- 31 Ağustos 2018
- 286
- 431
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.861
Ben adetin bittiği günden 4 yada 5 gün kaynatip aç karınla suyunu içiyorum. Diğer günler yemiyorum. Gün içinde öğün olarak yediğiniz için bilgim yok.Kızlar merhaba,nasılsınız?
Ben yumu büyütsün diye günde 2 tane incir yiyorum sizce hergün yemenin bir sakıncası olur mu? Belirli günler mi yemek gerekir aranızda bu konuda fikri olan yazabilir mi lütfen
Limonlu su odem attirir canim tansiyon falan yoksa onu tuketebilirsjn
İnş geçer kuzum ya çok zorlamaz seni doktorumla gorus bi yol gösterir sana inşallah
[/QUOTE inşallah geçer
2 ci teste siliklesme çatlama başlamış benceKızlar çatlama olmuş mu. 1. Saat 15.00 2. Saat gece 01.00 3. Bu sabah 10. 00
Yaaa gece mi diyorsunuz çok mutlu oldum2 ci teste siliklesme çatlama başlamış bence
Saat 1 de siliklesme olmus tekrar yapma derim ben asidik oluyor çünkü vücut bende deneme yapıyorum tutmuyor bu ay deneme yapamadım esum isteydi 3 cu denemem olacaktı olmadı bana burda çok yardımci oldular bende onlardan öğrendimYaaa gece mi diyorsunuz çok mutlu oldumdünden önceki gece deneme olmuştu bugün deneyim diyorum yarın da dwneme yapsam mı acaba
Pik olmuş ben 4 saatte bir denedim anca geceden sonra çatladı. Arkadaşlar daha iyi bilir ama deneme yapılır sanıyorumKızlar İstanbul dan yeni geldim onun için bugün yapabildim son adet tarihim 13 temmuz. Testimi yorumlar mısınız ne zaman değerlendirelim.fikirleriniz benim için çok önemli.afedersiniz tuvalette beyaz yumurta alına benzer akıntı gördüm. Bir de bu ay antidepresana başladım etkiler mi bilmiyoum
2 kız bi anne var o iyi anlıyor ona yazsana bi cevep verir hemenPik olmuş ben 4 saatte bir denedim anca geceden sonra çatladı. Arkadaşlar daha iyi bilir ama deneme yapılır sanıyorum
4saat sonra tekrar mı deneyeyimPik olmuş ben 4 saatte bir denedim anca geceden sonra çatladı. Arkadaşlar daha iyi bilir ama deneme yapılır sanıyorum
Tamam canım sağol2 kız bi anne var o iyi anlıyor ona yazsana bi cevep verir hemen
Ama 3 saat sonra yine yap hafif siliklesme olursa çatlama başlamış oluyorTamam canım sağol
2 yada 3 saatte bi test yap sıvıya çok dikkat et, ilk silinme de olsun ilişki.Kızlar İstanbul dan yeni geldim onun için bugün yapabildim son adet tarihim 13 temmuz. Testimi yorumlar mısınız ne zaman değerlendirelim.fikirleriniz benim için çok önemli.afedersiniz tuvalette beyaz yumurta alına benzer akıntı gördüm. Bir de bu ay antidepresana başladım etkiler mi bilmiyoum
Evet bana da öyle demişlerdi4saat sonra tekrar mı deneyeyim
Canımm benim silinme oldu ama dün gece olamadı maalesef bugün deneme yapayım mı2 yada 3 saatte bi test yap sıvıya çok dikkat et, ilk silinme de olsun ilişki.
Bende senden biseyler kapmisim2 yada 3 saatte bi test yap sıvıya çok dikkat et, ilk silinme de olsun ilişki.
Ben olsam gece bi deneme daha yapar bırakırdım canım. Bugün denemen risk olurCanımm benim silinme oldu ama dün gece olamadı maalesef bugün deneme yapayım mı
Bende senden biseyler kapmisim
OffffBen olsam gece bi deneme daha yapar bırakırdım canım. Bugün denemen risk olur
Tamam canımBende senden biseyler kapmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?