Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayret sizinde burda olan herşeyden haberiniz var.
Tedbir takdir ilişkisini de bi ara öğrenseniz iyi olur burayı okumaktan zamanınız kalırsa tabi.

Gerçekten ne kadar kolay ya şurda kaç kişiyi eleştirip, iftira edip, zan altında bırakıp, hakkına girip sonra da Allahın adını ağzına alarak akıl vermeye kalkıp konuşmak.
Bu kul hakkı değil de nedir?
Burda bir kişinin kalbi kırılıp hakkını helal etmese acaba bunun hesabını nasıl verecek?
Bir de üşenmemiş bu kadar hakka girebilmek için üyelik açmış.
Kimin akla fikre ihtiyacı var alenen ortada aslında.

Neden kul hakkına gireyim Allahim ne cahil birşey bu ya??? Sizler Allahın size gönderdigi lütfü begenmeyip üzülüyorsunuz! Demek istedigim bu kadar kafayı yormayın bu konulara. Isterse 5 kızınız olsun ama sevin onları. Ayrımcılık yapmayın! Cünkü kızlarınız kendilerini sevmediklerini düşünebilirler ve hayatları boyunca bu onları kötü etkiler. Shettles metodunu biliyorum cünkü yumurta çatladığı gün ilişki teorisini o bulmuştu. Ama bu teori 100% bir garanti değil. Zaten öyle olsa bu Türkiyede cinsiyet ayrımı yapan ziyniyetler erkek bebek yaparlar. Birisi dese ilişkiden önce 100 metre koşmalısın diye, siz onuda yaparsınız. Neyse anlayacağınız yok sizlerin. Amacım kimseyi kırmak değil. Kendim Almanyada yaşıyorum ve burada öyle bir cinsiyete önem veren bir düşünce yok. Baksanıza 5600 sayfa açılmış tek bu erkek bebek icin. Utandım resmen. Siz Allahtan hayırlı bir bebek isteyin o size erkek bebek verir! Sizin icin hayırlı olacağını olmayacağını o bilir. Ve kendinizi bu kadar erkek bebek icin kaptırmayın.

Erkek ilişki sırasında cizme giyerse Bebek kesin erkek olurmuş. Buda benden size tavsiye :)

Emin ol cinye t ayrımını biz yapmiyoruz etraf yapıyor mesela benim bi kızım var oğlu olan insanların burnu havada ve laf vuruyorlar buna ne diyorsun buraya gelen insanlar bundan geliyor emin ol insanlar yüzüne mesela paşam aslanım gibi laflar kullanıyorlar çocuklarına sanki bizimki çocuk değil cahil insan onlar bence Allah ne verirse kabulumuzdur sizin çocuğunuz varmı bilmiyorum ama insan çocuklarını asla ayırmaz bence hepsi aynı bi anne için

Tamam kızma

Bak güzel kardeşim. Artık sabrım taştı. Yazmak istedim.
1. si burada kimse cahil değil. Ben öğretmenim ve bu gurupta birçok öğretmen, üniversite mezunu, lise mezunu, memur, vb. kişi var. Artı cahiliye döneminde yaşamıyoruz. O dönemi yaşayanlar ancak beyinlerinde yaşar.(Sen gibiler... )
2.si burada hemen herkes kız çocuğu sahibi. Rabbim benden isteyin diyor değil mi. Biz senden istemiyoruz ondan istiyoruz. Neden bu kadar gocunuyorsun onu da anlayabilmiş değilim. Biz kızlarımızı bir köşeye atıp erkek evlat peşinden sürüklenen yaratıklar değiliz. Benim 3 tane kızım var ailemizin arasındaki muhabbeti görseydin ağzın ayran çanağı gibi açıkırdı. Hele ki kızlarımla eşimin arasındaki o sevgi bağını...Ben ve buradaki tüm herkes kızlarımı kızlarımızı çok seviyoruz.
3.sü biz burada illa o yöntemle erkek olacak olmazsa kızları kürtaj yaparız yakarız yıkarız gömeriz demiyoruz. Rabbim ne verirse eyvallah. Kör tırnağımızı yaratmaya gücümüz yok nihayetinde. Herkes bunun farkında bilincinde herkes bunu algıkayabilecek kapasitede.
4.sü biz burada birçok dua ediyoruz. Birbirimize güzel enerji iyi niyet sunuyoruz. Her mesajımızın sonunda hayırlısı kelimesi geçer dikkatini çekerim. Çünkü biz biliyoruz ki O neylerse güzel eyler. Kimisine kız kimisine rekek kimisine ikisini veiri kimisine hiçbirini vermez. Biz bunda da bir güzellik olduğunu biliriz. Ama gönül bu senin hiç mi hayat boyu istediğin birşeyin olmadı. Hiç mi ev araba çocukların varsa onlar için iyi bir okul her neyse. Biz de Allah verirse hayırlısıyla ve hayırlısıysa bir tane oğlumuz olsun istiyoruz.

Burada hiç kimse kızlarına şükürsüzlük yapmıyor. Kızların olduğu evde bereket olur mağfiret olur. Dini bilgimiz de en az senin kadar vardır merak etme. Aman erkek olsun nasıl olursa olsun. Hayırsız olsun, sağlıksız olsun da pipisi olsun demiyoruz. Aklımız o küçük et parçasında değil. Ama insanoğluyız işte gönül bu istiyor. Ben istiyorum var mı ötesi. Ve her boş kaldıkça ibadetlerin arkasından yaptığım dua şu :Rabbim sana layık kul, peygamber efendimize layık ümmet, vatana millete hayırlı bayrağını toprağını seven insan, ailesine bize layık evladım olsun diyorum.... İnşallah bu evladım da erkek olsun istiyorum.
Şimdi lütfen buradan git gölge etme başka ihsan istemez.

Erkek bebek araştırmalarına baya kafa yormuşsun belli ki. Metodlar, yumurtalar çatlamalar cart curt.
Bi tane göster bakalım. Burda hayırlısı ise erkek olsun demeden ille de erkek olsun hayırsız sağlıksız olsun diyen. Kızını sevmeyen, kızına değer vermeyen bi tane göster bakalım. Ne çok biliyosunuz ya bi bitmediniz. Senin ilgini çekmeyen bi konuysa ne diye burdasın arkadaşım kimin ne istediğinden sanane? Bi işinize bakın yeter be

Allah şifamızı versin canım benim küçük kızım havale geçirdikten sonra ben de hastalık korkusu başladı. Küçük şeyleri büyük hastalıklara yoruyorum hep. Takıntılarım vardı kötü hastalığa karşı. Onun için kullanıyordum

Bi bitmediniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…