- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.901
Benim küçük kızımın da tam burun üstüne doğru iki kaş ortasında belirgin damar var bebekken görenler arkası erkek demişti hep bakalım doğru çıkacak mıMor damar benm çevremdeki hetkeste tutuyo, eltimde dahil, bende dahil eltimin büyüğün burnunda var erkek peşide erkek oldu küçükken benmde varmış kardeşim erkek
Sen sıkı takip yap canım baya koyu pik olmuş zaten bakalım ne olacakHayır canım görmedim ilk yapıyorum bu ay. Ama geçen aya nazaran bugünlerde olacağını tahmin etmiştim.
Aaa benim kızımdada var bu damar doğru mu anladm ben olayi burundaki damardanmi bahsediyozMor damar derken canım nasıl birşey
Ultra pik. Takibe devam etKızlar bunu şimdi yaptım 3saat boyunca hiç bir sıvı alımı yapmadım
Senin de pik, sıkı takip yapKizlar mrb sanirim pik oldu ipk defa yapiyorum piki gorunce cok heyecanlandim sabah yapamadim erken kalkamayinca gece 2 de yapmistim silik ti bunu simdi yaptim az su ictim 4 saat sonra yine yapcam kasiklarimda agri var zaten hissediyorum
Tmm az sivi aldim 6 7 gibi yine tapcam bugun yanima almayi unutmadim iyikide unutmamisim kacirabilirdim simdi benim icin asil onemli olan ilk silinme kac saat sonra olcak insallah basarabilirim valla sizler sayesinde ogrendim cok tesekjur ederim allah hepinizin guzel gonlune gore versiSenin de pik, sıkı takip yap
Tamam canımUltra pik. Takibe devam et
Amin cümlemizin inşallah ❣ sıvıyı unutma sakın, bugün ögrendigin süre deneme yapacagin ay çok işime yarayacak insallahTmm az sivi aldim 6 7 gibi yine tapcam bugun yanima almayi unutmadim iyikide unutmamisim kacirabilirdim simdi benim icin asil onemli olan ilk silinme kac saat sonra olcak insallah basarabilirim valla sizler sayesinde ogrendim cok tesekjur ederim allah hepinizin guzel gonlune gore versihepinize
Maşallah canım ultra pik olmuş çok sıkı takip yap bu ay deneme olacak mı?Kızlar bunu şimdi yaptım 3saat boyunca hiç bir sıvı alımı yapmadım
Canım senin de pik olmuş ama daha da koyulaşabilir takibe devam etKizlar mrb sanirim pik oldu ipk defa yapiyorum piki gorunce cok heyecanlandim sabah yapamadim erken kalkamayinca gece 2 de yapmistim silik ti bunu simdi yaptim az su ictim 4 saat sonra yine yapcam kasiklarimda agri var zaten hissediyorum
Sağlıkla doğsun bebeğinizSelam kızlar geçenlerde yazmıştım buraya emla içtiğim halde tek denemede hamile kaldım emla etki etmemiş diye. Bugün doktora sordum emlayı içmediğim 4-5 saat içinde mi tutunma olmuş diye o kesin değilmiş. Ertesi gün hapını içtikten sonrada tutunma olabilirmiş ona göre cinsiyet teorisi konuşmuştuk sizinle haber vereyim dedimkızmış bebiş
TeşekkürlerSağlıkla doğsun bebeğiniz
Canım yapmayı istiyorum açıkçası ama diyet falan filan yapmıyor eşim. Allah var hepsi var diyorMaşallah canım ultra pik olmuş çok sıkı takip yap bu ay deneme olacak mı?
Canım senin de pik olmuş ama daha da koyulaşabilir takibe devam et
Sağlıkla gelsin inşallah ❣Selam kızlar geçenlerde yazmıştım buraya emla içtiğim halde tek denemede hamile kaldım emla etki etmemiş diye. Bugün doktora sordum emlayı içmediğim 4-5 saat içinde mi tutunma olmuş diye o kesin değilmiş. Ertesi gün hapını içtikten sonrada tutunma olabilirmiş ona göre cinsiyet teorisi konuşmuştuk sizinle haber vereyim dedimkızmış bebiş
Doğru söylüyor eşin Allah ol derse olur canım çokta takılmaCanım yapmayı istiyorum açıkçası ama diyet falan filan yapmıyor eşim. Allah var hepsi var diyor
Aynen canım ovulasyon testi ile bugün veya yarın ne zaman silşkleşirse deneme yapmayı düşünüyorumDoğru söylüyor eşin Allah ol derse olur canım çokta takılma
Aynen canım bakalım ne zaman silikleşmeye başlar kiDoğru söylüyor eşin Allah ol derse olur canım çokta takılma
Hala pik silinme olmamış hafifKızlar bunu şimdi yaptım 3saat boyunca hiç bir sıvı alımı yapmadım
İlacın etkisi varmı ki bende kızımda o ilactan içmiştim daha çocuk dusunmuyorudum o zamanSelam kızlar geçenlerde yazmıştım buraya emla içtiğim halde tek denemede hamile kaldım emla etki etmemiş diye. Bugün doktora sordum emlayı içmediğim 4-5 saat içinde mi tutunma olmuş diye o kesin değilmiş. Ertesi gün hapını içtikten sonrada tutunma olabilirmiş ona göre cinsiyet teorisi konuşmuştuk sizinle haber vereyim dedimkızmış bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?