- 16 Şubat 2020
- 555
- 434
- 33
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.121
Panik atak başlamışAllah şifamızı versin canım benim küçük kızım havale geçirdikten sonra ben de hastalık korkusu başladı. Küçük şeyleri büyük hastalıklara yoruyorum hep. Takıntılarım vardı kötü hastalığa karşı. Onun için kullanıyordum
Evet canım inşallah gececek atlatacağımPanik atak başlamış
Insllah canım.allah başka dert vermesinEvet canım inşallah gececek atlatacağım
Alakasi yok her kadinda degisiyor bu belirtiler.benim ilk bebegim kiz simdide hamileyim buda erkek evet ikisi arasinda cokta olmasa farklar var.Kızlar hayırlı bayramlar erkek bebeğe hamile olup ne gibi belirti yaşayan oldu? Kusmamak mide bulantısı olmaması koku hassasiyeti olmaması yüzde sivilce olmaması erkek bebek belirtisi olabilir mi? Veya göğüs büyümesi kız bebek belirtisimi ? Hurafeler kafamı çok karıştırıyor ablam hamile ve her gören başka bişey söylüyor kafamız karıştı
En az beş gün kala yapın erken gebelik testiniKızlar bugün şüpheli günün üzerimden geçeli 1 hafta oldu. Adetime 8 gün var hala çıkmaz mı kanda veya gebelik testlerinde
Kanda bugün itibariyle belli olmaz mı ki canımEn az beş gün kala yapın erken gebelik testini
2 gun daha bekle canimKızlar bugün şüpheli günün üzerimden geçeli 1 hafta oldu. Adetime 8 gün var hala çıkmaz mı kanda veya gebelik testlerinde
Sen iki gün daha bekle bence sonra kan ver stres te yapma hayırlısı inşallah gönlündeki nasip olurKanda bugün itibariyle belli olmaz mı ki canım
Atsana bi testiniSlm kızlar ayın 22 sinde değerlendirme yapmıştım 12. Gün hamilelik testi yaptım negatif çıktı bugün 15. Gün ovulasyon testi vardı bazı sitelerde okudum ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrendim diye evdede hamilelik testi yok dur bununla bende deneyim dedim çift çizgi çıktıheyecan yapıp hızla eczaneye gidip hamilelik testi aldım sonuç negatif burda akşam ve çok suda içtim oda etkilermi acaba ovulasyon testiyle hamileliğini öğrenen oldumu
Açık lila olan ovulasyonAtsana bi testini
Sakın ol tatlim dollenmeye bağlı benmki bir hafta kala belirtilerden hemen anladim hamile oldugumu ama senin gec dollenmr falan olmussa cikmaz bekle adet gunun gelsin o zaman yap varsa cikar zatenKızlar bugün şüpheli günün üzerimden geçeli 1 hafta oldu. Adetime 8 gün var hala çıkmaz mı kanda veya gebelik testlerinde
Canım gebelik yok bence ovulasyon koyu değil bak böyle çıkmalıAçık lila olan ovulasyon
Koyu lila 12. Ci günde yaptığım hamilelik testi
Pembeyide az önce yaptım
Sağolasın canım cevap verdiğin içinCanım gebelik yok bence ovulasyon koyu değil bak böyle çıkmalı
Teşekkürler canım testte çıkmış mıydı senin sağ kasığımda özellikle yatınca hissettiğim yoğun bir sancı ağrı varSakın ol tatlim dollenmeye bağlı benmki bir hafta kala belirtilerden hemen anladim hamile oldugumu ama senin gec dollenmr falan olmussa cikmaz bekle adet gunun gelsin o zaman yap varsa cikar zaten
Tamam canım2 gun daha bekle canim
Sağol canım inşallahSen iki gün daha bekle bence sonra kan ver stres te yapma hayırlısı inşallah gönlündeki nasip olur
bak bu da benim adet günü ovulasyon testi. Senin ki çok koyu değil, hamilelik olsaydı mutlaka gebelik testinde çok silikte olsa bi çizgi olurduAçık lila olan ovulasyon
Koyu lila 12. Ci günde yaptığım hamilelik testi
Pembeyide az önce yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?