- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.141
Mrb canim ogrendin mi cinsiywtibak bu da benim adet günü ovulasyon testi. Senin ki çok koyu değil, hamilelik olsaydı mutlaka gebelik testinde çok silikte olsa bi çizgi olurdu
Olsa çıkardı bugün 14. Günüm heyecanlanıp 15. Gün yazmışım hemşire arkadaşım en geç 15. Gün belli olur mutlaka silikde olsa çizgi çıkar dedi yarın saabhda bir denicem sonra denemeyi düşünmüyorum adetimi beklicembak bu da benim adet günü ovulasyon testi. Senin ki çok koyu değil, hamilelik olsaydı mutlaka gebelik testinde çok silikte olsa bi çizgi olurdu
Yok canım cuma gidicem dua etMrb canim ogrendin mi cinsiywti
Aynen cnm hayırlısı olsunOlsa çıkardı bugün 14. Günüm heyecanlanıp 15. Gün yazmışım hemşire arkadaşım en geç 15. Gün belli olur mutlaka silikde olsa çizgi çıkar dedi yarın saabhda bir denicem sonra denemeyi düşünmüyorum adetimi beklicem
hadi kuzum benim allah gönlündekini duymayı nasiippppp etsin inşallahYok canım cuma gidicem dua et
Ayy inşallah canım benim dua et ya Rabbim yazmıştır insallahhadi kuzum benim allah gönlündekini duymayı nasiippppp etsin inşallah
aminnn❤
Saglikla hayirli guzel habe4lerle canimYok canım cuma gidicem dua et
Bencede erkek Öyle geçti içimdenAyy inşallah canım benim dua et ya Rabbim yazmıştır insallah
Inşallah canimSaglikla hayirli guzel habe4lerle canim
Inşallah kuzumBencede erkek Öyle geçti içimdenİnşaallahda erkekdir canım
AminInşallah canim
Inşallah kuzum
Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Bende nedense hep erkek hissettim hayirlisi olsunBencede erkek Öyle geçti içimdenİnşaallahda erkekdir canım
Valla kuzum Allah biliyor ya benim iki kızımda da içimden bi gün geçmedi erkek olsun diye. Artık çocuk bile düşünmüyordum çok zor geçiyor hamilelik diye. Allah onun hissini verdi bi nedense ondan düştüm bu yola, Rabbim biliyor ya yine kız olsa üzülmem, o kadar zor geçiyor ki, artık şu çektiklerimden sonra cinsiyet kalmadı bile icimdeAmincanım Rabbim isteğen herkese nasip etsin aslına bakarsanız o kadar mutluyumki Rabbim iyiki iyikiiii ilk evladımı kız vermiş çok şükür bin şükür şimdiki aklımda kalkar onuda ovulasyonla dener erkek isterdim bide o yüzden dünyanın en güzel süprizi diyebilirim hediye gibi geldi hayatıma iyiki gelmiş ponçiğim şimdide diğeri gelse inşaallah gelir oda en kısa sürede
Inşallah hepimize nasip olur canımBende nedense hep erkek hissettim hayirlisi olsun
İşte tam da bunu diyorumNeden kul hakkına gireyim Allahim ne cahil birşey bu ya??? Sizler Allahın size gönderdigi lütfü begenmeyip üzülüyorsunuz! Demek istedigim bu kadar kafayı yormayın bu konulara. Isterse 5 kızınız olsun ama sevin onları. Ayrımcılık yapmayın! Cünkü kızlarınız kendilerini sevmediklerini düşünebilirler ve hayatları boyunca bu onları kötü etkiler. Shettles metodunu biliyorum cünkü yumurta çatladığı gün ilişki teorisini o bulmuştu. Ama bu teori 100% bir garanti değil. Zaten öyle olsa bu Türkiyede cinsiyet ayrımı yapan ziyniyetler erkek bebek yaparlar. Birisi dese ilişkiden önce 100 metre koşmalısın diye, siz onuda yaparsınız. Neyse anlayacağınız yok sizlerin. Amacım kimseyi kırmak değil. Kendim Almanyada yaşıyorum ve burada öyle bir cinsiyete önem veren bir düşünce yok. Baksanıza 5600 sayfa açılmış tek bu erkek bebek icin. Utandım resmen. Siz Allahtan hayırlı bir bebek isteyin o size erkek bebek verir! Sizin icin hayırlı olacağını olmayacağını o bilir. Ve kendinizi bu kadar erkek bebek icin kaptırmayın.
Yok zaten canım öyle biri de işte bazı insanlar sayfaları okumadan etmeden yorum yapma, insanlara ve sayfaya çamur atma hakkını görüyor kendindeErkek bebek araştırmalarına baya kafa yormuşsun belli ki. Metodlar, yumurtalar çatlamalar cart curt.
Bi tane göster bakalım. Burda hayırlısı ise erkek olsun demeden ille de erkek olsun hayırsız sağlıksız olsun diyen. Kızını sevmeyen, kızına değer vermeyen bi tane göster bakalım. Ne çok biliyosunuz ya bi bitmediniz. Senin ilgini çekmeyen bi konuysa ne diye burdasın arkadaşım kimin ne istediğinden sanane? Bi işinize bakın yeter be
Ovulasyon testinde her zaman ikinci çizgi çıkar silikte olsaSlm kızlar ayın 22 sinde değerlendirme yapmıştım 12. Gün hamilelik testi yaptım negatif çıktı bugün 15. Gün ovulasyon testi vardı bazı sitelerde okudum ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrendim diye evdede hamilelik testi yok dur bununla bende deneyim dedim çift çizgi çıktıheyecan yapıp hızla eczaneye gidip hamilelik testi aldım sonuç negatif burda akşam ve çok suda içtim oda etkilermi acaba ovulasyon testiyle hamileliğini öğrenen oldumu
Yok zaten adet olcamOvulasyon testinde her zaman ikinci çizgi çıkar silikte olsa
İkisinin de çok koyu olması lazım gebelikten şüphelenmek için
Insallah canim bende regli olmayi bekliyorum sonrasinda ortalama 15.gun catliyo 12.gun falan doktora gitcem bi muayne ersin bakalim allah her iki meyvedende tattirsin sagliklaInşallah hepimize nasip olur canım
Allah onlara da aynılarını yaşatsın ne diyeyimYok zaten canım öyle biri de işte bazı insanlar sayfaları okumadan etmeden yorum yapma, insanlara ve sayfaya çamur atma hakkını görüyor kendinde
Inşallah kuzum hayırlısıyla olsun bu ay senin de inşallahInsallah canim bende regli olmayi bekliyorum sonrasinda ortalama 15.gun catliyo 12.gun falan doktora gitcem bi muayne ersin bakalim allah her iki meyvedende tattirsin saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?