Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar merhaba,nasılsınız?
Ben yumu büyütsün diye günde 2 tane incir yiyorum sizce hergün yemenin bir sakıncası olur mu? Belirli günler mi yemek gerekir aranızda bu konuda fikri olan yazabilir mi lütfen
Ben adetin bittiği günden 4 yada 5 gün kaynatip aç karınla suyunu içiyorum. Diğer günler yemiyorum. Gün içinde öğün olarak yediğiniz için bilgim yok.

Kızlar çatlama olmuş mu. 1. Saat 15.00 2. Saat gece 01.00 3. Bu sabah 10. 00

Eklentiler

• IMG_20200728_112125.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 74
Yaaa gece mi diyorsunuz çok mutlu oldum dünden önceki gece deneme olmuştu bugün deneyim diyorum yarın da dwneme yapsam mı acaba
Saat 1 de siliklesme olmus tekrar yapma derim ben asidik oluyor çünkü vücut bende deneme yapıyorum tutmuyor bu ay deneme yapamadım esum isteydi 3 cu denemem olacaktı olmadı bana burda çok yardımci oldular bende onlardan öğrendim

Kızlar İstanbul dan yeni geldim onun için bugün yapabildim son adet tarihim 13 temmuz. Testimi yorumlar mısınız ne zaman değerlendirelim.fikirleriniz benim için çok önemli.afedersiniz tuvalette beyaz yumurta alına benzer akıntı gördüm. Bir de bu ay antidepresana başladım etkiler mi bilmiyoum

Eklentiler

• IMG_20200728_114612.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 67
Pik olmuş ben 4 saatte bir denedim anca geceden sonra çatladı. Arkadaşlar daha iyi bilir ama deneme yapılır sanıyorum

2 yada 3 saatte bi test yap sıvıya çok dikkat et, ilk silinme de olsun ilişki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…