Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Mor damar benm çevremdeki hetkeste tutuyo, eltimde dahil, bende dahil eltimin büyüğün burnunda var erkek peşide erkek oldu küçükken benmde varmış kardeşim erkek
Benim küçük kızımın da tam burun üstüne doğru iki kaş ortasında belirgin damar var bebekken görenler arkası erkek demişti hep bakalım doğru çıkacak mı
Hayır canım görmedim ilk yapıyorum bu ay. Ama geçen aya nazaran bugünlerde olacağını tahmin etmiştim.
Sen sıkı takip yap canım baya koyu pik olmuş zaten bakalım ne olacak

Mor damar derken canım nasıl birşey
Aaa benim kızımdada var bu damar doğru mu anladm ben olayi burundaki damardanmi bahsediyozhatta bebkken cok daha mordu şimdi açıldı biraz ama yinede belli yani öyle olunca erkek mi oluyormuş peşi

Son düzenleme:
Kızlar bunu şimdi yaptım 3saat boyunca hiç bir sıvı alımı yapmadım

Eklentiler

• IMG_20200728_150225.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar mrb sanirim pik oldu ipk defa yapiyorum piki gorunce cok heyecanlandim sabah yapamadim erken kalkamayinca gece 2 de yapmistim silik ti bunu simdi yaptim az su ictim 4 saat sonra yine yapcam kasiklarimda agri var zaten hissediyorum

Eklentiler

• 20200728_150714.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar mrb sanirim pik oldu ipk defa yapiyorum piki gorunce cok heyecanlandim sabah yapamadim erken kalkamayinca gece 2 de yapmistim silik ti bunu simdi yaptim az su ictim 4 saat sonra yine yapcam kasiklarimda agri var zaten hissediyorum
Senin de pik, sıkı takip yap

Senin de pik, sıkı takip yap
Tmm az sivi aldim 6 7 gibi yine tapcam bugun yanima almayi unutmadim iyikide unutmamisim kacirabilirdim simdi benim icin asil onemli olan ilk silinme kac saat sonra olcak insallah basarabilirim valla sizler sayesinde ogrendim cok tesekjur ederim allah hepinizin guzel gonlune gore versi hepinize

Amin cümlemizin inşallah ❣ sıvıyı unutma sakın, bugün ögrendigin süre deneme yapacagin ay çok işime yarayacak insallah

Selam kızlar geçenlerde yazmıştım buraya emla içtiğim halde tek denemede hamile kaldım emla etki etmemiş diye. Bugün doktora sordum emlayı içmediğim 4-5 saat içinde mi tutunma olmuş diye o kesin değilmiş. Ertesi gün hapını içtikten sonrada tutunma olabilirmiş ona göre cinsiyet teorisi konuşmuştuk sizinle haber vereyim dedimkızmış bebiş

Maşallah canım ultra pik olmuş çok sıkı takip yap bu ay deneme olacak mı?
Canım senin de pik olmuş ama daha da koyulaşabilir takibe devam et

Sağlıkla doğsun bebeğiniz

Maşallah canım ultra pik olmuş çok sıkı takip yap bu ay deneme olacak mı?

Canım senin de pik olmuş ama daha da koyulaşabilir takibe devam et
Canım yapmayı istiyorum açıkçası ama diyet falan filan yapmıyor eşim. Allah var hepsi var diyor

Sağlıkla gelsin inşallah ❣

Hala pik silinme olmamış hafif İlacın etkisi varmı ki bende kızımda o ilactan içmiştim daha çocuk dusunmuyorudum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…