- 20 Haziran 2020
- 128
- 102
- 33
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.001
Ever biraz daha mantıklı geliyor banada. Diğeri biraz daha riskli ama vitamin ve beslenme takviyesi de önemli duruyorBence çatlamayla tek ilişki mantıken. Ama tabi herşey Rabbimin elinde canım
Ben 2 de yaparim 11.30 da su ictim yarim bardak 2 saat yetiyomusTamam canım ben 3e kadar bekleyeyim
önceki hamileliğimde pek bilmiyordum bu konuları ama bunda diyet, vajinal duş yapmıştım bir de sık ilişki. Ben yumurtlama gününe iki gün kala bıraktığımı düşünmüştüm ama yumurtlama günü için takip cubuklaribdan kullanmadım. Belki yumurtlamaya yakın olmuştur.Cok ciddi kız hissetmiştim ama nasip. Her şey Allah'ın takrir bunlar sebep o ne yaparsak yapalım dilediğini veriyor onu anladım.Şimdiki hamileliğinizi kız için tek denemiştiniz dimi öyle hatırlıyorum☺
Allah hayırlı evlat etsin canımönceki hamileliğimde pek bilmiyordum bu konuları ama bunda diyet, vajinal duş yapmıştım bir de sık ilişki. Ben yumurtlama gününe iki gün kala bıraktığımı düşünmüştüm ama yumurtlama günü için takip cubuklaribdan kullanmadım. Belki yumurtlamaya yakın olmuştur.Cok ciddi kız hissetmiştim ama nasip. Her şey Allah'ın takrir bunlar sebep o ne yaparsak yapalım dilediğini veriyor onu anladım.
Bu da normal cekim kasiklarimda hala agri sizi var
Bence zamanlama iyi gibi ınsllah olur hayırlısı ile bu ay canımBunlar son yaptığım testler kızlar. Son resim de kolaj yaptım. Değerlendirme yaptım bakalım inşallah sağlıklı hayırlı akıllı fikirli bir oğluş tutunmuştur sıkıca. Dua edin benim için. Zamanlamam nasıl bu arada.açılma var gibi geldi riske atmak istemedim
Sağol canım inşallahBence zamanlama iyi gibi ınsllah olur hayırlısı ile bu ay canım
Büyük ihtimalle öyle oldu hayırlısı böyleymişönceki hamileliğimde pek bilmiyordum bu konuları ama bunda diyet, vajinal duş yapmıştım bir de sık ilişki. Ben yumurtlama gününe iki gün kala bıraktığımı düşünmüştüm ama yumurtlama günü için takip cubuklaribdan kullanmadım. Belki yumurtlamaya yakın olmuştur.Cok ciddi kız hissetmiştim ama nasip. Her şey Allah'ın takrir bunlar sebep o ne yaparsak yapalım dilediğini veriyor onu anladım.
Ben bu ay degil canim onumuzdeki ay dusunuyorum simdi gormek istedim pik suresiniBence zamanlama iyi gibi ınsllah olur hayırlısı ile bu ay canım
sizin baya pik hala hayırlısı olsun,benimde oğlum var kız için deneme yapmak istedim fakatBu da sabah 10.30 itibariyle yaptığım test.
Senin devam ediyor pik, bugün yine takip yapDun gece 02.00 da yaptim
Dün pikti ama gece silinme görünce hafifi değerlendirmek istedim Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallahsizin baya pik hala hayırlısı olsun,benimde oğlum var kız için deneme yapmak istedim fakat
o topikte kimsecikler yok, testimde birden pikledi denemede yapamadım riske atmıyayım diye,
hayırlısı artık .
Senin pik uzun sürüyor sanırımKızlar durum nedir sizce.
Evet silinmiş senin canm umarım paşan tutunmuştur.. her teste aynı miktar idrar damlatın arkadaşlar çünkü T çizgisinin netliğini değiştirebilir bir önceki teste göreBunlar son yaptığım testler kızlar. Son resim de kolaj yaptım. Değerlendirme yaptım bakalım inşallah sağlıklı hayırlı akıllı fikirli bir oğluş tutunmuştur sıkıca. Dua edin benim için. Zamanlamam nasıl bu arada.açılma var gibi geldi riske atmak istemedim
Aynen cnm test var devamSenin devam ediyor pik, bugün yine takip yap
Canım bu sabahne yaptın gittin mi doktora?
Tebessumanne gittin mi doktora?
Canım ben bugün zorunlu operasyonla aldirdim keseyi bebek küçülüp kaybolmuş diğer kese de kaybolmuş patoloji ye gönderdiler üzüm gebelik şüphesi varmış nasip kader Allah böyle istedi hayırlı değilmiş dediğiniz gibine yaptın gittin mi doktora?
Tebessumanne gittin mi doktora?
Hayirlisi canım. Üzülme ben de bir düşük yaptım kalp atışlarını bile duymuştuk. 10.hafyada kalp atışları duyulmayinca aldılar. Nasıl bir ruh hali olduğunu biliyorum. Nasip olsaydı gelirdi. Allah yardımcın olsun. Yine olur inşallah. Hani diyordun ya yazılanlara uymadan hamile kaldım diye. Belki uymak için bir şansın olmus olur.Canım bu sabah
Canım ben bugün zorunlu operasyonla aldirdim keseyi bebek küçülüp kaybolmuş diğer kese de kaybolmuş patoloji ye gönderdiler üzüm gebelik şüphesi varmış nasip kader Allah böyle istedi hayırlı değilmiş dediğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?