- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.881
Yumurta 24 saat ömrü var evet ama belirli bi saatten sonra ortam asidiklesiyor. 12 saat sonra diyorlar fakat, biz burda maksimum 5 6 diyoruzOffffçatlayınca 24 saat kalmıyor muydu ki neden risk oluyor
Peki çatlama öncesi 1 gece önce ilişki olmuştu onun tutma ihtimali nedirYumurta 24 saat ömrü var evet ama belirli bi saatten sonra ortam asidiklesiyor. 12 saat sonra diyorlar fakat, biz burda maksimum 5 6 diyoruz
Önü işte hiç bilemiyorum Allah bilir, keşke dün gece de bi ilişki olsaymış.Peki çatlama öncesi 1 gece önce ilişki olmuştu onun tutma ihtimali nedir
Çok üzüldüm tüh,,Önü işte hiç bilemiyorum Allah bilir, keşke dün gece de bi ilişki olsaymış.
Üzülme ne olursa olsun yine nasipte ki olacak, biz ne yapsak bosÇok üzüldüm tüh,,
Belli olmaz canimArkadaşlar bişey soracaktım . Son adet tarihim 5 temmuzdu . Pikken deneme olmuştu. Adet günüme 4 5 gün var . Şimdi gebeliktesti yaptım negatif çıktı. Gebelik yoktur artık değil mi
Amin canım senin de Allah gönlüne göre versin insallahSelam kızlar ben de 2 sene önce bu forumdaydım. Burda arkadaşlarla devam edıyorduk ama sanırım herkes değişmiş şimdi. Bende ilk defa girdim 2 senedir. Allah gönlünüze göre versin insallah
Belli olmaz canim
Canım bence gece 01de olan testte deneme yapsaydın çok iyi olurmuş ama nasip kısmet bence de bidaha deneme olmasın riskli olur diye düşünüyorum bendeKızlar çatlama olmuş mu. 1. Saat 15.00 2. Saat gece 01.00 3. Bu sabah 10. 00
Canım testini 2 3 saate bir sıvıya dikkat ederek tekrar yap t çizgisi hafif silinince deneme yap derim benKızlar İstanbul dan yeni geldim onun için bugün yapabildim son adet tarihim 13 temmuz. Testimi yorumlar mısınız ne zaman değerlendirelim.fikirleriniz benim için çok önemli.afedersiniz tuvalette beyaz yumurta alına benzer akıntı gördüm. Bir de bu ay antidepresana başladım etkiler mi bilmiyoum
Canım deneme üzerinden kaç gün geçmiş oluyor? Umarım gönlünden geçen nasip olurArkadaşlar bişey soracaktım . Son adet tarihim 5 temmuzdu . Pikken deneme olmuştu. Adet günüme 4 5 gün var . Şimdi gebeliktesti yaptım negatif çıktı. Gebelik yoktur artık değil mi
Canım tamam sadece yarım bardak su içtim 12 de başka sıvı almadım. Saat 3te tekrar yapacağım. Peki benim testim pik olmuş mu şu anda yani. Artı eşimle yaklaşık 5-6gündür birlikte olmuyoruz.Canım bence gece 01de olan testte deneme yapsaydın çok iyi olurmuş ama nasip kısmet bence de bidaha deneme olmasın riskli olur diye düşünüyorum bende
Canım testini 2 3 saate bir sıvıya dikkat ederek tekrar yap t çizgisi hafif silinince deneme yap derim ben
Canım deneme üzerinden kaç gün geçmiş oluyor? Umarım gönlünden geçen nasip olur
Evet canım testin pik şuanCanım tamam sadece yarım bardak su içtim 12 de başka sıvı almadım. Saat 3te tekrar yapacağım. Peki benim testim pik olmuş mu şu anda yani. Artı eşimle yaklaşık 5-6gündür birlikte olmuyoruz.
Canım bence gece 01de olan testte deneme yapsaydın çok iyi olurmuş ama nasip kısmet bence de bidaha deneme olmasın riskli olur diye düşünüyorum bende
Canım testini 2 3 saate bir sıvıya dikkat ederek tekrar yap t çizgisi hafif silinince deneme yap derim ben
Canım deneme üzerinden kaç gün geçmiş oluyor? Umarım gönlünden geçen nasip olur
Mor damar benm çevremdeki hetkeste tutuyo, eltimde dahil, bende dahil eltimin büyüğün burnunda var erkek peşide erkek oldu küçükken benmde varmış kardeşim erkekCanim soylentiler o kadar cok ki
Burundaki mor damar
Kiz cocugu erkek gibiyse arkasi kiz
Gobek deligi falan, hic biri bizde tutmuyo
Daha çıkmaz canım boşa stres yapma kendine9 gün geçti cnm
Amin canım benim seninde gönlüne göre versin inş
Hayır canım görmedim ilk yapıyorum bu ay. Ama geçen aya nazaran bugünlerde olacağını tahmin etmiştim.Evet canım testin pik şuan
Ne kadar zamandır takip yapıyorsun daha koyu pik gördün mü daha önce?
Mor damar derken canım nasıl birşeyMor damar benm çevremdeki hetkeste tutuyo, eltimde dahil, bende dahil eltimin büyüğün burnunda var erkek peşide erkek oldu küçükken benmde varmış kardeşim erkek
Daha çıkmaz canım boşa stres yapma kendineçok sağol canım isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?