Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İyi akşamlar kızlar adet bitiminden yumurtlama gününe kadar sık ilişki deneyip erkek bebek bekleyen var mı? Çatlamayı takip edip silikleşince tek ilişki mi yoksa sık ilişki mi daha etkili sizce?

İyi akşamlar kızlar adet bitiminden yumurtlama gününe kadar sık ilişki deneyip erkek bebek bekleyen var mı? Çatlamayı takip edip silikleşince tek ilişki mi yoksa sık ilişki mi daha etkili sizce?
Bence çatlamayla tek ilişki mantıken. Ama tabi herşey Rabbimin elinde canım

Benim sık ilişki ile kızım oldu. O zaman yumurtlama günü silikleşme Vs bilmiyordum zaten ilk bebeğim oldugu için cinsiyet önemli değildi

Yok canim o damar kısmı hicde dogru degil benm kizimdada oyleydi herkes bebegin erkek diyodu ama bugun cinsiyeti ogrendim kiz

Kızlar akıl verin ya napsam bugün pik olmuştum saat akşam 8 sıralarında nescafe içip biraz meyve yedim 4 saattir sıvı hiçbirşey tüketmiyorum. Test yapayım mı tekrar. Yeterli olmuş mudur yoksa testin güvenirliğini bozar mı yapmasam mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…