- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.021
cok gecmis olsun hayirlisi buymus sizin icinCanım bu sabah
Canım ben bugün zorunlu operasyonla aldirdim keseyi bebek küçülüp kaybolmuş diğer kese de kaybolmuş patoloji ye gönderdiler üzüm gebelik şüphesi varmış nasip kader Allah böyle istedi hayırlı değilmiş dediğiniz gibi
Aynen canım doktor mecbur dediği halde çok kötü bir ruh hâli bebek aldirmak..Hayirlisi canım. Üzülme ben de bir düşük yaptım kalp atışlarını bile duymuştuk. 10.hafyada kalp atışları duyulmayinca aldılar. Nasıl bir ruh hali olduğunu biliyorum. Nasip olsaydı gelirdi. Allah yardımcın olsun. Yine olur inşallah. Hani diyordun ya yazılanlara uymadan hamile kaldım diye. Belki uymak için bir şansın olmus olur.
Çok geçmiş olsun,Allah bi daha yaşatmasınAynen canım doktor mecbur dediği halde çok kötü bir ruh hâli bebek aldirmak..ilerde tabiki önce sağlıklı sıhhatli bir oğlum olur nasipte varsa
Cnm çok geçmiş olsun. Uzun süredir buraya giremiyorum az toparlanma istedim. Hayırlısı olsun hakkımızda. Rabbim yine kısmet eder ins.Canım bu sabah
Canım ben bugün zorunlu operasyonla aldirdim keseyi bebek küçülüp kaybolmuş diğer kese de kaybolmuş patoloji ye gönderdiler üzüm gebelik şüphesi varmış nasip kader Allah böyle istedi hayırlı değilmiş dediğiniz gibi
Cnm merhaba ben biraz daha iyiyim kanamalarim falan azaldı. Annemlere geldim biraz bu psikolojiden uzaklaşmak icin. Sizler naptınız senin cinsiyet belli oldu mu. Ben bir haftadır takip edemiyorum.ArdaArda Sen naptın cnm nasıl oldun
Daha iyi ol inşallah canımCnm çok geçmiş olsun. Uzun süredir buraya giremiyorum az toparlanma istedim. Hayırlısı olsun hakkımızda. Rabbim yine kısmet eder ins.
Cnm merhaba ben biraz daha iyiyim kanamalarim falan azaldı. Annemlere geldim biraz bu psikolojiden uzaklaşmak icin. Sizler naptınız senin cinsiyet belli oldu mu. Ben bir haftadır takip edemiyorum.
Canım bu sabah
Valla bilemedim kuzum gece 3.30da hafif silik gibi geldi bana değerlendirdim. Fotoda pek net değil. İnşallah zamanlamam güzeldir. Herşey Rabbimin elinde. Olmazsa diğer aya tekrar bakalım.Senin pik uzun sürüyor sanırım
Olmuş çatlama canımBenim catlama oldu bence yeni oldu hissettim akinti bir anda geldi ve agri kesildi saat 10.30 da ilk wc ye gittim yarim bardak su ictim testimu yeni yaptim ve sonuc arkadaslar
Ben bu catlama anini yakaladim ne kadar vaktim var cunku uzun suruyo pik benim dun den beri pik saat 12 1 gibi catladi benceOlmuş çatlama canım
Çatlamadan sonra maksimum 5 6 saat cnmBen bu catlama anini yakaladim ne kadar vaktim var cunku uzun suruyo pik benim dun den beri pik saat 12 1 gibi catladi bence
Cok silinmis ama bence daha erken catlamisBen bu catlama anini yakaladim ne kadar vaktim var cunku uzun suruyo pik benim dun den beri pik saat 12 1 gibi catladi bence
Cok afedersiniz beyaz yumurta aki gibi akinti gelince catlamis mi oluyoCok silinmis ama bence daha erken catlamis
Genelde oyle oluyo evet.Cok afedersiniz beyaz yumurta aki gibi akinti gelince catlamis mi oluyo
Offff ya ne zormus onumuzdeki ay daha iyi yapip deneme yapcam zaten benim 24 saat icinde pik yapip silindi gerekirse uyumicam ama benim gunduz catladi bence zaten doktorada gitcem pik yapinca baksin biGenelde oyle oluyo evet.
Ama kisiden kisiye de degisiyo, mesela benim yumurta gelisirken de ayni o sekil akinti geliyodu 3 4 gun
Sen bugun cok gec test yaptin canim.Offff ya ne zormus onumuzdeki ay daha iyi yapip deneme yapcam zaten benim 24 saat icinde pik yapip silindi gerekirse uyumicam ama benim gunduz catladi bence zaten doktorada gitcem pik yapinca baksin bi
Aynen cnm cok haklisin daha da dikkat etcem az cok anladim zaten nasil ilerlice mi cok tesekkurler hepinize iyiki varsinizSen bugun cok gec test yaptin canim.
Sabah cok erken kalkman lazimdi ilk idrarini yapip beklicektin 3 saat
Ayyy bende Ağustos ayında deneme yapacağım inşallahTest aralarında yemek de mi yememek gerekiyor ben de ağustosta deneme yapıcam inş ne ara yemek yenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?