Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
3. Nün cinsiyeti bellimi ne kadar oldu

Canim hiccc belirtilere bakma canim ben erkek belirtilerin hepsi vardi bende ama cinsiyet kiz gercekten hurafe onlar hic kendindeki belirtilere bakma derim ben

Kızlar hamilelşk için ne zaman test yapayım. Çok sabırsızlanıyorum. Bugün ilişkiden sonraki 5.günüm.ovulasyonla falan yapanlar var.

Benm oglum var 3 bucuk aylk ilk 2 ay bulantm oldu benm karnimj goren erkek diyodu byle yuvarlak top gbiydi oyle derlermis ama benm ablam da hamileudi kız dı onun onun karni da top gbiydi o hic bulanmadi yani ayniydi bi nevi durumumuz inanmayin derim hutafelere vicut yapisiyla ilgili bence hersey bunye meselesi
Erkek bebekte illa kıllanır mı vücut? Göğüs büyümezmi?
Benm gogsum buyudu bence her hamilenin gogsu buyur süt geldikce doldukca hassaslasir genelde bence bunun erkek yda kizla alakasi yok. Kimi de der ciltte lekelenme kiz cocuk yapar erkek yapmaz valla ablamin 2 kizi var hatta yeni dogum yaptı 1 ay oldu yuzunde bi gram bisey yok bende de yok bisey

Kızlar hamilelik şüphem olduğu için ilcıma ara verdim ama hergün atmam gerekiyor normalde. Bugün şüphelendiğim ilişkinin 6.günü kanda ufak da olsa bir belirtti olmaz mı ki acaba canlar ya. Var mı erken öğrenen gebeliğin. Lütfen yardım

Ne ilacı canım dr daniş saydın keşke

Bazılarının bebeğı olmaz sizler burada bebek beğenmiyorsunuz. Hayırlı sağlıklı bebek dileyeceginize illede erkek bebek diye tuturmuşunuz. Yumurta çatladığında illede erkek bebek olacak diye bir şey yok! 50% ikiside. ALLAH akıl fikir versin sizlere! Allah istediğine erkek istediğine kız verir istediğinede vermez! Allahın işine karışmayın. Cahillik diz boyu.

Sorma giz bazılarımız erkek olsun kör olsun topal olsun hayırsız olsun falan diyor ah bu kızlar
hadi sen git ben onların kulaklarini çekicem

Ya ne anlamaz şeylersiniz sizler??? Isterse kıcınızı yırtsanızda bebegin cinsiyetini sizler belirleyemezsiniz!

Ya ne anlamaz şeylersiniz sizler??? Isterse kıcınızı yırtsanızda bebegin cinsiyetini sizler belirleyemezsiniz!
Bence kıçınızı yirtsaniz felan çok ayıp sözler tabi Allah bilir ama tip teorisine göre duyumlar var arkadaşlar ona göre deniyor öncelikle rabbim olmayanlara versin lütfen arkadaslar kırıcı olmayalım

Hangi teori bu? Shettles metodunu mu diyorsunuz? Bu teori çoktan cürütüldü. Cahilliginize kızıyorum. Tabiki Allah herkese sağlıklı bir oğlan kiz bebekler versin. Ama erkek isteyince kiz olunca sanki dünya başınıza yıkılmış gibi davranıyorsunuz! Ovulasyon testiyle yatıp kalkıyorsunuz. Sadece Allahtan isteyin sağlıklı hayırlı bebekleri. Şimdi burada deneyen herkesin erkek bebeği mi oldu? Tabikide Hayır! 50% şans işi bu!

Acaba sizin kaç çocuğunuz var merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…