- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.041
Hadi hayırlısı profil ismimiz de benziyor inş Ağustos’ta ikimizde erkek bebişlere hamile kalırız ben daha adet olmadım siz oldunuz muAyyy bende Ağustos ayında deneme yapacağım inşallah
Bende agustosta istiyorum bakalim hepimiz icin hayirli olsun kizlarHadi hayırlısı profil ismimiz de benziyor inş Ağustos’ta ikimizde erkek bebişlere hamile kalırız ben daha adet olmadım siz oldunuz mu
Tahmin etmistir 16 haftada ber belli olur gorseydi net kiz derdiMrba kızlar ben bugün 16+3oldum ve cinsiyet için ilkdefa doktora gttm baktı baktı bisuru bebeğin ters makat pozisyonda dedi arkası dönük bacakları da kapalı ama kız olabilir ama bilemiyom.kesin değil falan dedi siz ne diyorsunuz bu duruma neye dayanarak dedi acaba degisirmi sizce cinsiyet
İnş hepimizin erkek bebişleri olur burdan haberleşelimBende agustosta istiyorum bakalim hepimiz icin hayirli olsun kizlar
Bence değişebilir zaten emin olarak söylememiş inş gönlünüzdeki olurMrba kızlar ben bugün 16+3oldum ve cinsiyet için ilkdefa doktora gttm baktı baktı bisuru bebeğin ters makat pozisyonda dedi arkası dönük bacakları da kapalı ama kız olabilir ama bilemiyom.kesin değil falan dedi siz ne diyorsunuz bu duruma neye dayanarak dedi acaba degisirmi sizce cinsiyet
Anladım kuzum ozamnn beklicez yine desene inş erkektr ama tabi hersyim hayırlısı yinedeTahmin etmistir 16 haftada ber belli olur gorseydi net kiz derdi
İnsallh kuzum ya inş gönlümdeki olur herşeyin başı sağlık ama gönlüm erkek istiyor tabiBence değişebilir zaten emin olarak söylememiş inş gönlünüzdeki olur
En onemlisi saglik cnm insallah istedigini duyarsin bi dahakine doktordanAnladım kuzum ozamnn beklicez yine desene inş erkektr ama tabi hersyim hayırlısı yinede
Insallah canim ben bu ay takip yaptim bugun catladi benim 30 gunde bi adet oluyorum insallah onumuzdeki ay bu zamanlar yine tatli telaslar olcak benimİnş hepimizin erkek bebişleri olur burdan haberleşelim
Aynen canım sağlıklı.olsunlarda tabi insallah cnm çok.sagol.amimmEn onemlisi saglik cnm insallah istedigini duyarsin bi dahakine doktordan
Ben de Temmuz ayında takip etmeYe çalıştım ama beceremedim tam bi de sıvıya dikkat edemedim çünkü biri sıvının önemli olmadığını söylemişti ama önemliymiş hem de baya bayaInsallah canim ben bu ay takip yaptim bugun catladi benim 30 gunde bi adet oluyorum insallah onumuzdeki ay bu zamanlar yine tatli telaslar olcak benim
Evet sivi onemli 2 gun beni baya zorladi bi de ben cok su iciyorum onun da etkisi var vucudumu dinleyince daha iyi anliyorsunBen de Temmuz ayında takip etmeYe çalıştım ama beceremedim tam bi de sıvıya dikkat edemedim çünkü biri sıvının önemli olmadığını söylemişti ama önemliymiş hem de baya bayaNasip bakalım inş Ağustos ayında güzel bir takip ile hamile kalabiliriz
Olabilir hiç fitil kullanmadım ama bilen arkadaş varsa yazar. Ben de çok su içiyorum bi kaç gün sıkcaz artık dişimiziBi de ben bu ay fitil kullandim catlamada gelen akintiyla beraber kirmizi lekelwr kahve damar gibi geldi ilk defa acaba fitilin etkisi mi bilemedim
Çok geçmiş olsun canımCanım bu sabah
Canım ben bugün zorunlu operasyonla aldirdim keseyi bebek küçülüp kaybolmuş diğer kese de kaybolmuş patoloji ye gönderdiler üzüm gebelik şüphesi varmış nasip kader Allah böyle istedi hayırlı değilmiş dediğiniz gibi
İnşallah canım dua etEvet silinmiş senin canm umarım paşan tutunmuştur.. her teste aynı miktar idrar damlatın arkadaşlar çünkü T çizgisinin netliğini değiştirebilir bir önceki teste göre
Genelde bacağı kapalıysa kız diyorlar benim arkadaşım 3 sefer girdi 3 kezde kapalıydı bacağı kız olabilir demişler oda hep kız aldı tüm kıyafetlerini çokda istiyordu kız olsun diye doğumda şoookkk oğlu oldu benim kızda kapalıydı ayakları ve elleri boyuda uzun kendide iri erkeğe benziyor dediler Türkiyeden sonra yurtdışına geldim ultrosona girdinmi orda dediler yok dedim çünkü burda sağlıklı hamilelikte 1 kez bakıyorlar pek uygun görmüyorlar ultrosunu neyse girdim kız dedi ponçik imi bildiMrba kızlar ben bugün 16+3oldum ve cinsiyet için ilkdefa doktora gttm baktı baktı bisuru bebeğin ters makat pozisyonda dedi arkası dönük bacakları da kapalı ama kız olabilir ama bilemiyom.kesin değil falan dedi siz ne diyorsunuz bu duruma neye dayanarak dedi acaba degisirmi sizce cinsiyet
Hadi yaa kuzum valla okuyunca dedim inş bendede yanılma olur zaten goremiyom.ama.kiz gibi dedi sonra bilemedim kesin değil falan dedi bende anlamadm ne siye şimdi detaylı da belli olcak artık inş benimkide erkektr çok istyrm bı oğlum olsun.tani herşeyin başı sağlık ama inan yine gönlünden geçiriyor.Genelde bacağı kapalıysa kız diyorlar benim arkadaşım 3 sefer girdi 3 kezde kapalıydı bacağı kız olabilir demişler oda hep kız aldı tüm kıyafetlerini çokda istiyordu kız olsun diye doğumda şoookkk oğlu oldu benim kızda kapalıydı ayakları ve elleri boyuda uzun kendide iri erkeğe benziyor dediler Türkiyeden sonra yurtdışına geldim ultrosona girdinmi orda dediler yok dedim çünkü burda sağlıklı hamilelikte 1 kez bakıyorlar pek uygun görmüyorlar ultrosunu neyse girdim kız dedi ponçik imi bildiyine bir arkadaşında kız denildi onunda erkek oldu buda gitmiş sormaya 2 kez kız dediniz diye onlarda aynen şöyle demiş biz 100/100 demiyoruz belki diyoruz sizin bebeğininizde kapalıydı organı müneccim miyiz biz sadece tahminde bulunduk demişler
İnşallah Allah gönlüne göre versin canımHadi yaa kuzum valla okuyunca dedim inş bendede yanılma olur zaten goremiyom.ama.kiz gibi dedi sonra bilemedim kesin değil falan dedi bende anlamadm ne siye şimdi detaylı da belli olcak artık inş benimkide erkektr çok istyrm bı oğlum olsun.tani herşeyin başı sağlık ama inan yine gönlünden geçiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?