Erkek bulamıyorum

Çağın kötü geri dönütü bu aslında.
Düzgün seviyeli erkek sayısı çok çok az.
Biraz da arz talep meselesi. Belli bir yaşa kadar hovarda erkek peşinde koşan, çapkını,iti, uğursuzu "cool" diye seven kızlar yüzünden erkekler kabuk değiştirdi. Ya serseri oldular ya da hödük.
Genelleme yapmamak lazım tabii

** Ben de felsefi felsefi yazıyorum fakemiş 😏😏

gecenin bu vaktinde nasıl telde konuşsun sesine ailesi uyanır siteye erkek bulamıyorum diye konu açtığını öğrenirler
bu gecenin salağı ben ilan edilmeyeceksem sadece düşüncemi paylaşmak istedim :(

Abi az daha bekle , konuya bakıyor.
Çok geç, dırırırırııım. Süresi doldu.

Rosa-times-up.gif

Hayat geç kalanları sevmez memati 🥀📿

Yavv böyle arkadaştan uluorta bahsedilir mi, hanım kizlarimizin yuregine inecek :KK70: benim evlenecek erkek yoookk diye aglayan dunyalar güzeli cok yakın bir arkadaşım var, bunları eversek ya :KK70: :KK70:
Konu sahibi valla makara kukara ya açık bir konu olsa da bence kanayan bir yaraya parmak bastin :KK70:
Ben bu arkadaşımla birisini bir tanıştırayım dedim. Bu işlere acemi olduğumdan kız da yanımdayken yazdım mesajı . Cevap olarak cocuk arkadaşımın fotosunu makyajlı,filtreli bulmuş olacak ki "doğal ortamında gormek lazım" diye espri yaptı. Arkadasim da anında okuduğu için çok bozuldu. Haliyle görüşmediler.
o gün vazgectim copcatanliktan ya . Bazen aklıma geliyor şunla şu olur mu diye
Mesela x şehrinde avukat ve 'nasilsin?' sorusuna 'offf hala yalnızım' diyen bir kiz arkadaşım var ,aynı sehirde boylu poslu, o sehirden evini almış, evin tüm mobilyalarini hobi olarak kendi yapacak kadar evcimen, bilgisayarin olduğu her yerde iş yapıp dolar kazanan Azerbaycanlı arkadaşım var. Bir onları denk getireyim dedim,öncesinde ağızlarını aradım. Kız memleketinden olmaz dedi,çocuk kızın fotosunu beğenmedi falan ..
O kadar fazla arkadaşım var ki böyle arayista olan farklı cinsiyette. Kafamda shipliyorum, ama olmuyor. Mesela Faslı bir kız arkadaşım var, mühendis. Kız Türkiye aşığı,sadece haftasonu bile gelir. Bir Türk bulmak evlenmek istiyor, yaşı da genç değil,37. Benim aklıma biri geldi tanıştırmak için. Ama kız (tabii kendince haklı olarak) mühendis veya benzer statüde biriyle olmak istediğini söyledi. Ama mühendis veya benzer statüde insan bu ülkede revaçta ,onlar da daha güzel, daha genç birilerini istiyorlar ve yabanci olacaksa da daha gelişmiş ülkeden birilerini...
Yine bir erkek arkadaşım var, sekiz yıldır arkadaşım,en ufak bir yanlışını görmedim. Ahlak sahibi,çok düzgün ve yakisikli bir çocuk. Ama ebeveyninde epey masraflı bir hastalık çıktı, tedavisini oldu ama yine de her kontrol, tedbir amaçlı yatma falan masraf demek. Çocuk bu hastalıklarla uğraşmaktan belini toparlayamadi,varsa da ailesinin birikmisi bu şekilde eridi. 'duzgun erkek yok,alem p.ç olmuş' diye üzülen bir kız arkadaşımla onu shipleyeyim dedim, ama arkadaşım bu konu gündeme gelince,cocugun ailesinin yapması gerekeni yapamayacak bir aile olduğunu görünce vazgeçti...
Falaaaan filan.
Herkesin bir ton kriteri var.
O yüzden artık en yakınım olsa kimseyi kimseye yakistirmiyorum bile. Mini çakal olarak fazla biletim varsa beğendiğim iki kisiyi davet ettigim oluyor bazen..birbirini beğenen Instagram'da bulsun, yürüsün:) ben mesuliyet kabul etmiyorum

Ben bu arkadaşımla birisini bir tanıştırayım dedim. Bu işlere acemi olduğumdan kız da yanımdayken yazdım mesajı . Cevap olarak cocuk arkadaşımın fotosunu makyajlı,filtreli bulmuş olacak ki "doğal ortamında gormek lazım" diye espri yaptı. Arkadasim da anında okuduğu için çok bozuldu. Haliyle görüşmediler.

Adam da hödükmüş, bir insana hele ki bir kadın hakkında bu söylenir mi :KK51: Kazma olduğu için yalnız demek ki sebep ortada.

Bu arada son çocuğa talip olabilirim yengeç, ben paraya değer veren bir insan değilim ... nerde yaşar ne yer ne içer :KK50:

Merhabalar eskiden beri ara ara forumu takip ederdim ama önerileriniz için üye oldum.

26 yaşında bekarım. Eski ilişkim biteli 1 sene oldu ve artık hayatıma yeni birilerini almak istiyorum ama çevremde deyim yerindeyse düzgün bir aday olarak neredeyse hiç ama hiç kimse yok gibi hissediyorum.

İnstagramı, paranoyak olduğum için gerçekten tanıdığım insanlarla takipleşme için kullanıyorum. Önceden tanııdğım ve takipleştiğim erkekler gerçekten çok garipler. Binlerce kızı takip edip like atıyorlar. İlişkisi olduğunu bildiklerim bile ara ara salyalı bi şekilde şanslarını deniyorlar. Sapık gibiler. Bu tipler yüzünden erkeklerden tiksindim. Güzel olmanızın bile bir faydası yok, yüz binlerce alternatifimiz var sanki ama aynı zamanda hiç kimse yok da.

Üniversite yıllarımda çok erkek reddettim diye bunun cezasını mı çekiyorum diye düşünüyorum bazen. Ama sevebileceğim biri çıkmamıştı gibi gelmişti. Şimdi bakınca o insanlara keşke şans verseydim diyorum. Resmen demirin tuncuna erkeğin **çine kalmışız...

Bu sebeple size sorum şu;
Düzgün, ilgi delisi olmayan, kaliteli erkeklerin oldığu yeni bi çevreye girmek istiyorum(varsa) ama bu kişileri nerede bulabilirim? Böyle erkekler hala var mı? Tüm çevremi değiştirmek istiyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.
vizyonunuzu gelistirirseniz bulabilirsiniz. sikayet ettiginiz cevre sonucta sizin cevreniz yani siz nasilsaniz sizin kulturunuz vizyonunuz ne kadarsa cevrenizinki de o kadar olur. o yuzden igneyi baskasina cuvaldizi kendinize batirin benim neyim eksik diye

Burayı takip eden bir erkek buna kız gibi yazılacak sonra günlerce buradan sanal sex yapacaklar sonra bir tanesi diyecek ki ben bir şey itiraf edeceğim bu hayırdır diyecek ben erkeğim diyecek bu da hayda bende erkeğim diyecek.

Sonra yazdığı fanteziler alına gelecek : ) ulan diyecek biz 2 erkek neler yazıştık diyip kusacak duracak, kusacak duracak. Hayatı boyunca bu travmayı unutamayacak. Şimdi üzüldüm oğlana...

Back
X