- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.101
Kuzum hafif düzeyde Antidepresan alıyprdumNe ilacı canım dr daniş saydın keşke
Demokrasi kılıcı gibisin bir anda alt üst ettin bizi tamam dağılıyoruz bıraktık bu işleri kepenkleri indiricez bir izin ver ayrıl dükkandanYa ne anlamaz şeylersiniz sizler??? Isterse kıcınızı yırtsanızda bebegin cinsiyetini sizler belirleyemezsiniz!
Hayret sizinde burda olan herşeyden haberiniz var.Hangi teori bu? Shettles metodunu mu diyorsunuz? Bu teori çoktan cürütüldü. Cahilliginize kızıyorum. Tabiki Allah herkese sağlıklı bir oğlan kiz bebekler versin. Ama erkek isteyince kiz olunca sanki dünya başınıza yıkılmış gibi davranıyorsunuz! Ovulasyon testiyle yatıp kalkıyorsunuz. Sadece Allahtan isteyin sağlıklı hayırlı bebekleri. Şimdi burada deneyen herkesin erkek bebeği mi oldu? Tabikide Hayır! 50% şans işi bu!
Canim ilacı bırak bnde kulandim ama çocuğa karar verince bıraktım Allah korusun sakatlik olabilirKuzum hafif düzeyde Antidepresan alıyprdum
Bisey diyim mu herkesin düşüncesi herkese siz niye bu kadar tepkilisiniz anlamış değilim bana yada size ne kim ne düşünürseErkek ilişki sırasında cizme giyerse Bebek kesin erkek olurmuş. Buda benden size tavsiye :)
Bıraktım zaten kuzum onun için biran önce öğrenmek istiyorum ya zaten. Bugün 1 hafta geçti artık bilmiyoeum hala mı çıkmazCanim ilacı bırak bnde kulandim ama çocuğa karar verince bıraktım Allah korusun sakatlik olabilir
Emin ol cinye t ayrımını biz yapmiyoruz etraf yapıyor mesela benim bi kızım var oğlu olan insanların burnu havada ve laf vuruyorlar buna ne diyorsun buraya gelen insanlar bundan geliyor emin ol insanlar yüzüne mesela paşam aslanım gibi laflar kullanıyorlar çocuklarına sanki bizimki çocuk değil cahil insan onlar bence Allah ne verirse kabulumuzdur sizin çocuğunuz varmı bilmiyorum ama insan çocuklarını asla ayırmaz bence hepsi aynı bi anne içinNeden kul hakkına gireyim Allahim ne cahil birşey bu ya??? Sizler Allahın size gönderdigi lütfü begenmeyip üzülüyorsunuz! Demek istedigim bu kadar kafayı yormayın bu konulara. Isterse 5 kızınız olsun ama sevin onları. Ayrımcılık yapmayın! Cünkü kızlarınız kendilerini sevmediklerini düşünebilirler ve hayatları boyunca bu onları kötü etkiler. Shettles metodunu biliyorum cünkü yumurta çatladığı gün ilişki teorisini o bulmuştu. Ama bu teori 100% bir garanti değil. Zaten öyle olsa bu Türkiyede cinsiyet ayrımı yapan ziyniyetler erkek bebek yaparlar. Birisi dese ilişkiden önce 100 metre koşmalısın diye, siz onuda yaparsınız. Neyse anlayacağınız yok sizlerin. Amacım kimseyi kırmak değil. Kendim Almanyada yaşıyorum ve burada öyle bir cinsiyete önem veren bir düşünce yok. Baksanıza 5600 sayfa açılmış tek bu erkek bebek icin. Utandım resmen. Siz Allahtan hayırlı bir bebek isteyin o size erkek bebek verir! Sizin icin hayırlı olacağını olmayacağını o bilir. Ve kendinizi bu kadar erkek bebek icin kaptırmayın.
Bekle canım biraz bu arda ilacı bırakınca yan etki olacak baş dönmesi migde bulantısı kafa uğultusuBıraktım zaten kuzum onun için biran önce öğrenmek istiyorum ya zaten. Bugün 1 hafta geçti artık bilmiyoeum hala mı çıkmaz
Tamam kızmaBazılarının bebeğı olmaz sizler burada bebek beğenmiyorsunuz. Hayırlı sağlıklı bebek dileyeceginize illede erkek bebek diye tuturmuşunuz. Yumurta çatladığında illede erkek bebek olacak diye bir şey yok! 50% ikiside. ALLAH akıl fikir versin sizlere! Allah istediğine erkek istediğine kız verir istediğinede vermez! Allahın işine karışmayın. Cahillik diz boyu.
Bak güzel kardeşim. Artık sabrım taştı. Yazmak istedim.Neden kul hakkına gireyim Allahim ne cahil birşey bu ya??? Sizler Allahın size gönderdigi lütfü begenmeyip üzülüyorsunuz! Demek istedigim bu kadar kafayı yormayın bu konulara. Isterse 5 kızınız olsun ama sevin onları. Ayrımcılık yapmayın! Cünkü kızlarınız kendilerini sevmediklerini düşünebilirler ve hayatları boyunca bu onları kötü etkiler. Shettles metodunu biliyorum cünkü yumurta çatladığı gün ilişki teorisini o bulmuştu. Ama bu teori 100% bir garanti değil. Zaten öyle olsa bu Türkiyede cinsiyet ayrımı yapan ziyniyetler erkek bebek yaparlar. Birisi dese ilişkiden önce 100 metre koşmalısın diye, siz onuda yaparsınız. Neyse anlayacağınız yok sizlerin. Amacım kimseyi kırmak değil. Kendim Almanyada yaşıyorum ve burada öyle bir cinsiyete önem veren bir düşünce yok. Baksanıza 5600 sayfa açılmış tek bu erkek bebek icin. Utandım resmen. Siz Allahtan hayırlı bir bebek isteyin o size erkek bebek verir! Sizin icin hayırlı olacağını olmayacağını o bilir. Ve kendinizi bu kadar erkek bebek icin kaptırmayın.
Erkek bebek araştırmalarına baya kafa yormuşsun belli ki. Metodlar, yumurtalar çatlamalar cart curt.Neden kul hakkına gireyim Allahim ne cahil birşey bu ya??? Sizler Allahın size gönderdigi lütfü begenmeyip üzülüyorsunuz! Demek istedigim bu kadar kafayı yormayın bu konulara. Isterse 5 kızınız olsun ama sevin onları. Ayrımcılık yapmayın! Cünkü kızlarınız kendilerini sevmediklerini düşünebilirler ve hayatları boyunca bu onları kötü etkiler. Shettles metodunu biliyorum cünkü yumurta çatladığı gün ilişki teorisini o bulmuştu. Ama bu teori 100% bir garanti değil. Zaten öyle olsa bu Türkiyede cinsiyet ayrımı yapan ziyniyetler erkek bebek yaparlar. Birisi dese ilişkiden önce 100 metre koşmalısın diye, siz onuda yaparsınız. Neyse anlayacağınız yok sizlerin. Amacım kimseyi kırmak değil. Kendim Almanyada yaşıyorum ve burada öyle bir cinsiyete önem veren bir düşünce yok. Baksanıza 5600 sayfa açılmış tek bu erkek bebek icin. Utandım resmen. Siz Allahtan hayırlı bir bebek isteyin o size erkek bebek verir! Sizin icin hayırlı olacağını olmayacağını o bilir. Ve kendinizi bu kadar erkek bebek icin kaptırmayın.
Yok kzuum olmadı pek dozajı düşük zatenBekle canım biraz bu arda ilacı bırakınca yan etki olacak baş dönmesi migde bulantısı kafa uğultusu
Benimde kullandığım 30liktu ama çok etki etmiştiYok kzuum olmadı pek dozajı düşük zaten
Benim 10Benimde kullandığım 30liktu ama çok etki etmişti
Çok düşünmüş ondan canım bende fibrimoyarji için kullanmıştım 6 ayBenim 10
Bi bitmediniz yaNeden kul hakkına gireyim Allahim ne cahil birşey bu ya??? Sizler Allahın size gönderdigi lütfü begenmeyip üzülüyorsunuz! Demek istedigim bu kadar kafayı yormayın bu konulara. Isterse 5 kızınız olsun ama sevin onları. Ayrımcılık yapmayın! Cünkü kızlarınız kendilerini sevmediklerini düşünebilirler ve hayatları boyunca bu onları kötü etkiler. Shettles metodunu biliyorum cünkü yumurta çatladığı gün ilişki teorisini o bulmuştu. Ama bu teori 100% bir garanti değil. Zaten öyle olsa bu Türkiyede cinsiyet ayrımı yapan ziyniyetler erkek bebek yaparlar. Birisi dese ilişkiden önce 100 metre koşmalısın diye, siz onuda yaparsınız. Neyse anlayacağınız yok sizlerin. Amacım kimseyi kırmak değil. Kendim Almanyada yaşıyorum ve burada öyle bir cinsiyete önem veren bir düşünce yok. Baksanıza 5600 sayfa açılmış tek bu erkek bebek icin. Utandım resmen. Siz Allahtan hayırlı bir bebek isteyin o size erkek bebek verir! Sizin icin hayırlı olacağını olmayacağını o bilir. Ve kendinizi bu kadar erkek bebek icin kaptırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?