Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar yeni yaptığım test bu

Eklentiler

• IMG_20200729_002824.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 97
İyi akşamlar kızlar adet bitiminden yumurtlama gününe kadar sık ilişki deneyip erkek bebek bekleyen var mı? Çatlamayı takip edip silikleşince tek ilişki mi yoksa sık ilişki mi daha etkili sizce?
Ben varım canım. Adet sonrası her ay ilk bir hafta genelde sık birliktelik oluyor bizim.ucuncu oğluma gebeyim.

Bn agustosta istiyorum saat 2 de yapcam test bekliyorum artik hala pikse bnim ki uzun suruyo demek ki sabah yine yaparim silinme olursa demek ki deneme yapcam ay sabahlicam
Benim çatlama oldu mu ki acaba beklesem mi bilemedim. Kocam uyuyor zaten. Yarın da işe gidecek herif bilemedim

Kızlar durum nedir sizce.

Eklentiler

• IMG_20200729_002824.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20200728_175257.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20200728_150225.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 61
Anladim cnm 2 de hem bu testten hemde innovita var elimde ikisini yapcam demek cok uzun surmuyo pik iyiki varsiniz bana kalsa pik gibi tesekkur ederim
rica ederim❣
2 de ki testte belli olur insallah canim,
Bunlari bi yerlere not al. Bi de testleri boyle alt alta koyma da ilk foto cektigin hallerini kolaj yap. Daha anlasilir olur, sabah tekrar bakarim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…