Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bak bu da benim adet günü ovulasyon testi. Senin ki çok koyu değil, hamilelik olsaydı mutlaka gebelik testinde çok silikte olsa bi çizgi olurdu
Olsa çıkardı bugün 14. Günüm heyecanlanıp 15. Gün yazmışım hemşire arkadaşım en geç 15. Gün belli olur mutlaka silikde olsa çizgi çıkar dedi yarın saabhda bir denicem sonra denemeyi düşünmüyorum adetimi beklicem

Aynen cnm hayırlısı olsun

Inşallah canim

Inşallah kuzum

Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Amin canım Rabbim isteğen herkese nasip etsin aslına bakarsanız o kadar mutluyumki Rabbim iyiki iyikiiii ilk evladımı kız vermiş çok şükür bin şükür şimdiki aklımda kalkar onuda ovulasyonla dener erkek isterdim bideo yüzden dünyanın en güzel süprizi diyebilirim hediye gibi geldi hayatıma iyiki gelmiş ponçiğimşimdide diğeri gelse inşaallah gelir oda en kısa sürede

Valla kuzum Allah biliyor ya benim iki kızımda da içimden bi gün geçmedi erkek olsun diye. Artık çocuk bile düşünmüyordum çok zor geçiyor hamilelik diye. Allah onun hissini verdi bi nedense ondan düştüm bu yola, Rabbim biliyor ya yine kız olsa üzülmem, o kadar zor geçiyor ki, artık şu çektiklerimden sonra cinsiyet kalmadı bile icimde
Nasibimiz de vardır inşallah hepimizin

İşte tam da bunu diyorum
Kızlarımızı sevmediğimizi nerden biliyorsunuz!
Bu zandır. Önce bunu öğrenin. Zan haktır. Cahil ortadadır bu durumda.
Allahtan hayırlısını istemediğimizi nerden biliyorsunuz! Bu da diğer kafanızda kurup üstümüze attığınız çamur. Kul ile Allah arasındakini nerden biliyorsunuz. Ben senelerdir burdayım bir kişi bilmem hayırsız olsun da erkek olsun yazmış olsun. Cahil kimmiş bir kere daha delillerle ortada görüyorsunuz.
Bende amerikada yaşıyorum burda da gayet kız isteyen de var erkek isteyen de. Çünkü bu insanın doğasında var. Bence sizin bi yaranız var gelip bunun için bi üyelik açmış bi de saydırmışsınız.

Yok zaten canım öyle biri de işte bazı insanlar sayfaları okumadan etmeden yorum yapma, insanlara ve sayfaya çamur atma hakkını görüyor kendinde

Ovulasyon testinde her zaman ikinci çizgi çıkar silikte olsa
İkisinin de çok koyu olması lazım gebelikten şüphelenmek için

Ovulasyon testinde her zaman ikinci çizgi çıkar silikte olsa
İkisinin de çok koyu olması lazım gebelikten şüphelenmek için
Yok zaten adet olcam 5-6 gün önceden bel ağrım başlıyor 2 yıldır hiç ritmini bozmadan devam aynısı az önce başladı adet kapıda

Yok zaten canım öyle biri de işte bazı insanlar sayfaları okumadan etmeden yorum yapma, insanlara ve sayfaya çamur atma hakkını görüyor kendinde
Allah onlara da aynılarını yaşatsın ne diyeyim
Kınadıklarını yaşasınlar

Insallah canim bende regli olmayi bekliyorum sonrasinda ortalama 15.gun catliyo 12.gun falan doktora gitcem bi muayne ersin bakalim allah her iki meyvedende tattirsin saglikla
Inşallah kuzum hayırlısıyla olsun bu ay senin de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…