Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Panik atak başlamış

Kızlar bugün şüpheli günün üzerimden geçeli 1 hafta oldu. Adetime 8 gün var hala çıkmaz mı kanda veya gebelik testlerinde

Alakasi yok her kadinda degisiyor bu belirtiler.benim ilk bebegim kiz simdide hamileyim buda erkek evet ikisi arasinda cokta olmasa farklar var.

Slm kızlar ayın 22 sinde değerlendirme yapmıştım 12. Gün hamilelik testi yaptım negatif çıktı bugün 15. Gün ovulasyon testi vardı bazı sitelerde okudum ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrendim diye evdede hamilelik testi yok dur bununla bende deneyim dedim çift çizgi çıktıheyecan yapıp hızla eczaneye gidip hamilelik testi aldım sonuç negatif burda akşam ve çok suda içtim oda etkilermi acaba ovulasyon testiyle hamileliğini öğrenen oldumu

Atsana bi testini

Kızlar bugün şüpheli günün üzerimden geçeli 1 hafta oldu. Adetime 8 gün var hala çıkmaz mı kanda veya gebelik testlerinde
Sakın ol tatlim dollenmeye bağlı benmki bir hafta kala belirtilerden hemen anladim hamile oldugumu ama senin gec dollenmr falan olmussa cikmaz bekle adet gunun gelsin o zaman yap varsa cikar zaten

Açık lila olan ovulasyon
Koyu lila 12. Ci günde yaptığım hamilelik testi
Pembeyide az önce yaptım
Canım gebelik yok bence ovulasyon koyu değil bak böyle çıkmalı

Eklentiler

• 2CE8D66A-E024-4CD1-97DD-EF577FDD5904.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 89
Sakın ol tatlim dollenmeye bağlı benmki bir hafta kala belirtilerden hemen anladim hamile oldugumu ama senin gec dollenmr falan olmussa cikmaz bekle adet gunun gelsin o zaman yap varsa cikar zaten
Teşekkürler canım testte çıkmış mıydı senin sağ kasığımda özellikle yatınca hissettiğim yoğun bir sancı ağrı var

Açık lila olan ovulasyon
Koyu lila 12. Ci günde yaptığım hamilelik testi
Pembeyide az önce yaptım
bak bu da benim adet günü ovulasyon testi. Senin ki çok koyu değil, hamilelik olsaydı mutlaka gebelik testinde çok silikte olsa bi çizgi olurdu

Eklentiler

• 20200610_205834.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…