- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.941
Yani meyve kahve falan, kendi adima soyleyeyim biz burda az susuz geziyoruz test yaparken,hatta bi sonraki gun bile..Gerçekten mi canım ya. Komşum çok ısrar etti kalbine birşey gelmesin istedim. Akşam 11-12 gibi yapsam sıkıntı olur mu
aslında az siliklesme olursa vakti olmaz mıYani meyve kahve falan, kendi adima soyleyeyim biz burda az susuz geziyoruz test yaparken,hatta bi sonraki gun bile..
Gece yaptigin testte catlamamis olsa bile catlamis silik gorunecek. Karar senin ben kendi adima bisey diyemem artik, diger arkadaslar da belirtsin tabi fikrini
Kahve yada meyve vucuttan hemen atilan seyler degil, o yuzden sadece yarim bardak su iciyoruz, kaldi ki ikiside sekerli seyler, etkiledigini iyi biliyorumaslında az siliklesme olursa vakti olmaz mı
aslında az siliklesme olursa vakti olmaz mı
Anladım canım o zaman denemesin benceKahve yada meyve vucuttan hemen atilan seyler degil, o yuzden sadece yarim bardak su iciyoruz, kaldi ki ikiside sekerli seyler, etkiledigini iyi biliyorum
testte silinme varsa eger bu yiyip ictiginden mi yoksa catladigi icin mi bunu bilemeyiz,
Ben de öyleydim kuzum hiç içmedim valla sabahtır testin ardından hemen yarım bardak su içiyordum. Kahveyi 7-7.5 sattleri arasında içtim. 12 ye kadar bekleyeyim olmazsa çok üzüldüm şimdi.Yani meyve kahve falan, kendi adima soyleyeyim biz burda az susuz geziyoruz test yaparken,hatta bi sonraki gun bile..
Gece yaptigin testte catlamamis olsa bile catlamis silik gorunecek. Karar senin ben kendi adima bisey diyemem artik, diger arkadaslar da belirtsin tabi fikrini
O karari kendisi versin ama ben olsam ben de denememAnladım canım o zaman denemesin bence
Saat 21.30 a kadar surekli wc git. Hic bisey icmeden 3 4 saat sonra test yap, ama dedigim gibi silinmis gorunurse takibe devam etme bosuna deneme yapmaBen de öyleydim kuzum hiç içmedim valla sabahtır testin ardından hemen yarım bardak su içiyordum. Kahveyi 7-7.5 sattleri arasında içtim. 12 ye kadar bekleyeyim olmazsa çok üzüldüm şimdi.
Canim valla dicek bisey yok, ben test aralarina sudan baska bisey icmedim hic, yaniltmasin diye3 cicek annesi kuzuu ne diyosun bu duruma fikrin nedir
Bi sonraki test pikse sorun olmaz da silinmisse nerden bilicez catladi mi catlamadi miCanim valla dicek bisey yok, ben test aralarina sudan baska bisey icmedim hic, yaniltmasin diye
Burda da done done soyluyoruz sadece su icin diye
Ne derece testi etkiler bilemiyorum
Tamam canımSaat 21.30 a kadar surekli wc git. Hic bisey icmeden 3 4 saat sonra test yap, ama dedigim gibi silinmis gorunurse takibe devam etme bosuna deneme yapma
Ola ki halen pikse takibe devam eder deneme yaparsin.
AnlaSaat 21.30 a kadar surekli wc git. Hic bisey icmeden 3 4 saat sonra test yap, ama dedigim gibi silinmis gorunurse takibe devam etme bosuna deneme yapma
Ola ki halen pikse takibe devam eder deneme yaparsin.
Anladım kuzum ne yapayım şimdi ben çok üzüldüm. Pikin bittiğini veya çatladığını nasıl anlayacağım keşke çıkmasaydım evdenCanim valla dicek bisey yok, ben test aralarina sudan baska bisey icmedim hic, yaniltmasin diye
Burda da done done soyluyoruz sadece su icin diye
Ne derece testi etkiler bilemiyorum
Sen test yap at bakalimAnla
Anladım kuzum ne yapayım şimdi ben çok üzüldüm. Pikin bittiğini veya çatladığını nasıl anlayacağım keşke çıkmasaydım evden
Tamam canım sürekli tuvalete girerek atmaya çalışıyorum. Bunlar sabah yaptığım testler12-15-18 saatlerinde yaptım. Şimdi kini kaçta yapayımSen test yap at bakalim
Digerlerinin resimlerinide paylas
Benim de 18 de yaptigim pikti 11 de yapabilcen ancak isteyim bugun toplamda sadece 1.5 bardak su ictim oluyorum susuzluktan ki gunde en az 3 lt su iciyorum 9 gibi meyva yedim uzum ve cilek etkilemez diye dusundum umarim hata yapmamisimdir bendeSen test yap at bakalim
Digerlerinin resimlerinide paylas
Kavun karpuz yemeyin bisey olmazBenim de 18 de yaptigim pikti 11 de yapabilcen ancak isteyim bugun toplamda sadece 1.5 bardak su ictim oluyorum susuzluktan ki gunde en az 3 lt su iciyorum 9 gibi meyva yedim uzum ve cilek etkilemez diye dusundum umarim hata yapmamisimdir bende
Bi tane yap bakalim simdiTamam canım sürekli tuvalete girerek atmaya çalışıyorum. Bunlar sabah yaptığım testler12-15-18 saatlerinde yaptım. Şimdi kini kaçta yapayım
Yok sivi su disinda hicbirsey icmedim karpuz kavunda yemedim tahmin ettim sivi cunku iyi bari bi an uzun etkiler mi dedim bakayim sanki kasik agrim azaldi biraz test ne cikcak cok merak ediyorum fitil kullandigim icin bu ay akinti cok olmadiKavun karpuz yemeyin bisey olmaz
Ama sivi sadece su olsun
Sen hangi ay denicektin canimYok sivi su disinda hicbirsey icmedim karpuz kavunda yemedim tahmin ettim sivi cunku iyi bari bi an uzun etkiler mi dedim bakayim sanki kasik agrim azaldi biraz test ne cikcak cok merak ediyorum fitil kullandigim icin bu ay akinti cok olmadi
Test aralarında yemek de mi yememek gerekiyor ben de ağustosta deneme yapıcam inş ne ara yemek yenecekKavun karpuz yemeyin bisey olmaz
Ama sivi sadece su olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?