var mısın Kasım anneleri?
Sağlıkla gelsin oğlusun.. Bu sene erkek senesi..
Küçük bir operasyon o kürtaj canım belliki rabbim böyle nasip görmüş sen üzülme hakında hayırlısı olsun inşallahDoktora bekleyelim demiştim ama bu psikolojiye daha fazla dayanamiyorum. Yarın tatil ama perşembe günü kürtaj için özel bir hastaneden sıra aldım. Son kez bir daha bakacaklar ve ona göre karar verecekler. Zaten karın ve kasık ağrılarım başladı midem de aşırı bulanıyor. Doktorum zehirleme yapabilir gecikme Perşembe gel bakalım dedi. Ümidimi kestim Rabbim büyük. Veren de alan da o. Kürtajdan çok korkuyorum.
Canım sen neler yapmıştın sayfayı sürekli okuyorum fakat tam hatırlayamadım testin kısamı sürüyordu pikken mi denemiştinKizlar Rabbim hepinizin yardimcisi olsun
O kadar iyi anliyorum ki sizi, aylarca sabahlara kadar eski sayfalari okudum. Eskiden oglu olanlarin neredeyse butun mesajlarini tek tek okudum
Oyle cok stres yaptim ki 10 kilo aldim.
Kurban oldugum emeklerinizin karsiligini versin insAllah
Canim hafif silinme oldu denedik ertesi gun tekrar cok koyu pik oldu.Canım sen neler yapmıştın sayfayı sürekli okuyorum fakat tam hatırlayamadım testin kısamı sürüyordu pikken mi denemiştin
Canim sen bir kac gun devam et.Eki Görüntüle 2662678
En alttakini şimdi yaptım . Sanki tekrar koyulaşıyor . Arkadaşlar rica etsem gündüz bi yorum yaparmısnz? Teste devam edeyim değil mi
Canim.baska test yaptin miUyumuşsunuzdur ama yinede atayım. Son durum böyle. Açılma bir önceki teste göre yok gibi. Akıntı ve ağrıya bakarsam ya çatladı ya çatlamak üzere.
Yok yapmadım. 10 gibi yaparım. Son attığım testten emin olamayınca yapmadım dahaCanim.baska test yaptin mi
Iyi yapmissin canimYok yapmadım. 10 gibi yaparım. Son attığım testten emin olamayınca yapmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?