Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canım doktor mecbur dediği halde çok kötü bir ruh hâli bebek aldirmak..ilerde tabiki önce sağlıklı sıhhatli bir oğlum olur nasipte varsa

Cnm çok geçmiş olsun. Uzun süredir buraya giremiyorum az toparlanma istedim. Hayırlısı olsun hakkımızda. Rabbim yine kısmet eder ins.
ArdaArda Sen naptın cnm nasıl oldun
Cnm merhaba ben biraz daha iyiyim kanamalarim falan azaldı. Annemlere geldim biraz bu psikolojiden uzaklaşmak icin. Sizler naptınız senin cinsiyet belli oldu mu. Ben bir haftadır takip edemiyorum.

Daha iyi ol inşallah canım
Yok ben öğrenmedi daha canım bayramdan sonra gidicem inşallah nasip bakalım

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sanada şifa versin

Senin pik uzun sürüyor sanırım
Valla bilemedim kuzum gece 3.30da hafif silik gibi geldi bana değerlendirdim. Fotoda pek net değil. İnşallah zamanlamam güzeldir. Herşey Rabbimin elinde. Olmazsa diğer aya tekrar bakalım.

Eklentiler

• CollageMaker_20200729_030828190.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 75
Benim catlama oldu bence yeni oldu hissettim akinti bir anda geldi ve agri kesildi saat 10.30 da ilk wc ye gittim yarim bardak su ictim testimu yeni yaptim ve sonuc arkadaslar

Eklentiler

• 20200729_022010.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 20200729_135617.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 73
Genelde oyle oluyo evet.
Ama kisiden kisiye de degisiyo, mesela benim yumurta gelisirken de ayni o sekil akinti geliyodu 3 4 gun
Offff ya ne zormus onumuzdeki ay daha iyi yapip deneme yapcam zaten benim 24 saat icinde pik yapip silindi gerekirse uyumicam ama benim gunduz catladi bence zaten doktorada gitcem pik yapinca baksin bi

Offff ya ne zormus onumuzdeki ay daha iyi yapip deneme yapcam zaten benim 24 saat icinde pik yapip silindi gerekirse uyumicam ama benim gunduz catladi bence zaten doktorada gitcem pik yapinca baksin bi
Sen bugun cok gec test yaptin canim.
Sabah cok erken kalkman lazimdi ilk idrarini yapip beklicektin 3 saat

Mrba kızlar ben bugün 16+3oldum ve cinsiyet için ilkdefa doktora gttm baktı baktı bisuru bebeğin ters makat pozisyonda dedi arkası dönük bacakları da kapalı ama kız olabilir ama bilemiyom.kesin değil falan dedi siz ne diyorsunuz bu duruma neye dayanarak dedi acaba degisirmi sizce cinsiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…