- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.981
Seninde hala pik gibi beraber catlicaz sanirim sen bu ay mi dusunuyorsun cnmKızlar yeni yaptığım test bu
Ben varım canım. Adet sonrası her ay ilk bir hafta genelde sık birliktelik oluyor bizim.ucuncu oğluma gebeyim.İyi akşamlar kızlaradet bitiminden yumurtlama gününe kadar sık ilişki deneyip erkek bebek bekleyen var mı? Çatlamayı takip edip silikleşince tek ilişki mi yoksa sık ilişki mi daha etkili sizce?
Evet canım bu ay deneme yapacaktım ama bilemedim işte bilen arkadaşlar yönlendirirse çok sevineceğimSeninde hala pik gibi beraber catlicaz sanirim sen bu ay mi dusunuyorsun cnm
Bn agustosta istiyorum saat 2 de yapcam test bekliyorum artik hala pikse bnim ki uzun suruyo demek ki sabah yine yaparim silinme olursa demek ki deneme yapcam ay sabahlicamEvet canım bu ay deneme yapacaktım ama bilemedim işte bilen arkadaşlar yönlendirirse çok sevineceğim
Snki çatlamışTestin varsa yap bi istersen ben de en son 18 de yapmistim simdi yine yaptim 23.30 da hala pik bizim bir gidiyodunsenle
Benim çatlama oldu mu ki acaba beklesem mi bilemedim. Kocam uyuyor zaten. Yarın da işe gidecek herif bilemedimBn agustosta istiyorum saat 2 de yapcam test bekliyorum artik hala pikse bnim ki uzun suruyo demek ki sabah yine yaparim silinme olursa demek ki deneme yapcam ay sabahlicam
Yaa ben hic anlamam size guveniyorum 2 de yapip gormek lazim daha net fikir vercek sanirim catladiktan sonra agribdevam eder miSnki çatlamış
Seninki koyu gibi tecrubeli arkadaslar bakar yorumlarBenim çatlama oldu mu ki acaba beklesem mi bilemedim. Kocam uyuyor zaten. Yarın da işe gidecek herif bilemedim
Senin bana catlamis geldiBu da normal cekim kasiklarimda hala agri sizi var
Aynen bakalım. Yatsam mı beklesem mi bilemedimSeninki koyu gibi tecrubeli arkadaslar bakar yorumlar
Anladim cnm 2 de hem bu testten hemde innovita var elimde ikisini yapcam demek cok uzun surmuyo pik iyiki varsiniz bana kalsa pik gibi tesekkur ederimSenin bana catlamis geldi
Mecbur acilma anini gormek gerek ben o kadar bilmedigim icin yorum yapamiyorumAynen bakalım. Yatsam mı beklesem mi bilemedim
rica ederim❣Anladim cnm 2 de hem bu testten hemde innovita var elimde ikisini yapcam demek cok uzun surmuyo pik iyiki varsiniz bana kalsa pik gibi tesekkur ederim
Anladim cnm oyle yaparim sabah iyi gecelerrica ederim❣
2 de ki testte belli olur insallah canim,
Bunlari bi yerlere not al. Bi de testleri boyle alt alta koyma da ilk foto cektigin hallerini kolaj yap. Daha anlasilir olur, sabah tekrar bakarim insallah
Tamam canım ben 3e kadar bekleyeyimMecbur acilma anini gormek gerek ben o kadar bilmedigim icin yorum yapamiyorum
Şimdiki hamileliğinizi kız için tek denemiştiniz dimi öyle hatırlıyorumBen varım canım. Adet sonrası her ay ilk bir hafta genelde sık birliktelik oluyor bizim.ucuncu oğluma gebeyim.
O zaman onunda kanıtlanabilir değil teşekkür ederimBenim sık ilişki ile kızım oldu. O zaman yumurtlama günü silikleşme Vs bilmiyordum zaten ilk bebeğim oldugu için cinsiyet önemli değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?