Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlarrr bunu şimdi yaptım 16.00 daha da koyulaşır mı bu çatlasa da artık rahatlıcam beklemekten çatladım yahu

Eklentiler

• IMG_20200727_160827.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar merhaba,nasılsınız?
Ben yumu büyütsün diye günde 2 tane incir yiyorum sizce hergün yemenin bir sakıncası olur mu? Belirli günler mi yemek gerekir aranızda bu konuda fikri olan yazabilir mi lütfen

kızlar merhaba aşırı şekilde ödem oluyor vücudum resmen şişti Nefes almakta bile zorlanıyorum şuan tam 8+2 haftalık oldum hem midem bulanıyor hem şiştim ne yapsam bilmiyorum

kızlar merhaba aşırı şekilde ödem oluyor vücudum resmen şişti Nefes almakta bile zorlanıyorum şuan tam 8+2 haftalık oldum hem midem bulanıyor hem şiştim ne yapsam bilmiyorum
Niye öyle oldu acaba ya daha çok erken cnm tuzlumu çok.yiyorsun yada sıcaklardan oluyor vücudun alıyor demekki ama doktorla konus istersen bir yol gösterir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…