Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar bişey soracaktım . Son adet tarihim 5 temmuzdu . Pikken deneme olmuştu. Adet günüme 4 5 gün var . Şimdi gebeliktesti yaptım negatif çıktı. Gebelik yoktur artık değil mi

Selam kızlar ben de 2 sene önce bu forumdaydım. Burda arkadaşlarla devam edıyorduk ama sanırım herkes değişmiş şimdi. Bende ilk defa girdim 2 senedir. Allah gönlünüze göre versin insallah

Selam kızlar ben de 2 sene önce bu forumdaydım. Burda arkadaşlarla devam edıyorduk ama sanırım herkes değişmiş şimdi. Bende ilk defa girdim 2 senedir. Allah gönlünüze göre versin insallah
Amin canım senin de Allah gönlüne göre versin insallah

Kızlar çatlama olmuş mu. 1. Saat 15.00 2. Saat gece 01.00 3. Bu sabah 10. 00
Canım bence gece 01de olan testte deneme yapsaydın çok iyi olurmuş ama nasip kısmet bence de bidaha deneme olmasın riskli olur diye düşünüyorum bende
Canım testini 2 3 saate bir sıvıya dikkat ederek tekrar yap t çizgisi hafif silinince deneme yap derim ben
Arkadaşlar bişey soracaktım . Son adet tarihim 5 temmuzdu . Pikken deneme olmuştu. Adet günüme 4 5 gün var . Şimdi gebeliktesti yaptım negatif çıktı. Gebelik yoktur artık değil mi
Canım deneme üzerinden kaç gün geçmiş oluyor? Umarım gönlünden geçen nasip olur

Canım tamam sadece yarım bardak su içtim 12 de başka sıvı almadım. Saat 3te tekrar yapacağım. Peki benim testim pik olmuş mu şu anda yani. Artı eşimle yaklaşık 5-6gündür birlikte olmuyoruz.

Canım tamam sadece yarım bardak su içtim 12 de başka sıvı almadım. Saat 3te tekrar yapacağım. Peki benim testim pik olmuş mu şu anda yani. Artı eşimle yaklaşık 5-6gündür birlikte olmuyoruz.
Evet canım testin pik şuan
Ne kadar zamandır takip yapıyorsun daha koyu pik gördün mü daha önce?

Canım deneme üzerinden kaç gün geçmiş oluyor? Umarım gönlünden geçen nasip olur
[/QUOTE]

9 gün geçti cnm
Amin canım benim seninde gönlüne göre versin inş

9 gün geçti cnm
Amin canım benim seninde gönlüne göre versin inş

Canim soylentiler o kadar cok ki
Burundaki mor damar
Kiz cocugu erkek gibiyse arkasi kiz
Gobek deligi falan, hic biri bizde tutmuyo
Mor damar benm çevremdeki hetkeste tutuyo, eltimde dahil, bende dahil eltimin büyüğün burnunda var erkek peşide erkek oldu küçükken benmde varmış kardeşim erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…